Άρα ουσιαστικά το 2015 μοντέλο έχει επιπλέον sd card, ir blaster, είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος (δεν με νοιάζει) και έχει κατά τ'άλλα το ίδιο hardware και software υποστήριξη. Δεν είχα ιδέα, ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω!
Ετσι.
Άρα ουσιαστικά το 2015 μοντέλο έχει επιπλέον sd card, ir blaster, είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος (δεν με νοιάζει) και έχει κατά τ'άλλα το ίδιο hardware και software υποστήριξη. Δεν είχα ιδέα, ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω!
Επισης να συμπληρωσω οτι του 2015 του shield εχει τραγικη διαρκεια μπαταριας το remote του, και φορτιζει με microusb, ενω του 2017 παιρνει στρογγυλη μπαταρια και κραταει αιωνια. Απλα ειχε καλυτερη αποκριση γενικα του 2015 συνηθως (προφανως γιαυτο επινε την μπαταρια με το καλαμακι)
Και μόνο ότι έχει jack για ακουστικά του 2015 αρκεί για να το επιλέξει κάποιος
Παρέλαβα χθες τη δική μου συσκευή κι έπαθα πλάκα, τόσο με την ταχύτητα όσο και με την καθαρότητα του ήχου. Υπάρχει κάποιος οδηγός, για το πως θα στήσω το plex?
Τώρα εχω το πλεξ σερβερ στον υπολογιστή. Θέλω όμως να χρησιμοποιήσω τον σερβερ του σιλντ. Ταινίες και μουσική όπως είναι τώρα στον εξωτερικό σκληρό, το πήρα από τονα υπολογιστή και τον σύνδεση στο usb του shield, αλλά δεν μπορώστον σερβερ του πλεξ να ορισω τα mediafolder.
Δεν ξέρω τι κάνω λάθος.
ειχα εκφρασει ενδιαφερον στο παρελθον για το gamestream, αλλα επειδη το hardware μου δεν το επετρεπε, δεν μπορουσα να το δοκιμασω. Τσιμπησα μια μεταχειρισμενη gtx 960 (ευχαριστω @malakoudi!), προσθεσα και αλλα 2γιγα ραμ (ωστε να γινουν συνολικα 4) και το αρχαιο μου q6600 εγινε gamestream ready! Δοκιμασα 3-4 παιχνιδια που υπηρχαν ετοιμα στο steam library μου (borderlands 2, apotheon, orcs must die 2 και rogue legacy) και οι εντυπωσεις ηταν εξαιρετικα καλες. Δεν παρατηρησα καθολου lag (θα δοκιμασω και dirt 3 οταν προσθεσω σκληρο δισκο γιατι το συστημα αυτο εχει μονο ενα 120αρι ssd) και τα παιχνιδια επαιζαν μια χαρα. Σε καποια ειδα μηνυμα "adjust resolution for smoother experience". Το αστειο ειναι οτι αυτο το ειδα στο rogue legacy(!!), ενω το borderlands 2 επαιξε μια χαρα στο 1080ρ.
Ακομα και τιτλοι που δεν ειναι "gamestream compatible" μπορειτε να τους τρεξετε μεσω του big picture mode του steam, φτανει βεβαιως να ειναι controller compatible. Για οσους εχετε ετοιμο hardware θεωρω οτι επιβαλλεται να το δοκιμασετε!
Νομιζω θα βγαλω το πορτοφολι μου και θα εμπλουτισω το steam library μου και με αλλους τιτλους![]()
ρε πρωι πρωι πας να μας βαλεις σε μπελαδες?δεν υπαρχουν αλλα λεφτα λεμε. Αραγε απο λαπτοπ με nvidia καρτα θα δουλευει το stream?
δε μπορείς να κάνεις share κάποιο φάκελο από το δίσκο που έχεις πάνω στο windows 10;
κατάφερα να δώσω τον εξωτερικό σκληρό σε κοινή χρήση. Για να μπω όμως απο το σιλντ στον υπολογιστή μου ζητάει να βάλω ονομα χρήστη και κωδικό. Δίνω αυτά με τα οποία συνδέομαι στον λογαριασμό μου στα Win10 και βγάζει σφάλμα...
Απενεργοποιεις απο το network sharing center το να ζηταει κωδικο και εισαι ετοιμος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.