Nvidia Shield Android TV 4K

<<Κάθε φορά που θα κανω restart το shield δέν μου εμφανίζει τίποτα η TV....Η ΤV μου λέει οτι στη ταδε εσοδο HDMI δεν λαμβάνει καποιο σήμα >> το ιδιο κανει και σε μενα

πως βλεπουμε με το καινουργιο λογισμικο στο shield στο δικτυο?γιατι στον αποθηκευτικο χωρο κλπ δεν εχει ενεργοποιση που εβγαζε με το αλλιοτερο λογισμικο και σου εδινε το password

εντωμεταξυ μου εκανε και αλλο κουλο ανοιγω να δω μια ταινεια με smpc ηχος πουθενα τι restart εκανα τα παντα εβγαζα ηχο μονο αν απενεργοποιυσα και ενεργοποιυσα παλι την διελευση ηχου μεσα απο το smpc
εκανα reset στις εργοστασιακες ρυθμισεις και ξαναεβαλα το smpc ολα οκ

πως βλεπουμε με το καινουργιο λογισμικο στο shield στο δικτυο?γιατι στον αποθηκευτικο χωρο κλπ δεν εχει ενεργοποιση που εβγαζε με το αλλιοτερο λογισμικο και σου εδινε το password

εντωμεταξυ μου εκανε και αλλο κουλο ανοιγω να δω μια ταινεια με smpc ηχος πουθενα τι restart εκανα τα παντα εβγαζα ηχο μονο αν απενεργοποιυσα και ενεργοποιυσα παλι την διελευση ηχου μεσα απο το smpc
εκανα reset στις εργοστασιακες ρυθμισεις και ξαναεβαλα το smpc ολα οκ

στο ίδιο μενού over local network

Έχεις δοκιμάσει κανείς να βάλει USB hub? Υπάρχει καμία ιδιαιτερότητα στο τι χρειάζεται να αγοράσουμε;

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

To ycbcr έχει καλύτερο βάθος χρώματος ,(+ Yellow,Cyan, Magenda) από RGB (Red, Green, Blue), καλύτερο μαύρο. Φυσικά αυτά αποδίδουν εμφανέστερα σε 4Κ και 1080p

Για την ακριβεια το yCbCr 4:2:2 ειναι 10 bit το YCbCr 4:4:4 ειναι 8 bit και σε αυτο το θεμα ειναι ιδιο με το RGB το dynamic range μπορει να εχει 0-255 διαβαθμισεις των χρωματων ή 16 -235 οταν επιλεξεις Full RGB για να προστεθουν οι επιπλεον διαβαθμισεις γινονται μετατροπες που προσθετουν banding .
Τα δευτερευοντα χρωματα κιτρινο κυανο και μαντζεντα υπαρχουν και στις δυο περιπτωσεις

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Για την ακριβεια το yCbCr 4:2:2 ειναι 10 bit το YCbCr 4:4:4 ειναι 8 bit και σε αυτο το θεμα ειναι ιδιο με το RGB το dynamic range μπορει να εχει 0-255 διαβαθμισεις των χρωματων ή 16 -235 οταν επιλεξεις Full RGB για να προστεθουν οι επιπλεον διαβαθμισεις γινονται μετατροπες που προσθετουν banding .
Τα δευτερευοντα χρωματα κιτρινο κυανο και μαντζεντα υπαρχουν και στις δυο περιπτωσεις

Για το θέμα αυτό έχω γράψει πολλές φορές. Για να μην τα ξαναγράφω εδώ, ή θα ψάξω να το βρώ, ή θα ξαναγράψω πάλι ένα κατεβατό σε ξεχωριστό νήμα που θα λύνει όλες τις απορίες, ώστε να ανατρέχουμε σ'αυτό πάντα.

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Για το θέμα αυτό έχω γράψει πολλές φορές. Για να μην τα ξαναγράφω εδώ, ή θα ψάξω να το βρώ, ή θα ξαναγράψω πάλι ένα κατεβατό σε ξεχωριστό νήμα που θα λύνει όλες τις απορίες, ώστε να ανατρέχουμε σ'αυτό πάντα.

ΝΑΙ ΝΑΙ!! παρακαλω πολυ να γραφτει κατι τετοιο και να γινει sticky. Διαβασα τα απειρα, καταλαβα ελαχιστα

http://www.devolo.com/gr/Products/devolo-GigaGate/

καλη λυση για οσους δεν θελουν να μπλεξουν με ρευματα κλπ κλπ αλλα να εχουν δικτυο αρκετα γρηγορο

Δεν Το βρήκα Ελλάδα.
Wifi Extender /receiver είναι μόνο η μπαίνει και σε ρευματοδοτη?

http://www.devolo.com/gr/Products/devolo-GigaGate/

καλη λυση για οσους δεν θελουν να μπλεξουν με ρευματα κλπ κλπ αλλα να εχουν δικτυο αρκετα γρηγορο

wifi bridge ειναι. Δεν βλεπω να προσφερει κατι περισσοτερο απο απειρα ιδια προϊοντα της κατηγοριας. media player + wifi = no-no. media player + wifi bridge/repeater = (σταυροκοπιεμαι) :D

Media player + wifi μια χαρά go είναι αρκεί να έχεις Βαρβάρα εξοπλισμό
Με το ex7000 στριμαρω full blu ray με άνεση. Πάντα dual band ac...

wifi bridge+extender ειναι αλλα επειδη εχει και τον δορυφορο οπου εχει ethernet θυρες, η μια ειναι gigabit οι αλλες απλες, οποτε εκει συνδεεις οποια συσκευη θελεις
to wifi επικοινωνει μεσω του 5 GHz band σε ρουτερ που το υποστηριζουν πχ draytek και εχει μια ταχυτητα 2 Gbps σύνδεσης απο σημειο σε σημειο
<<Δεν Το βρήκα Ελλάδα>> υπαρχει ελλαδα κοντα στα 220 αλλα νομιζω οτι και απο https://www.amazon.de/dp/B01N760PKG...r=8-1-spons&keywords=Devolo+GigaGate&psc=1zon

Media player + wifi μια χαρά go είναι αρκεί να έχεις Βαρβάρα εξοπλισμό
Με το ex7000 στριμαρω full blu ray με άνεση. Πάντα dual band ac...

καταλαβαινεις οτι εισαι πολυ πανω απο το μεσο ορο ετσι; :)

παντως μιας και σε βρηκα, και συγνωμη για το off topic. Το ασυρματο ρουτερ τι ειναι; Το ρουτερ και το 7000 σε τι αποσταση βρισκονται; διαφορετικοι οροφοι; ποσοι τοιχοι αναμεσα τους;
Ρωταω γιατι εχω ενα asus n17u και ενα asus rp n14 (wifi repeater) σε δυο διαφορετικους οροφους και εχω σοβαρα προβληματα. Το repeater δειχνει συνδεδεμενο, αλλα οι συσκευες που ειναι πανω του δεν εχουν ιντερνετ. Μετα απο καποια λεπτα συνερχεται, αλλα εγω εχω ηδη τσαντιστει :) Το powerline το εχω για το shield και για το desktop pc (που σπανια ανοιγει, ειναι η αληθεια). Μια σκεψη ειναι να βαλω το n14 ως wifi AP πανω στο powerline, αλλα θα προτιμουσα να κρατησω το δικτυο του powerline ακεραιο για το media player. Το bandwidth που μου δινει το powerline (devolo 650) ειναι οριακο για το streaming που θελω απο το nas.

Προτασεις ιδεες για αλλαγη του setup ή για αγορα εξοπλισμου;

και παλι σορρυ για το off topic

παντως μιας και σε βρηκα, και συγνωμη για το off topic. Το ασυρματο ρουτερ τι ειναι; Το ρουτερ και το 7000 σε τι αποσταση βρισκονται; διαφορετικοι οροφοι; ποσοι τοιχοι αναμεσα τους;
Ρωταω γιατι εχω ενα asus n17u και ενα asus rp n14 (wifi repeater) σε δυο διαφορετικους οροφους και εχω σοβαρα προβληματα. Το repeater δειχνει συνδεδεμενο, αλλα οι συσκευες που ειναι πανω του δεν εχουν ιντερνετ. Μετα απο καποια λεπτα συνερχεται, αλλα εγω εχω ηδη τσαντιστει :) Το powerline το εχω για το shield και για το desktop pc (που σπανια ανοιγει, ειναι η αληθεια). Μια σκεψη ειναι να βαλω το n14 ως wifi AP πανω στο powerline, αλλα θα προτιμουσα να κρατησω το δικτυο του powerline ακεραιο για το media player. Το bandwidth που μου δινει το powerline (devolo 650) ειναι οριακο για το streaming που θελω απο το nas.

