Nvidia Shield Android TV 4K

Καλημέρα παιδιά.

Να ρωτήσω 2 πραγματάκια αν έχει κάποιος την καλοσύνη να απαντήσει γιατί είναι τεράστιο το νήμα.

1. Υπάρχει κάποιο χτυπητό μειονέκτημα του shield εκτός από το 3D?
2. Το Quasar παίζει κανονικά? Μπορεί να χρησιμοποιηθεί η επέκταση αποθηκευτικού χώρου του shield (που γίνεται με στικάκι αν κατάλαβα καλά) για το quasar?

Έχω το himedia q10 pro από το οποίο είμαι γενικά ευχαριστημένος αλλά παίζει προσφορά το shield στο amazon και έχω μπει στον πειρασμό.

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01NBJ6KZY/?th=1

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Καλημέρα παιδιά.

Να ρωτήσω 2 πραγματάκια αν έχει κάποιος την καλοσύνη να απαντήσει γιατί είναι τεράστιο το νήμα.

1. Υπάρχει κάποιο χτυπητό μειονέκτημα του shield εκτός από το 3D?
2. Το Quasar παίζει κανονικά? Μπορεί να χρησιμοποιηθεί η επέκταση αποθηκευτικού χώρου του shield (που γίνεται με στικάκι αν κατάλαβα καλά) για το quasar?

Έχω το himedia q10 pro από το οποίο είμαι γενικά ευχαριστημένος αλλά παίζει προσφορά το shield στο amazon και έχω μπει στον πειρασμό.

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01NBJ6KZY/?th=1

Για το δευτερο δεν γνωρίζω να σου απαντήσω.
Στο πρωτο κομμάτι να γνωρίζεις οτι το HDR->SDR conversion ειναι αθλιο.
Επίσης συγκριτικά με το himedia που εχεις δεν εχει auto resolution και δεν παιζει blu ray menu.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Για το δευτερο δεν γνωρίζω να σου απαντήσω.
Επίσης συγκριτικά με το himedia που εχεις δεν εχει auto resolution και δεν παιζει blu ray menu.

Δηλαδή δεν παίζει HDR?

Auto frame rate φαντάζομαι έχει όμως ε? Δηλαδή μπορείς να βάλεις την ανάλυση στο full και να αλλάζει refresh rates?

Ποιο μηχανάκι κάνει καλό conversion δηλαδή; Δεν έχω δει ή διαβάσει για κανένα.

Να το πάρεις. Εγώ που είμαι PCάκιας και NUCας το Shield το βρήκα εξαιρετικό.

Παρεπιμπτώτος μιας και κάποιος πιο πίσω είχε αναφέρει PQ. Νομίζω πως ο MX Player έχει καλύτερη εικόνα σε σχέση με το Kodi αν επιλέξεις HW+ (δεν έχει auto framerate βέβαια ή δεν το βρήκα εγώ αλλά λύνεται αν το βάλεις καρφωτά).

Ποιο μηχανάκι κάνει καλό conversion δηλαδή; Δεν έχω δει ή διαβάσει για κανένα.

Να το πάρεις. Εγώ που είμαι PCάκιας και NUCας το Shield το βρήκα εξαιρετικό.

Παρεπιμπτώτος μιας και κάποιος πιο πίσω είχε αναφέρει PQ. Νομίζω πως ο MX Player έχει καλύτερη εικόνα σε σχέση με το Kodi αν επιλέξεις HW+ (δεν έχει auto framerate βέβαια ή δεν το βρήκα εγώ αλλά λύνεται αν το βάλεις καρφωτά).
Δεν με διαβάζεις :flipout: το Xbox Χ αφού ρίχνω την εικόνα σε προβολέα 1080p με καθαρόαιμο υλικό 4K αυτό για το conversion .
Αν βρήκες εξαιρετική την εικόνα του shield ...τότε σου προτείνω να πιάσεις στα χέρια σου έναν Xbox s η ένα Apple TV είμαι σίγουρος ότι θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα μιας και πάντα υπάρχει μέτρο σύγκρισης .
Το Xbox X το άφησα έξω γιατί απλούστατα κυμαίνεται σε άλλη κατηγορία τιμής .

Κατεβάζοντας το shield remote από το play store (χτες δεν υπήρχε) αναγνωρίζει το shield κανονικά. ΠΑΡΑ πολύ χρήσιμο app που οδηγεί σε παροπλισμό τα ασύρματα keyboard mice

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Κατεβάζοντας το shield remote από το play store (χτες δεν υπήρχε) αναγνωρίζει το shield κανονικά. ΠΑΡΑ πολύ χρήσιμο app που οδηγεί σε παροπλισμό τα ασύρματα keyboard mice
Σε σχέση με το remote android TV έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Αν εννοείς την χρήση mouse pad τότε και το remote της android TV το έχει όπως φυσικά και τις φωνητικές εντολες
f984b6cd767bacbfa2431034507e4f53.jpg

To shield app όταν χρησιμοποιείς trackpad βγάζει κανονικά cursor, ενώ στο Android remote δεν βλέπω να γίνεται αυτό.
Από την άλλη όπως πολύ σωστά είπες, το Android remote έχει voice commands κάτι που τελευταία φορά που το είχα χρησιμοποιήσει πριν μερικούς μήνες δεν είχε.
Αν το shield app αποκτήσει voice commands θα είναι τέλειο!

