Nvidia Shield Android TV 4K

Εγω το ειχα παρει με 185 τελικη απο το γαλλικο παντως. Btw πουλαω το ενα χειριστηριο (του 2015 οποιος ενδιαφερεται)

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

στο Pc θα τρέχει ο πλεξ σέρβερ δλδ. και στο Nvidia θα βάλω το Κοdi με κκάποιο Plugin? Katalaba σωστά?

Δεν χρειάζεται να τρέξει κανένας server σε pc, θα κάνεις share τα αρχεία που θέλεις και μετά στο kodi http://kodi.wiki/view/Adding_video_sources

Επίσης στα settings-player-videos επιλέγεις στο adjust display refresh rate on start/stop

@leo06 αδερφέ όλα καλά επιτέλους. Μια χαρά όλα, τα μεγάλα αρχεία 1080π με 7.1 ατμος τα πα¨´ιζει για πλάκα, υπάρχει και η ένδειξη στη μπάρα ότι βγαίνει ο συγκεκριμενος ήχος. Πω ρε παιδεμός τρεις μέρες με τον πλεξ. ¨ολα καλα πάντως, ευχαριστώ!!

Μία τελευταία ερώτηση: Το Kodi μπορεί να δει τους φακέλους και να αναπαράγει αυθεντικό BlueRay?

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Μία τελευταία ερώτηση: Το Kodi μπορεί να δει τους φακέλους και να αναπαράγει αυθεντικό BlueRay?

Παίζει κατευθείαν την ταινία χωρίς μενού κλπ, πατάς play στο φάκελο της ταινίας

Ερώτηση, πως ορίζω στο Jodi να μου κατεβάζει υπότιτλους από το greeksubtitles .gr κλπ ? Όταν πάω στην επιλογή default movie services και πατάω get more , μου εμφανίζει αλλά ασχετα

Ερώτηση, πως ορίζω στο Jodi να μου κατεβάζει υπότιτλους από το greeksubtitles .gr κλπ ? Όταν πάω στην επιλογή default movie services και πατάω get more , μου εμφανίζει αλλά ασχετα
πρεπει να περάσεις το subtitles.gr απο κάποιο repo.Δες στο site του dimitrology.Εχει οτι ψαχνεις.

και εγώ μπήκα στον πειρασμό (εάν και με " έξυνε " το χεράκι μου εδώ και αρκετό καιρό :D ) , παρήγγειλα από amazon.de το απλό -χωρίς gamepad 125 ευρώ (με επαγγελματικο αφμ ) χ2 τεμάχια :p σε αντικατασταση του minix h8-plus

To gamestream ειναι ιδια φαση με το steam machine? Αφορά μονο παιχνιδια απο steam με nvidia καρτα γραφικων ?

αφορα παιχνιδια ειτε απο steam ειτε που ειναι συμβατα με gamestream (ωστε να τα αναγνωρισει η εφαρμογη geforce experience των καρτων nvidia). Προσωπικα παντως οτι εχω παιξει, ειναι μεσω steam (αγορασμενο ή που εχει γινει redemed). Τα παιχνιδια πληρως συμβατα με gamestream βγαινουν σαν "δικο τους τετραγωνο" με πληρη περιγραφη κτλπ στο nvidia games και απλα πατας "play". Τα παιχνιδια steam τα ανοιγεις αφου ανοιξεις το steam στο shield, το οποιο το ανοιγει σε big picture mode. Παιζει Α-Ψ-Ο-Γ-Α! Εχω εντυπωσιαστει. Διαβαζα για προβληματα, αλλα απο οτι φαινεται εχουν πλεον ξεπεραστει. Απο οταν εβαλα την gtx960 εχω αγορασει 4-5 παιχνιδια. Ακομα και στον αρχαιο μου q6600, το shadow of mordor παιζει μια χαρα στα 1080p. Lag δεν βλεπω, ακομα και στο Dirt που επαιξα.

Προφανως για οσους εχουν καλυτερα pc και μπορουν να παιξουν 4Κ τα πραγματα θα ειναι ακομα πιο εντυπωσιακα!

Κοιταξτε το pc μου ειναι λιγο top of the line, αλλα καποιες φορες είχα κατι stutters απο το πουθενα (το ειχα ξαναγραψει) και ποτε δεν καταλαβα γιατι... Τωρα με το νεο shield θα ξαναδοκιμασω που θα ειναι καθαρο εντελως να δω τι παιζει... Εχω μια αμφιβολια μηπως εφταιγε το λειτουργικο γιατι ηταν ταλαιπωρημενο με το παλιο shield. Εκανα καθαρη εγκατασταση τωρα. Θα βαλω απαιτητικα παιχνιδια να δω τι γινεται. AC Origins, Forza Motorsport/Horizon , Project Cars 2 , battlefront 2 κτλ.

κατοχος και γω απο σημερα αγορα απο amazon de στα 149 ευρα με τηλεκοντρολ,ποιον player χρησιμοποιειτε για hdr ταινιες?

Το λοιπόν κατέβασα από rd το Martian σε 4K hevc αρχείο 50gb.
Το kodi το παίζει χωρίς πρόβλημα όπως και τα streams ήχου.
Η τηλεόραση μου όμως είναι 1080 και φυσικά δεν υποστηρίζει hdr.
Υποθετωντας πως η χάλια εικόνα που βλέπω (-χάλια αντίθεση που θυμίζει βιντεοπροβολέα δεκαπενταετίας) ωφελείται στο ότι το υλικό είναι hdr, θα θελα να ρωτήσω υπάρχει τρόπος να δω σωστά αυτο το αρχείο στην τηλεόραση μου;