Δυο αρνητικα εχω βρει στο geforce (την υπηρεσια που streamαρεις παιχνιδια).
α. οτι δεν εχει 5.1 ηχο, αλλα μονο στερεο
β. οτι τα παιχνιδια ειναι ports απο pc. Αναμενομενο, αλλα δημιουργει μερικα προβληματακια. π.χ. για παιχνιδια που φτιαχτηκαν σε pc για να παιζονται με ποντικι/πληκτρολογιο, π.χ. το homefront που δοκιμασα, θεωρω οτι ειναι πολυ δυσκολο να το παιξεις με το gamepad. Σε fps που εχω παιξει σε κονσολα, δεν ξερω τι ακριβως εχουν κανει (ισως εχουν ρυθμισει καλα το sensitivity, ισως "κλειδωνει" λιγο πανω στον αντιπαλο), αλλα παιζονται σχετικα ευκολα με gamepad. Παραδοξως στο operation flashpoint:dragon rising δεν ειχα κανενα προβλημα.
Σε ο,τι ομως ειχαν κατα νου οι σχεδιαστες του παιχνιδιου οτι και στο pc θα παιχτει με χειριστηριο, δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Εχω δοκιμασει lego, batman, lara croft και ολα επαιξαν αψογα.
Μονο, σε ενα παιχνιδι με οδηγηση μοτοσυκλετων ή αυτοκινητων ειχα λιγο προβληματακι με lag, αλλα δεν πολυασχοληθηκα να δω αν ηταν θεμα εκεινης της στιγμης ή γενικοτερο.
Να ειμαι ειλικρινης μετα που τελειωσε το δωρεαν 3μηνο το εγκατελειψα, αλλα αυτο ειναι δικο μου προβλημα λογω ελλειψης χρονου, παρα της υπηρεσιας. Αν εχεις ορεξη και χρονο να παιζεις παιχνιδια, αλλα δεν εχεις gaming pc ή αλλη κονσολα, τοτε πιστευω οτι αξιζει το 10αρικο το μηνα. Μονο τα batman και τα lara croft να κατσεις να παιξεις αξιζει!
Netflix δεν ειμαι πλεον συνδρομητης, αλλα το θεωρω αδιανοητο να εχεις προβλημα, αφου 1080p απαιτει πολυ χαμηλοτερη ταχυτητα. Vudu δεν υποστηριζεται στην ελλαδα. youtube κανενα προβλημα. Kodi addons (αν σκεφτεσαι προς τα εκει) παλι δεν θα εχεις προβλημα. Ή μαλλον πιο σωστα, αν εχεις προβλημα δεν θα φταιει η ταχυτητα της γραμμης σου, αλλα θα εχει "μπουκωσει" η σελιδα απο οπου streamαρεις.
Αν ενδιαφερεσαι για mame και γενικα emulators, το shield θεωρειται ιδανικο μηχανημα. Το εψαξα λιγο, αλλα μετα βαρεθηκα και εγκατελειψα

, αλλα οσο ειδα δουλευε τελεια ακομα και σε μερικα παιχνιδια nintendo64.