Nvidia Shield Android TV 4K

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Εξωτερικούς κανονικά σπασμένο ή οχι!Ακόμη και σε Blu-ray folder υπάρχει τρόπος (νόμιμος ) να τους δει!
Η oppo όχι δεν υπάρχει αλλά το 203 πήρε πρόσφατα update αν δεν κάνω λάθος, αλλά και πάλι αυτό δεν λέει τίποτα αν το μηχάνημα δουλεύει(και δουλεύει)!

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για μην χαλάσουμε το νήμα όπως σωστά είπες ,αν θέλεις άνοιξε νήμα για το 103 ,203 σαν media player θα έχει ενδιαφέρων για αυτούς που έχουν ακόμη στην κατοχή τους το 103 και ειμσι ένας σπο αυτούς .
Η τοποθέτηση μου πάντως για να ξέρεις τόσο για το Xbox x όσο για το Oppo ήταν για το original λογισμικό και όχι για σπασμένο ,όποτε αντιλαμβάνεσαι ότι υπήρξε παρεξήγηση .
Για τα αρχεία άστα καλύτερα .

Με αυτά κ μ' αυτά χάθηκε κ η ερώτησή μου.
Την ξαναφέρνω λοιπόν μήπως γνωρίζει κανείς:

Επειδή το Turtle Beach Audio Advantage Micro II USB Analog & Digital Audio Adapter έχει εξαντληθεί και δεν μπορώ να το βρω πουθενά όσο έψαξα, ξέρει κανείς κάποιο άλλο αντίστοιχο που να δουλεύει με το Shield; Πχ βλέπω στο Amazon ένα Ungreen αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει με το Shield.

Καμία πρόταση; Ή αν ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω το εξαντλημένο;

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Παλι το νημα του Shield ειναι γεματο σχολια για το XBox. Αφου εχει δικο του νημα γιατι τετοια επιμονη να γραφονται τα ιδια και τα ιδια σε ολα τα αλλα νηματα?
Έλα ντε;
Αλλά και στο θέμα που αναφέρεται στο Xbox kodi μόνο για το kodi δεν γίνονται σχόλια.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι μιας και είμαι άσχετος με android, στο iOS με το AirPlay αν διαβάζω μια ιστοσελίδα στο iPhone κι υπάρχει βίντεο μπορώ αυτό να το προβάλλω στην τηλεόραση μέσω AirPlay+Apple TV, στην πλατφόρμα του Android γίνεται αυτό;

Δεν ξέρω για άλλους explorer αλλά με τον chrome το κάνεις σίγουρα όπως επίσης από την εφαρμογή του YouTube και την εφαρμογή του facebook ( ακόμα και στην εφαρμογή του Netflix )
Στην γωνια στο βίντεο πατάς το εικονιδιο (που στην τελευταία φώτο ονομάζει μετάδοση ) και κατευθύνεις το βίντεο στο shield
89bb7ce16b788a481de3215d7b20ec41.jpg
2d3bbad4a1f94786be4fbd06624edb3e.jpg
709c7082c04286774bb7b8b553a5e984.jpg

Παλεύοντας με ένα android τηλεφωνο με chrome κι ένα chromecast δεν εμφανίζεται το σύμβολο του cast σε όλα τα βίντεο (για να μην πω εμφανιζεται σε ελαχιστα). Δεν νομίζω να κάνω κάτι λάθος. Άμα ισχύει το ίδιο και για το shield έιναι πολύ πίσω σε σχέση με την πλατφόρμα της Apple

Χμμμ δοκίμασα αυτό το βίντεο https://www.sdna.gr/auto-moto/road-...s-perimename-diaforetiki-antimetopisi-apo-tin
αλλα παρατήρησα ότι και στο ipad δεν εμφανίζονται οι επιλογές για airplay και cast οποτε πέτυχα την περίπτωση.
Μετά δοκίμασα αυτό http://seleo.gr/voreia-ellada/xalkidiki/279670-poseidi-h-ammoglwssa-ths-chalkidikhs-binteo
αλλα εδώ σε κινητό παραμορφώνεται η σελίδα και το πλαίσιο του βίντεο ξεφεύγει από τα όρια της σελίδας μ αποτέλεσμα να μην μπορώ να δω την κάτω δεξιά γωνία που ειναι οι επιλογές. Προσπάθησα και σε κάποια αλλα που δεν τα θυμάμαι να τα αναφέρω. Εσυ δηλαδή αν πετύχεις σε μια σελίδα βίντεο από το Vimeo ή το dailymotion τα κανεις κανονικά καστ στο shield;

