Εγω γιαυτο διαλεγω ταινιες χωρις hdr. Οι περισσοτερες (εχει hdr η τηλεοραση μου) φαινονται λιγο χαλι. Δεν ξερω τι φταιει...
Η τηλεόραση σίγουρα δεν έχει τέτοια επιλογή , για το shield δεν γνωριζω αν έχει κάπου ρύθμιση για hdr.Αν έχει κάπου επιλογή HDR>SDR μπορείς...
(Τώρα το ποσό πετυχημένα θα το κάνει αυτό θα το δεις στην πράξη)
Ήρθε και το δικό μου, στήθηκαν τα πάντα άψογα, αναγνώρισε χειριστήρια, flirc όλα απροβλημάτιστα. Kodi δουλεύει τέλεια. Δύο πραγματάκια μόνο:
1: Στο Kodi επειδή έχω βάλει το Hue Ambilight addon, έχω απενεργοποιήσει το Hardware Acceleration Mediacodec (Surface) που είναι απαραίτητο για να λειτουργήσει το addon. Έχω αφήσει on μόνο την δεύτερη επιλογή Hardware Acceleration Mediacodec. Σε ταινίες που δοκίμασα και απλές και remux δεν είδα κάποια διαφορά στην τηλεόραση, υπάρχει κάτι παραπάνω που πρέπει να ξέρω;
2: Αν και έχω ενεργοποιήσει το SHIELD storage access > Over local network ώστε να μπορώ να δω την συσκευή και τους φακέλους της, στα Windows 10 με το τελευταίο update πάνω δεν δείχνει τίποτα. Από τα windows features έχω τικάρει και ξετικάρει το SMB1 μπας και αλλά τίποτα. Δοκίμασα να δοκιμάσω και με ftp server αλλά πάλι δεν έβλεπε τίποτα, folder empty ήταν το μήνυμα. Ο λόγος που θέλω πρόσβαση, είναι για να μπορέσω να "πειράξω" ένα αρχείο στο παραπάνω addon του Kodi, ώστε να δουλεύει και με το Hardware Acceleration Mediacodec (Surface) ενεργοποιημένο. Πρέπει να πειράξω κάτι στα SMB shares των Windows; Μπορώ να κάνω ίσως την ίδια δουλειά με ES Explorer απευθείας μέσα από το Shield;
Γενικά, η συσκευή έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου σε όλα τα επίπεδα, ειδικά στο Kodi και στο Gamestream (είδε κανονικά και τα gamestream παιχνίδια και την Steam library αυτόματα) όλα πένα! :music-smiley-005:
Για το 2 βάζεις σωστά user/pass? Και σε windows και σε Android βλέπω κανονικά το shield
Μπορεί με κάνει Plex transcode? Αν έχεις RPI όντως γίνονται όλα αυτά, αλλά νομίζω ότι λόγω bottleneck οι ταχύτητες εγγραφής στους USB hdd είναι πολύ χαμηλότερεςΠολύ ενδιαφέρον οδηγός, thanks for sharing (αν και νομίζω πως προτιμώ να κάνω την ίδια δουλειά στο Rpi3 μου).
Το λοιπόν κατέβασα από rd το Martian σε 4K hevc αρχείο 50gb.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.