Nvidia Shield Android TV 4K

Άρα ουσιαστικά το 2015 μοντέλο έχει επιπλέον sd card, ir blaster, είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος (δεν με νοιάζει) και έχει κατά τ'άλλα το ίδιο hardware και software υποστήριξη. Δεν είχα ιδέα, ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω!

Ετσι.

το shield δεν έχει πρόβλημα με το smb. Έχω και smb στο δίκτυο με windows 10.
Απλά το θέμα είναι ότι από κάποιο win update και μετά παίζει default smb v2 σε windows ενώ το android βλέπει smb v1 οπότε θέλει ρύθμιση στο windows να ενεργοποιηθεί και το smbv1

Επισης να συμπληρωσω οτι του 2015 του shield εχει τραγικη διαρκεια μπαταριας το remote του, και φορτιζει με microusb, ενω του 2017 παιρνει στρογγυλη μπαταρια και κραταει αιωνια. Απλα ειχε καλυτερη αποκριση γενικα του 2015 συνηθως (προφανως γιαυτο επινε την μπαταρια με το καλαμακι)

Επισης να συμπληρωσω οτι του 2015 του shield εχει τραγικη διαρκεια μπαταριας το remote του, και φορτιζει με microusb, ενω του 2017 παιρνει στρογγυλη μπαταρια και κραταει αιωνια. Απλα ειχε καλυτερη αποκριση γενικα του 2015 συνηθως (προφανως γιαυτο επινε την μπαταρια με το καλαμακι)

Και μόνο ότι έχει jack για ακουστικά του 2015 αρκεί για να το επιλέξει κάποιος

ειχα εκφρασει ενδιαφερον στο παρελθον για το gamestream, αλλα επειδη το hardware μου δεν το επετρεπε, δεν μπορουσα να το δοκιμασω. Τσιμπησα μια μεταχειρισμενη gtx 960 (ευχαριστω @malakoudi!), προσθεσα και αλλα 2γιγα ραμ (ωστε να γινουν συνολικα 4) και το αρχαιο μου q6600 εγινε gamestream ready! Δοκιμασα 3-4 παιχνιδια που υπηρχαν ετοιμα στο steam library μου (borderlands 2, apotheon, orcs must die 2 και rogue legacy) και οι εντυπωσεις ηταν εξαιρετικα καλες. Δεν παρατηρησα καθολου lag (θα δοκιμασω και dirt 3 οταν προσθεσω σκληρο δισκο γιατι το συστημα αυτο εχει μονο ενα 120αρι ssd) και τα παιχνιδια επαιζαν μια χαρα. Σε καποια ειδα μηνυμα "adjust resolution for smoother experience". Το αστειο ειναι οτι αυτο το ειδα στο rogue legacy(!!), ενω το borderlands 2 επαιξε μια χαρα στο 1080ρ.

Ακομα και τιτλοι που δεν ειναι "gamestream compatible" μπορειτε να τους τρεξετε μεσω του big picture mode του steam, φτανει βεβαιως να ειναι controller compatible. Για οσους εχετε ετοιμο hardware θεωρω οτι επιβαλλεται να το δοκιμασετε!
Νομιζω θα βγαλω το πορτοφολι μου και θα εμπλουτισω το steam library μου και με αλλους τιτλους :)

Δεν ειναι αναγκαιο να εχεις steam titles. Εγω παιζω και απο uplay , origin , battlenet οτι ναναι, ολα δουλευουν.

Παρέλαβα χθες τη δική μου συσκευή κι έπαθα πλάκα, τόσο με την ταχύτητα όσο και με την καθαρότητα του ήχου. Υπάρχει κάποιος οδηγός, για το πως θα στήσω το plex?
Τώρα εχω το πλεξ σερβερ στον υπολογιστή. Θέλω όμως να χρησιμοποιήσω τον σερβερ του σιλντ. Ταινίες και μουσική όπως είναι τώρα στον εξωτερικό σκληρό, το πήρα από τονα υπολογιστή και τον σύνδεση στο usb του shield, αλλά δεν μπορώστον σερβερ του πλεξ να ορισω τα mediafolder.
Δεν ξέρω τι κάνω λάθος.

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Παρέλαβα χθες τη δική μου συσκευή κι έπαθα πλάκα, τόσο με την ταχύτητα όσο και με την καθαρότητα του ήχου. Υπάρχει κάποιος οδηγός, για το πως θα στήσω το plex?
Τώρα εχω το πλεξ σερβερ στον υπολογιστή. Θέλω όμως να χρησιμοποιήσω τον σερβερ του σιλντ. Ταινίες και μουσική όπως είναι τώρα στον εξωτερικό σκληρό, το πήρα από τονα υπολογιστή και τον σύνδεση στο usb του shield, αλλά δεν μπορώστον σερβερ του πλεξ να ορισω τα mediafolder.
Δεν ξέρω τι κάνω λάθος.

δηλαδη μπαινεις στην ιστοσελιδα του plex server του shield και δεν υπαρχει η επιλογη να επιλεξεις φακελους στον usb hdd; Μηπως ο σκληρος ειναι φορμαρισμενος σε fat32?

Εδω αναφερεται αναλυτικα πως κουμπωνεις σκληρο με υπαρχον υλικο πανω στο shield. Παντως, μαλλον κατι δεν κανεις καλα, διοτι θεωρητικα επιτρεπεται αυτου που πας να κανεις, δηλαδη να τρεχεις στον server στο shield και το υλικο να ειναι σε εξωτερικο σκληρο δισκο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Ο σκληρός είναι σε ΝTFS. Τον έβγαλα από τη συσκευή, τον κούμπωσα στο Fritz ως NAS, πάλι δεν τον έβλεπε το Shield. Τώρα τον έβαλα πάλι στον υπολογιστή και δεν μπορώ να δημιουργήσω στα Windows 10 οικιακό δίκτυο... :drool:

δε μπορείς να κάνεις share κάποιο φάκελο από το δίσκο που έχεις πάνω στο windows 10;

ειχα εκφρασει ενδιαφερον στο παρελθον για το gamestream, αλλα επειδη το hardware μου δεν το επετρεπε, δεν μπορουσα να το δοκιμασω. Τσιμπησα μια μεταχειρισμενη gtx 960 (ευχαριστω @malakoudi!), προσθεσα και αλλα 2γιγα ραμ (ωστε να γινουν συνολικα 4) και το αρχαιο μου q6600 εγινε gamestream ready! Δοκιμασα 3-4 παιχνιδια που υπηρχαν ετοιμα στο steam library μου (borderlands 2, apotheon, orcs must die 2 και rogue legacy) και οι εντυπωσεις ηταν εξαιρετικα καλες. Δεν παρατηρησα καθολου lag (θα δοκιμασω και dirt 3 οταν προσθεσω σκληρο δισκο γιατι το συστημα αυτο εχει μονο ενα 120αρι ssd) και τα παιχνιδια επαιζαν μια χαρα. Σε καποια ειδα μηνυμα "adjust resolution for smoother experience". Το αστειο ειναι οτι αυτο το ειδα στο rogue legacy(!!), ενω το borderlands 2 επαιξε μια χαρα στο 1080ρ.

Ακομα και τιτλοι που δεν ειναι "gamestream compatible" μπορειτε να τους τρεξετε μεσω του big picture mode του steam, φτανει βεβαιως να ειναι controller compatible. Για οσους εχετε ετοιμο hardware θεωρω οτι επιβαλλεται να το δοκιμασετε!
Νομιζω θα βγαλω το πορτοφολι μου και θα εμπλουτισω το steam library μου και με αλλους τιτλους :)

ρε πρωι πρωι πας να μας βαλεις σε μπελαδες?δεν υπαρχουν αλλα λεφτα λεμε :) . Αραγε απο λαπτοπ με nvidia καρτα θα δουλευει το stream?

ρε πρωι πρωι πας να μας βαλεις σε μπελαδες?δεν υπαρχουν αλλα λεφτα λεμε :) . Αραγε απο λαπτοπ με nvidia καρτα θα δουλευει το stream?

lol.. καταστροφη.. ειδες ομως, κραταω και χαρακτηρα που και που.. πριν λιγες σελιδες προσπαθουσα να αποτρεψω εναν φιλο να μην αγορασει και shield :)

στο θεμα μας.. στη σελιδα του gamestream για requirements αναφερει

"The basic requirements are a Wi-Fi router and a modern gaming PC with a GeForce® GTX™ 650 or higher desktop GPU. The detailed requirements are:
GPU:
Desktop: GeForce GTX 650 or higher desktop GPU
Notebook: NVIDIA Kepler™-based GeForce GTX 600M or higher notebook GPU
The full list of supported GTX GPUs for Notebook is: 880M, 870M, 860M, 850M, 780M, 770M, 765M, 680M, 675MX, 670MX, and 660M.
CPU: Intel Core i3-2100 3.1GHz or AMD Athlon II X4 630 2.8 GHz or higher
System Memory: 4 GB or higher
Software: GeForce Experience™ application and latest GeForce drivers
Routers: 802.11a/g router (minimum). 802.11n dual band router (recommended). Check out a list of NVIDIA GameStream™-ready routers."

αν το λαπτοπ φοραει μια απο αυτες, δοκιμασε να δεις!

δε μπορείς να κάνεις share κάποιο φάκελο από το δίσκο που έχεις πάνω στο windows 10;

κατάφερα να δώσω τον εξωτερικό σκληρό σε κοινή χρήση. Για να μπω όμως απο το σιλντ στον υπολογιστή μου ζητάει να βάλω ονομα χρήστη και κωδικό. Δίνω αυτά με τα οποία συνδέομαι στον λογαριασμό μου στα Win10 και βγάζει σφάλμα...

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

κατάφερα να δώσω τον εξωτερικό σκληρό σε κοινή χρήση. Για να μπω όμως απο το σιλντ στον υπολογιστή μου ζητάει να βάλω ονομα χρήστη και κωδικό. Δίνω αυτά με τα οποία συνδέομαι στον λογαριασμό μου στα Win10 και βγάζει σφάλμα...

Απενεργοποιεις απο το network sharing center το να ζηταει κωδικο και εισαι ετοιμος.

Κάτι τελευταίο. Επειδή μοντέλο του 2015 δεν φαίνεται να μπορώ να βρω κάπου μεταχειρισμένο, σε περίπτωση αγοράς μοντέλου 2017, αν βάλω το FLIRC πάνω, θα έχει on/off συσκευής; Ευχαριστώ ξανά για τις απαντήσεις σας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Απενεργοποιεις απο το network sharing center το να ζηταει κωδικο και εισαι ετοιμος.

Δεν γίνεται τίποτα φίλε. Με έχει τσατίσει, ετοιμάζω φορμάτ και καθαρή εγκατάσταση των Win10 Pro

απο es file explorer μπαινεις? να υποθεσουμε πως μετα τη διαδικασια που σου προτεινε ο icy 20 εχεις κανει επαννεκινηση σε ολα ακομη και ρουτερ