Nvidia Shield Android TV 4K

Δεν είναι στάνταρ ότι δεν θα κλείσει. Γενικά ο τρόπος λειτουργίας του android είναι ότι αν χρειαστεί ram θα αρχίσει να κλείνει background processes.

To amazon.co.uk τα εκανε μουσκεμα, εστειλε το shield χωρις tracking και καπου χαθηκε :/ ή καποιος στα ταχυδρομεια εκανε χριστουγεννα :-)
Το καλο ειναι οτι στελνουν αλλο με express, μου εδωσαν και 5 λιρες δωρο για την επομενη αγορα να χρυσωσουν το χαπι...

To amazon.co.uk τα εκανε μουσκεμα, εστειλε το shield χωρις tracking και καπου χαθηκε :/ ή καποιος στα ταχυδρομεια εκανε χριστουγεννα :-)
Το καλο ειναι οτι στελνουν αλλο με express, μου εδωσαν και 5 λιρες δωρο για την επομενη αγορα να χρυσωσουν το χαπι...

δεν σε χαλασε! Αφου ειναι express παιζει να το εχεις και την επομενη μερα απο την ημερα αποστολης. Τσιμπησες και το ταλιρακι ;)

δεν σε χαλασε! Αφου ειναι express παιζει να το εχεις και την επομενη μερα απο την ημερα αποστολης. Τσιμπησες και το ταλιρακι ;)

δε θα με χαλαγε να ερθει τελικα και το χαμενο πακετο :p

Καλημέρα! Κι εμένα η παραγγελία από το amazon.co.uk θα έπρεπε να είχε φτάσει τη Δευτέρα 11/12, αλλά ακόμα τίποτα. Για κάποιο λόγο δεν βάλανε tracking. Πως επικοινώνησες μαζί τους; Μέσω email ή μέσω τηλεφώνου;

Σε τόση αξία προϊόντος δεν πιστεύω ότι δεν δίνουν tracing νούμερο

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα! Κι εμένα η παραγγελία από το amazon.co.uk θα έπρεπε να είχε φτάσει τη Δευτέρα 11/12, αλλά ακόμα τίποτα. Για κάποιο λόγο δεν βάλανε tracking. Πως επικοινώνησες μαζί τους; Μέσω email ή μέσω τηλεφώνου;

εστειλα εμαιλ στο σαπορτ και λεω ρε παιδια που ειναι το πακετο...στο πρωτο μυνημα λενε περιμενε 1-2 μερες και μου εδωσαν τις 5 λιρες "Δωρο" και σημερα ξαναστειλα εμαιλ, λεγοντας δεν ηρθε τιποτα και ειπαν θα στειλουμε αλλο με express...στειλε και εσυ να βγαλεις ακρη

Είναι όντως ανεπίτρεπτο που δεν βάλανε tracking number όταν μιλάμε για ποσό πέραν των 150 στερλίνων! Τους το έγραψα κι αυτό μήπως ιδρώσει το αυτί τους.

Η πρώτη τους απάντηση ήταν να μου επιστρέψουν και μένα τα μεταφορικά (περίπου 7 στερλίνες) και μου είπαν να περιμένω μέχρι τις 4 Ιανουαρίου και αν δεν έρθει μέχρι τότε να ξαναμιλήσουμε για full refund ή replacement.

Θα περιμένω μέχρι και την Τρίτη. Αν δεν έρθει κάτι θα ξαναστείλω ένα κάπως πιο... θυμωμένο email :)

χμμ 4 ιανουαριου? πολυ μακρια παει η βαλιτσα...νομιζω πρεπει να γκρινιαξεις παλι σε μερικες μερες

Εμενα το δικο μου ειχε αργησει λιγο. Εκανε περιπου 12 ημερες. Γιατι στο φτηνο το στελνουν με iparcel που παει οδικως. Δεν ερχεται με αεροπλανο.

Στα ακριβά πράγματα royal mail δεν στέλνουν; αεροπορικώς πάνε

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

απλα παραδεχτηκαν οτι ειναι untraceable το απλο shipping...οποτε ειτε ερθει ειτε χαθηκε ενα και το αυτο

Δεν το κάνουν σε όλα τα δέματα χωρίς tracking (με απλή αποστολή)
Πρέπει να υπάρχει κάποιος περιορισμός σε όγκο η και βάρος.
Πολλές φορές έχω πάρει tracking σε με απλή μέθοδο.

Σε ξαφνική απόφαση το απέκτησα και εγώ, μου ήρθε νωρίτερα 3 μέρες απ το Γαλλικό Αμαζον. Όμορφο εργαλείο γρήγορο με πρώτη ένσταση ότι δε μπορώ να φέρω μπροστά εφαρμογές που με ενδιαφέρουν. Επίσης δεν βλέπω κάπου όλες τις πληροφορίες όπως τη βέρσιον android.
Του πέρασα ήδη το υπέροχο Kodi.

Όμορφο εργαλείο γρήγορο με πρώτη ένσταση ότι δε μπορώ να φέρω μπροστά εφαρμογές που με ενδιαφέρουν.

Αυτο δεν το καταλαβα. Τι εννοεις; Να αναδιοργανωσεις τα tiles? Αυτο γινεται κρατωντας πατημενο το "οκ" ή το Α του gamepad.

Ένα παράδειγμα πέρασα vpn και το θέλω στο home screen όχι να πηγαίνω στις εφαρμογές να το ψάχνω... καμιά ιδέα πως θα δω αν μου έστειλαν το σωστό μοντέλο με βερσιον android 7

Ένα παράδειγμα πέρασα vpn και το θέλω στο home screen όχι να πηγαίνω στις εφαρμογές να το ψάχνω... καμιά ιδέα πως θα δω αν μου έστειλαν το σωστό μοντέλο με βερσιον android 7

για το android version πρεπει να το λεει καπου στα settings->about ή Info ή καπως ετσι. Αλλα ακομα και αν ειχε παλαιοτερη geforce experience version, θα σου βγαλει επιλογη για αναβαθμιση, οποτε δεν σε εχει "ριξει" κανενας :)

το vpn το βλεπεις μεσω του sideload launcher ή απλα ειναι στο πεδιο "apps"; δυστυχως ή ευτυχως (οπως το δει κανεις) το user interface του android tv ειναι αυτο και δεν επιδεχεται μεγαλο customisation. Στην πανω-πανω μπαρα βγαζει αυτοματα πραγματα που χρησιμοποιεις συχνα ή καινουρια επεισοδια και εκει δεν μπορεις να επεμβεις, παρα μονο να επιτρεπεις ποιες εφαρμογες μπορουν να βαζουν υλικο εκει πανω.