Διόρθωση, είχα κάνει βλακεία στο βίντεο του Sdna και τελικά εμφανίστηκε κανονικά το AirPlay στο iPad (το σύμβολο του cast δεν εμφανιστηκε)

Αρα το βίντεο του sdna παρά το γεγονός ότι ειναι στο youtube δεν μπόρεσες να το κανεις καστ από τον browser. Και γενικά ισχύει αυτό που υποψιαζόμουνα, αν δεν υπάρχει συμβατό app δεν μπορεί να γίνει μετάδοση του βίντεο

Αρα το βίντεο του sdna παρά το γεγονός ότι ειναι στο youtube δεν μπόρεσες να το κανεις καστ από τον browser. Και γενικά ισχύει αυτό που υποψιαζόμουνα, αν δεν υπάρχει συμβατό app δεν μπορεί να γίνει μετάδοση του βίντεο

Μπορείς να κάνεις cast την οθόνη του κινητού, μπορείς επίσης να πατήσεις στον τίτλο του βίντεο και να το στείλει μέσω YouTube

Ανάλογα τι κινητό έχεις, μπορείς επίσης να κάνεις εγκατάσταση τις εφαρμογές dailymotion,vimeo στο shield και να στέλνεις μόνο το βίντεο, ανοίγει η αντίστοιχη εφαρμογή και παίζει από εκεί
f56ad70510298afb860e337662f848a7.jpg

Η 2η λύση δεν με καλύπτει, θέλω κάτι άμεσο, διαβάζω μια σελίδα-βλέπω το βίντεο-το στέλνω στην tv. (Να θες να φύγεις από το οικοσύστημα της apple και να μην μπορεις λόγω τέτοιων λεπτομερειων)

Η 2η λύση δεν με καλύπτει, θέλω κάτι άμεσο, διαβάζω μια σελίδα-βλέπω το βίντεο-το στέλνω στην tv. (Να θες να φύγεις από το οικοσύστημα της apple και να μην μπορεις λόγω τέτοιων λεπτομερειων)

Γιατί? Πατάς στο βίντεο και το στέλνει στο Shield, τι πιο άμεσο κάνει το airplay?

Attachments

• Screenshot_20180913-232402.jpg
    Screenshot_20180913-232402.jpg
    37.6 KB · Views: 92
Μα θέλει να ανοίξεις προηγουμένως την αντίστοιχη εφαρμογή, να στείλεις το βίντεο, να κλείσεις την εφαρμογή, να ανοίξεις chrome για να συνεχίσεις το διάβασμα. Ενώ στον safari εκεί που βλέπεις το βιντεάκι πατάς το σύμβολο του AirPlay και μεταδίδεται στην τηλεόραση κι εσυ συνεχίζεις παράλληλα το διάβασμα της σελίδας, ούτε να ανοίξει YouTube ούτε να ειναι ειναι απαραίτητα συμβατή η εφαρμογή.

Δοκίμασε το βιντεάκι του sdna και θα δεις ότι δεν το αναγνωρίζει αμεσα, θέλει να το προβάλλεις μέσω του YouTube app

Γιατί? Πατάς στο βίντεο και το στέλνει στο Shield, τι πιο άμεσο κάνει το airplay?
Κάνει screen mirroring.

Άποψη μου πάντως,αν ο φίλος έχει iPhone, iPad και γενικά είναι μέσα στο iOS,ας αφήσει τις αλχημείες και ας αγοράσει Apple TV. Κάνει αρκετά από τα πράγματα που κάνει το shield.