Nvidia Shield Android TV 4K

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Με direct play ή έχεις βάλει να κάνει transcode ο server στο pc?

me direct όχι τρανσκοde

αυτό το μάξιμουμ δεν είναι το direct?

Last edited:
πόσο μεγάλο ήταν το αρχείο; με smb μέχρι 140 mbps rate παίζει νεράκι δηλαδή αρχείο UHD να είναι 60+ γίγα

το δίκτυο σου είναι όλο καλώδιο ή είναι wifi, powerlines

μεσω ethernet, όλο με Cat7 όλες οι συσκευές σε switch και ρουτερ to Fritzbox 7490

το switch είναι αυτό της D-Link

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

όντως 159 λίρες με remote + controller
143 λίρες με remote

199 ευρώ με remote + controller από amazon Γερμανίας

180 βγαίνει στο αγγλικό. Πολύ καλή τιμή. Στέλνουν Ελλάδα αυτοί? και τα μεταφορικά πόσο είναι (ενδιαφέρεται ένας φίλος απο Θεσ/νίκη)

πως/που θα το ρυθμίσω?

η επιλογή show all μάλλον και να επιλέξεις από το client να παίξει το original???

δε χρησιμοποιώ plex οπότε δεν είναι και σίγουρος αλλά η επιλογή παραπάνω καταλαβαίνω ότι να γυρίσει την ανάλυση σε 720p maximum 2.4 mbps

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

180 βγαίνει στο αγγλικό. Πολύ καλή τιμή. Στέλνουν Ελλάδα αυτοί? και τα μεταφορικά πόσο είναι (ενδιαφέρεται ένας φίλος απο Θεσ/νίκη)

έρχεται ελλάδα
υπόψη ότι η τιμή θα αλλάξει κατά την παραγγελία μερικές λίρες πάνω λόγω ελληνικού φπα
τα μεταφορικά δεν ξέρω πόσο πάνω, γύρω στις 8 λίρες με απλή αποστολή υποθέτω, 12 με γρήγορη

Στην συγκεκριμένη ταινία υπάρχουν στο show all αυτές οι επιλογές. (Μεταφέρω ξανά μία μεγάλη στον δίσκο για να δοκιμάσω)

Ετσι είναι εντάξει?

νομίζω την βρήκα την ρύθμιση, να και το μεγάλο αρχείο.

Last edited:
καλύτερη τιμή στο γαλλικό, λογικά με φπα + μεταφορικά να έρχεται στα 180 - 185 ευρώ περίπου ανάλογα το είδος της αποστολής

Με γρήγορη παράδοση και την έκδοση με remote και gamepad, πιο φθηνό είναι το Αγγλικό amazon με 208,22 , μετά το Γαλλικό με 217,07 και τέλος το Γερμανικό με 224,18 . Μαζί με FLIRC από Αγγλία είναι 233,92 με γρήγορη παράδοση ή 227,16 με απλή. Νομίζω συμφέρει αρκετά.

ναι, οκ δείχνει

Όλα σε directplay πλέον και στις 7.1 μου κάνει πάλι σπασίματα/κολλήματα. Σε κάτι μικρά διαφημιστικά ταινιάκια που κατεβάσα απο την dolby παίζουν άψογα και στην μπάρα δείχνει οτι είναι atmos, ενω ανάβει και το χαρακτηριστικό μπλε φωτάκι.

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Όλα σε directplay πλέον και στις 7.1 μου κάνει πάλι σπασίματα/κολλήματα. Σε κάτι μικρά διαφημιστικά ταινιάκια που κατεβάσα απο την dolby παίζουν άψογα και στην μπάρα δείχνει οτι είναι atmos, ενω ανάβει και το χαρακτηριστικό μπλε φωτάκι.

Γιατί δεν παιζεις με kodi για να μην ταλαιπώρησε με όλα αυτά?

Απο αγγλια βλεπω το 16GB με remote/gamepad GBP 172.99 =>194 Ευρω με στανταρντ αποστολη, 201 ευρω με γρηγορη

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Γιατί δεν παιζεις με kodi για να μην ταλαιπώρησε με όλα αυτά?

και χθες που μου το είπες, το έκανα εγκατάσταση, αλλά δεν κατάλαβα χριστό τι είναι και πως λειτουργεί. Σαν να είναι μόνο για προγραμματα τηλεόρασης το παρουσιάζει. Υπάρχει κάποιος οδηγός να το κάνω εγκατάσταση?