Nvidia Shield Android TV 4K

Κάνει screen mirroring.

Άποψη μου πάντως,αν ο φίλος έχει iPhone, iPad και γενικά είναι μέσα στο iOS,ας αφήσει τις αλχημείες και ας αγοράσει Apple TV. Κάνει αρκετά από τα πράγματα που κάνει το shield.

Έχω Apple tv, το θέμα μου ειναι ότι ξενέρωσα με την τιμολογιακή πολιτική της Apple στα iPhone κι επειδή έχω το iPhone 5s έλεγα να το αλλάξω φέτος, αλλα με τις τιμές που έβαλε δεν λέει και θέλω να κάνω την αλλαγή σε Android

Μα θέλει να ανοίξεις προηγουμένως την αντίστοιχη εφαρμογή, να στείλεις το βίντεο, να κλείσεις την εφαρμογή, να ανοίξεις chrome για να συνεχίσεις το διάβασμα. Ενώ στον safari εκεί που βλέπεις το βιντεάκι πατάς το σύμβολο του AirPlay και μεταδίδεται στην τηλεόραση κι εσυ συνεχίζεις παράλληλα το διάβασμα της σελίδας, ούτε να ανοίξει YouTube ούτε να ειναι ειναι απαραίτητα συμβατή η εφαρμογή.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά η χρήση σου είναι τελείως διαφορετική από τη δική μας. Δεν κάνουμε σχεδόν ποτέ screen mirroring γιατί το casting μας βολεύει καλύτερα. Επίσης όταν μια σελίδα έχει βίντεο,την βλέπω στη συσκευή που χρησιμοποιώ. Δεν πρόκειται να ανοίγω ενισχυτή και τηλεόραση για να δω βιντεάκι δευτερολέπτων.
Οι ανάγκες σου είναι διαφορετικές και αν το Apple TV σε καλύπτει καλύτερα κινησου προς τα εκεί. Ακούω ότι είναι εξαιρετική συσκευή.

Μα θέλει να ανοίξεις προηγουμένως την αντίστοιχη εφαρμογή, να στείλεις το βίντεο, να κλείσεις την εφαρμογή, να ανοίξεις chrome για να συνεχίσεις το διάβασμα. Ενώ στον safari εκεί που βλέπεις το βιντεάκι πατάς το σύμβολο του AirPlay και μεταδίδεται στην τηλεόραση κι εσυ συνεχίζεις παράλληλα το διάβασμα της σελίδας, ούτε να ανοίξει YouTube ούτε να ειναι ειναι απαραίτητα συμβατή η εφαρμογή.

Δοκίμασε το βιντεάκι του sdna και θα δεις ότι δεν το αναγνωρίζει αμεσα, θέλει να το προβάλλεις μέσω του YouTube app

Αυτό είναι θέμα του sdna, στο άλλο που έβαλες μια χαρά το στέλνει άμεσα χωρίς να κάνεις κάτι άλλο. Επίσης δεν χρειάζεται να κάνεις όλες αυτές τις κινήσεις που έγραψες, double tap στο recents για εναλλαγή των εφαρμογών, πατάς στον τίτλο ανοίγει το YouTube το στέλνεις στο shield, double tap στο recents και είσαι ξανά στον chrome

Έχω Apple tv, το θέμα μου ειναι ότι ξενέρωσα με την τιμολογιακή πολιτική της Apple στα iPhone κι επειδή έχω το iPhone 5s έλεγα να το αλλάξω φέτος, αλλα με τις τιμές που έβαλε δεν λέει και θέλω να κάνω την αλλαγή σε Android
Φίλε μου λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω αλλά μάλλον θα πρέπει να συνεχίσεις στο οικοσύστημα που είσαι. Έχεις το 5s οπότε ακόμα και αν είναι το πρώτο iPhone που αγόρασες, σημαίνει ότι είσαι εκεί μέσα 4 χρόνια. Η αλλαγή θα είναι επίπονη και θα τσαντιστεις. Δεν νομίζω ότι αξίζει. Αγόρασε κανένα 8αρι ή το xr και μην κουράζεσαι άσκοπα.

Είμαι 7-8 χρόνια σε Android και δεν διανοουμαι καν να άλλαζα οικοσύστημα ακόμα και αν μου χάριζαν το xs.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά η χρήση σου είναι τελείως διαφορετική από τη δική μας. Δεν κάνουμε σχεδόν ποτέ screen mirroring γιατί το casting μας βολεύει καλύτερα. Επίσης όταν μια σελίδα έχει βίντεο,την βλέπω στη συσκευή που χρησιμοποιώ. Δεν πρόκειται να ανοίγω ενισχυτή και τηλεόραση για να δω βιντεάκι δευτερολέπτων.
Οι ανάγκες σου είναι διαφορετικές και αν το Apple TV σε καλύπτει καλύτερα κινησου προς τα εκεί. Ακούω ότι είναι εξαιρετική συσκευή.

Σαν συσκευή ειναι άψογη, υπέροχη εικόνα, ευκολία οικοσυστήματος κλπ, η τιμή των iPhone μας χαλάει και δεν λέει να έχεις κινητό Android με Apple TV γιατί ειδικά για μένα που το AirPlay μου ειναι βασικό χάνεται η μισή λειτουργικότητα του Apple TV. Ήλπιζα να υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο Android αλλα βλέπω ότι πλησιάζει αλλα δεν ειναι το ίδιο βολικό

Φίλε μου λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω αλλά μάλλον θα πρέπει να συνεχίσεις στο οικοσύστημα που είσαι. Έχεις το 5s οπότε ακόμα και αν είναι το πρώτο iPhone που αγόρασες, σημαίνει ότι είσαι εκεί μέσα 4 χρόνια. Η αλλαγή θα είναι επίπονη και θα τσαντιστεις. Δεν νομίζω ότι αξίζει. Αγόρασε κανένα 8αρι ή το xr και μην κουράζεσαι άσκοπα.

Είμαι 7-8 χρόνια σε Android και δεν διανοουμαι καν να άλλαζα οικοσύστημα ακόμα και αν μου χάριζαν το xs.

Να φανταστείς είμαι στο οικοσύστημα επι iPhone 3GS και iPad 1 και για να θέλω να φύγω καταλαβαίνεις ποσο έχω τσαντιστεί με την τιμολογιακή της πολιτική

Να φανταστείς είμαι στο οικοσύστημα επι iPhone 3GS και iPad 1 και για να θέλω να φύγω καταλαβαίνεις ποσο έχω τσαντιστεί με την τιμολογιακή της πολιτική
Κοίτα, αν είσαι αποφασισμένος να αλλάξεις,το shield είναι εξαιρετική συσκευή και με ένα 500αρικακι αγοράζεις κινηταρες (βασικά ακόμα και με 200-300 κάνεις καλή δουλειά). Με χαρά να σε βοηθήσουμε αλλά να ξέρεις ότι κάποια πράγματα που έκανες δεν θα μπορείς να τα κάνεις και σε κάποια άλλα θα τα κάνεις με τελείως διαφορετικό τρόπο.

Βασικά αυτό ήθελα να μάθω ποσο κοντά στο AirPlay ειναι η αντίστοιχη λειτουργία του Android. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Ο καθένας είναι το μόνο σίγουρο ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει .
Αλλά κοίταξε να δεις η φιλοσοφία της Apple είναι διαφορετική να σου φτιάξει δηλαδή ένα κορυφαίο λογισμικό και να καταφέρνει να στο προσαρμόσει στο μποξάκι που αγοράζεις ,να στο υποστηρίζει με πολύ καλή εικόνα και κορυφαίο streaming που καταφέρνει να στο προσαρμόσει με την ταχύτητα του δικτύου σου αλλά συγχρόνως με κορυφαίους server ειδικά στο iTunes.

Στην ουσία πληρώνεις το hardware και το λογισμικό της αυτή είναι η δικιά μου εμπειρία και συμβίωση με το Apple TV και αν έφυγα από την πλατφόρμα της ήταν καθαρά λόγω για να προλάβω τις διάφορες εξελίξεις και αυτά που έρχονται χωρίς να αλλάζω κάθε τόσο και λίγο player .
Πληροφοριακά στο store της Microsoft .xbox s -x υπάρχει εφαρμογή για να συνεργαστεί με το AirPlay +google cast+Miracast αλλά κοστίζει 20 ευρώ και ονομάζεται airserver Xbox edition.
Οπότε ζυγίζεις τις προτεραιότητες σου .

Στο cosmote tv go με το boxακι της wind μου φαίνεται είχε καλύτερη εικονα. Στο netflix πάντως το nvidia δεν παίζεται με ότι έχω δοκιμασει.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έκανα power off, όντως θέλει βάλε βγάλε το καλώδιο ρεύματος.είναι δυνατόν να μην έχουν προνοήσει γι'αυτό; οι κινέζοι έχουν βάλει κουμπί άνοιξε κλείσε.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έκανα power off, όντως θέλει βάλε βγάλε το καλώδιο ρεύματος.είναι δυνατόν να μην έχουν προνοήσει γι'αυτό; οι κινέζοι έχουν βάλει κουμπί άνοιξε κλείσε.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για ποιόν λόγο χρειάζεσαι να το κάνεις power off?

Βασικά για να είμαστε ακριβείς, υπάρχει η δυνατότητα shut down άλλα την έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές μέσα σε 3χρονια γιατί δεν δούλευε το Auto refresh rate.
Μπορείς να κάνεις shut down αλλά μετά θα πρέπει να πας να πατήσεις το touch button για να ανάψει πάλι.

Ποιο ακριβώς είναι το touch button?

Και εγώ power off το κάνω. Ποιος ο λόγος να μένει ανοιχτό ή sleep? Αλλωστε σε πολύπρίζο το έχω κ εγώ που το κλείνω πάντα το βραδύ (όπως και τον κεντρικό διακόπτη που κλείνει το ρεύμα σε όλο το home cinema).

Βασικά για να είμαστε ακριβείς, υπάρχει η δυνατότητα shut down άλλα την έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές μέσα σε 3χρονια γιατί δεν δούλευε το Auto refresh rate..Μπορείς να κάνεις shut down αλλά μετά θα πρέπει να πας να πατήσεις το touch button για να ανάψει πάλι.

Αυτό τώρα δεν το έχω συναντήσει ούτε έχω καταλάβει κάτι τέτοιο..
Δλδ τι ακριβώς κάνει ;

Ποιο ακριβώς είναι το touch button?

Και εγώ power off το κάνω. Ποιος ο λόγος να μένει ανοιχτό ή sleep? ...

Το μοντέλο του 2015 (φαντάζομαι και του 2017) έχει διακόπτη προσέγγισης από μπροστά στη δεξιά μεριά. Έτσι το ανάβεις όταν το έχεις σε κατάσταση shutdown. Εννοείτε ότι δεν βάζεις-βγάζεις καλώδια...
Που ζούμε; :BDGBGDB55:

Έπαιζε υλικό 24p αλλά το info της TV έδειχνε 60p. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν π είχα πατήσει το κουμπί δεν θα το είχα καταλάβει. Όμως,το πάτησα, με έπιασαν τα ψυχαναγκαστικά μου και ήθελα να το διορθώσω :)