To amazon.co.uk τα εκανε μουσκεμα, εστειλε το shield χωρις tracking και καπου χαθηκε :/ ή καποιος στα ταχυδρομεια εκανε χριστουγεννα
Το καλο ειναι οτι στελνουν αλλο με express, μου εδωσαν και 5 λιρες δωρο για την επομενη αγορα να χρυσωσουν το χαπι...
δεν σε χαλασε! Αφου ειναι express παιζει να το εχεις και την επομενη μερα απο την ημερα αποστολης. Τσιμπησες και το ταλιρακι![]()
Ε τώρα, είσαι πλεονέκτης!!δε θα με χαλαγε να ερθει τελικα και το χαμενο πακετο![]()
To amazon.co.uk τα εκανε μουσκεμα, εστειλε το shield χωρις tracking και καπου χαθηκε :/ ή καποιος στα ταχυδρομεια εκανε χριστουγεννα
Το καλο ειναι οτι στελνουν αλλο με express, μου εδωσαν και 5 λιρες δωρο για την επομενη αγορα να χρυσωσουν το χαπι...
Καλημέρα! Κι εμένα η παραγγελία από το amazon.co.uk θα έπρεπε να είχε φτάσει τη Δευτέρα 11/12, αλλά ακόμα τίποτα. Για κάποιο λόγο δεν βάλανε tracking. Πως επικοινώνησες μαζί τους; Μέσω email ή μέσω τηλεφώνου;
Όμορφο εργαλείο γρήγορο με πρώτη ένσταση ότι δε μπορώ να φέρω μπροστά εφαρμογές που με ενδιαφέρουν.
Ένα παράδειγμα πέρασα vpn και το θέλω στο home screen όχι να πηγαίνω στις εφαρμογές να το ψάχνω... καμιά ιδέα πως θα δω αν μου έστειλαν το σωστό μοντέλο με βερσιον android 7
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.