Εγώ χθες το παράγγειλα σε προσφορά από Amazon θα το έχω για player και για plex server να στέλνει σε Tablet και κινητό.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ χθες το παράγγειλα σε προσφορά από Amazon θα το έχω για player και για plex server να στέλνει σε Tablet και κινητό.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με το καλό!μια χαρά δουλίτσα κάνει ως Plex server. Είχα δοκιμάσει ταυτόχρονα 2 transcoded streams χωρίς κανένα πρόβλημα

Δεν με διαβάζεις :flipout: το Xbox Χ αφού ρίχνω την εικόνα σε προβολέα 1080p με καθαρόαιμο υλικό 4K αυτό για το conversion .
Αν βρήκες εξαιρετική την εικόνα του shield ...τότε σου προτείνω να πιάσεις στα χέρια σου έναν Xbox s η ένα Apple TV είμαι σίγουρος ότι θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα μιας και πάντα υπάρχει μέτρο σύγκρισης .
Το Xbox X το άφησα έξω γιατί απλούστατα κυμαίνεται σε άλλη κατηγορία τιμής .

Αδυνατώ να καταλάβω τη λογική του να έχεις μέσο προβολής (TV/Projector) 1080p και να του δίνεις 4k HDR. Τι νόημα έχει; To bitrate; Του βάζεις το 1080p απ' ευθείας.

Apple TV δεν πρόκειται να πιάσω (USB where are u?) όπως και γενικά Apple προϊόντα (ένα iPod Classic έχω και αυτό μου το έκαναν δώρο αλλά είναι αξιόλογο) για το λόγο των περιορισμών που έχουν και την ακριβή τιμολογιακή πολιτική τους.

Xbox X θα πάρω μόνο αν πέσει στα 300 . Δεν δίνω 500 για media player. Αν είναι έτσι με λίγα παραπάνω φτιάχνω ένα HTPC το οποίο με madVR θα έχει σίγουρα εξαιρετική εικόνα (καλύτερη και από του X).

By the way και μένα είδε το app με τη μία το Shield. Βολικό φαίνεται οπότε αφήνω το Rii για το NUC.

Και εγώ δεν καταλαβαίνω το νόημα έχει να δίνεις 4κ υλικό σε ένα προβολέα που είναι 1080....,

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για όσους έχουν ασχοληθεί με τις πλατφόρμες σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται το λογισμικό της apple σαφέστατα με διαφορετική φιλοσοφία αλλά το streaming της και η ποιότητα της εικόνας είναι άλλο πράγμα .
Όσον αφορά το Xbox X απευθύνεται σε άλλο κοινό ...Όλα σε ένα αυτό όμως για να το επιτυχείς χρειάζεσαι δυνατό hardware αλλά και συμφωνίες όλοι κερδίζουν από αυτό,εξάλλου οτιδήποτε καινούργιο βγει βρίσκεται στην κονσόλα της Microsoft.
HDMI 2.1,free sync θα το δούμε και σε άλλες τηλεοράσεις εκτός από της τηλεοράσεις της Samsung καινούργια έκδοση του Dolby vision και έπεται συνέχεια,ποιος ανταγωνισμός ;

Όσον αφορά για τα pc ,μα το Χ είναι από μόνο του pc όσον αφορά το hardware ,βάλτε κάτω τα spec του και βγάλτε την τιμή πόσο θα κόστιζε +το ultra hd blu ray και όχι hd blu ray + την διαχείρηση του hdr ,Dolby vision.

Τα γραφικά και οι ταινίες αποτυπώνονται ακόμη και σε τηλεόραση 1080p ας μην μιλήσω καν το τι γίνεται σε προβολέα που η διαφορά είναι μεγαλύτερη .
https://youtu.be/apjWv9MPtx0

Καλησπέρα ήρθε και σε μένα το κουτάκι. Θα ήθελα να αγοράσω ένα καλό usb hub που να παίζει καλά και αν γίνεται από Ελλάδα. Σύνδεση για keyboard mouse και δίσκο. Εχετε να μου προτείνετε κάτι? Ευχαριστώ. Θα επανέλθω σε μια δυο μέρες με εντυπώσεις μιας και το δοκιμάζω και σε παιχνίδια.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk