Nvidia Shield Android TV 4K

δοκιμασα και με 100 copy paste απο το wiki ωστε να ειναι το σωστο νουμερο. Τιποτα. Δοκιμασα και με 0 (να γραφει στον "σκληρο"), τα ιδια.
Να 'ναι καλα το plex.. δεν ξερω τι αλλο να πω :)

αν δεν κάνω λάθος το plex είναι dnla, τελείως διαφορετικός τρόπος από nfs ή smb και πιο ελαφρύ στη μεταφορά δεδομένων βίντεο/audio

δοκιμασα και με 100 copy paste απο το wiki ωστε να ειναι το σωστο νουμερο. Τιποτα. Δοκιμασα και με 0 (να γραφει στον "σκληρο"), τα ιδια.
Να 'ναι καλα το plex.. δεν ξερω τι αλλο να πω :)

δοκίμασα σε αρχείο και είδα μέχρι 32Mb/s η cache ήταν διαρκώς στα 75MB, remux με dts-hd
δοκίμασα και ένα jellyfish video 50mbps και δεν είχε πρόβλημα ούτε αυτό

Last edited:
Το αστείο είναι ότι δούλευαν χωρίς πρόβλημα τα δύο προγράμματα οπότε νόμιζα ότι κάτι πήγε στραβά με το power line. Όταν έκανα copy paste και όταν είδα ότι το Plex δουλευε κατάλαβα ότι κάτι άλλο συμβαίνει, αλλά δεν έχω καταλάβει τι...
Δεν χρησιμοποιώ Kodi smpc πολύ συχνά οπότε δεν ξέρω πότε στραβωσε το πράγμα.

Δεν έχω SHIELD αλλά έχω παρόμοιο πρόβλημα με σένα avpap..

Ξαφνικά σε 1080p αλλά και remux το Kodi 16.1+17 αλλά σε Pi3 αρχίζει τα buffering

Το dune τα παίζει άνετα φυσικά..
Samba χρησιμοποιώ κι εγώ σε απευθείας δίκτυο μεσω του Asus Dsl Ac52u
Τυχαιο?

Sent from my A0001 using Tapatalk

Last edited:
Δεν έχω SHIELD αλλά έχω παρόμοιο πρόβλημα με σένα avpap..

Ξαφνικά σε 1080p αλλά και remux το Kodi 16.1+17 αλλά σε Pi3 αρχίζει τα buffering

Το dune τα παίζει άνετα φυσικά..
Samba χρησιμοποιώ κι εγώ σε απευθείας δίκτυο μεσω του Asus Dsl Ac52u
Τυχαιο?

εχεις δει πως συμπεριφερεται η cache απο το codec info?
ειχα τρελλαθει γιατι νομιζα οτι ηταν το δικτυο, αλλα αφου συμβαινει και σε εσενα σε απευθειας δικτυο, κατι αλλο φταιει. Ελεγα επισης μηπως εφταιγε το update 5.1 του shield, αλλα εσυ εχεις αλλο hardware. Αλλα κοινο σημειο μας ειναι οτι εχω το asus n17u. Δεν εχω κανει κανενα update τις τελευταιες μερες ομως στο firmware του μοντεμ. Να δοκιμασω να του ριξω κανενα restart...

Δυστυχώς δεν το έχω ψάξει ακόμη αφού δεν έχω βρει χρόνο.
Δεν έχω και advancesettings.xml.

Ακόμα και τώρα από τη δουλειά γράφω..
Τι ακριβώς πρέπει να παρατηρήσω? Αυτό που είδα ήταν ότι το έκανε σε συγκεκριμένα σημεία όπου το vq εκεί που ήταν στο 99% έκανε βουτιά στο 0%.

lol... οι δυο καταραμενοι του kodi που δουλευουμε και οι δυο καθαρη δευτερα :)
Αν δεν εχεις advancedsettings παιρνει τις default ρυθμισεις. Παλια ηταν 25mb για Internet streams, αλλα εσυ παιζεις local και νομιζω δεν χρησιμοποιει cache για local stream by default. Δοκιμασε να φτιαξεις advancedsettings. Επισης η cache δεν ειναι το vq. Δες εδω http://kodi.wiki/view/File:Helix_codecinfo.png

Ειναι στην γραμμη που ξεκιναει με C το πρωτοτελευταιο νουμερο (cache: 0 Β). εδω δηλαδη δεν υπαρχει cache

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

στο kodi 17 για να βγει το αντιστοιχο (λιγο αλλαγμενο παραθυρακι) πρεπει να πατησεις ctrl+shift+o

Δεν φαίνεται η φώτο.
Αλλά επειδή ξέρω για ποιο λες εμένα πάντα λέει εκεί cache:0 B

Πάω στοίχημα ότι είναι θέμα router η καλωδίου αφού PC με asus gigabit σύνδεση και από εκεί στο Pi3 100 mbps άρα ίσως bottleneck και γι αυτό και δεν το κάνει συνέχεια αλλά στα peak.

Δεν φαίνεται η φώτο.
Αλλά επειδή ξέρω για ποιο λες εμένα πάντα λέει εκεί cache:0 B

Πάω στοίχημα ότι είναι θέμα router η καλωδίου αφού PC με asus gigabit και από εκεί στο Pi3 100 mbps άρα ίσως bottleneck και γι αυτό και δεν το κάνει συνέχεια αλλά στα peak.

τοτε απλα δεν εχεις cache :)

όσοι έχετε τα αρχεία σε διάφορες πηγές και επιλέγετε να παίξει κάποιο αρχείο από πηγή που είναι συνδεδεμένη ενώ κάποια άλλη πηγή όχι παίζει άμεσα το αρχείο ή καθυστερεί μερικά δευτερόλεπτα?
σε kodi

Αφού είδα καμιά 50αριά βιντεάκια που έδειχναν ότι σχεδόν κανένα Κινέζικο δεν έπαιζε με κανονική ροή 4k ταινίες ή κλιπάκια από Kodi ή αρχεία Τάσο.
Π.χ. το παρακάτω όπου το συγκρίνει με το Xiaomi που υποτίθεται ότι είναι από τα καλύτερα στο θέμα 4k.
https://www.youtube.com/watch?v=bCdOfhQTsWY&t=591s
Όσο για το κόστος,το είδα και σαν μία πάμφθηνη game κονσόλα με τα 251 ευρώ που στο στέλενει το Amazon έχοντας μέσα το game controller και το χειριστήριο.

Last edited:
καλησπερα μια ερωτηση εχει βγει η τελικη εκδοση του smpc 16.6.0 αλλα δεν μπορω να την κατεβασω ξερει καποιος γιατι?Εχει αλλαξει κατι στο κατεβασμα της οταν παω να κατεβασω το apk βγαζει 404 error η κατι τετοιο

Το παρελαβα σημερα.Διαβαζω απο το πρωί για να ξεπερασω την αρχικη απογοητευση διαπιστωνοντας τους περιορισμους του android tv σε σχεση με το android.
Εκτος απο kodi,το ηθελα και για να κατεβαζω torrent files.
Αφου βρηκα τον τροπο για να εγκαθιστω εφαρμογες που δεν υπαρχουν στο play του android tv μέσω ES EXPLORER και SIDELOAD LUNCHER,
περασα εναν torrent client και τον chrome.
Συνδέθηκα με τον λογαριασμο μου στο Google,μου εμφάνισε τους αποθηκευμενους σελιδοδεικτες,κλικάρω σε link του pirate και...τζιφος!!!
Οσα λινκ του pirate και να δοκίμασα δεν ανοιξε κανενα.
Κανω κατι λαθος ή να το βαλω στις αγγελιες;