Δεν έχεις το ρουτερ που σου δίνει ο παροχος;

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το Zyxel που έδινε η wind δεν άνοιγε καν πόρτες. Για ένα διάστημα το είχα bridge και ένα wan router από πίσω του και μετά πήρα το Asus και ξεμπερδεψα.

Το Zyxel που έδινε η wind δεν άνοιγε καν πόρτες. Για ένα διάστημα το είχα bridge και ένα wan router από πίσω του και μετά πήρα το Asus και ξεμπερδεψα.

Κατάλαβα μόνο για απλά πράματα κάνουν φαίνεται αυτά τα ρουτερ

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εγω απο ρουτερ απο την ωρα που ανακαλυψα τα draytek πριν πολλα χρονια δεν ξανασχοληθηκαα με κανενα αλλο ποτε το devolo συστημα παντως ισως λυσει θεματα διαφορετικων οροφων κλπ κλπ απο την στιγμη που μπορεις να το σεταρεις και ευκολα με το λογισμικο του

Σκέτο ap είναι το netgear ex7000.Απλά είναι από τα καλύτερα dual band.
Αν φροντίσετε και το player σας να υποστηρίζει wifi ac (αν είναι και 2x2 mimo σαν το shield ακόμα καλυτερα) τότε μάλλον θα είστε καλυμενοι.

νέο update
SHIELD Experience Upgrade 5.1

What’s New in 5.1?

Rumble Support for GeForce NOW

GeForce NOW joins GameStream with support for dual vibration feedback with the new SHIELD controller.
Try it out today in games like Tomb Raider, ABZÛ, and LEGO Star Wars The Force Awakens.

And More

Amazon Video enhancements for surround sound as well as remote control responsiveness.
Support for encrypted VP9 with subsampling.
Enhanced system performance and stability.

Other Enhancements
• Adds Amazon Video app enhancements for surround sound pass-through, remote control responsiveness, and resolves cases of blank display for HDR playback.
• Adds support for Encrypted VP9 with subsampling.
• Delivers v1.02 firmware update for the new SHIELD controller. Fixes responsiveness when waking SHIELD from sleep, resolves issues when updating the controller while connected via USB, and fixes IR setup issues.
• Delivers v1.05 firmware update for the new SHIELD TV (16GB) when paired with SHIELD remote. Update fixes issues with battery level reporting.
• Delivers v1.06 firmware update for the new SHIELD TV (16GB) when paired with SHIELD remote with headset jack accessory. Update fixes responsiveness when resuming from sleep.
• Fixes instances of SHIELD restarting when connected to Wi-Fi with location services disabled for certain EU regions.
• Fixes rare cases of random system restarts.
• Fixed cases of reduced system and gaming performance due to reduced available memory after using certain video apps.
• Fixes cases of no surround audio from some sound bars when using EAC3 audio pass-through.
• Fixes cases where USB drives were incorrectly being reported as slow when adopting storage.
• Fixes cases where HDR capability was incorrectly showing in Netflix for non-HDR TVs.
• Fixes an issue with 2TB+ hard drives that would show half the available storage when the drive is moved from adopted (internal) storage back to removable storage.
• Updates Google Play Store version to resolve issues of apps not automatically updating.
• Added network option to disable IPv6 to resolve cases of Ethernet connection dropping or not working.
• Fixes cases of black screen after Upgrade 5.0 for cases where the TV EDID is blank or HDMI cable is bad. Although SHIELD now returns to a safe resolution, we recommend customers check their HDMI cable to ensure it is able to deliver the full resolution supported by their TV.
• Fixes cases of the setting for SHIELD storage access over local network disappearing for German language setting.
• Fixes cases of BBC apps missing in UK.
• Fixes cases where Network Attached Storage mounting stops working when SHIELD is set to some EU languages.