Nvidia Shield Android TV 4K

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Έπαιζε υλικό 24p αλλά το info της TV έδειχνε 60p. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν π είχα πατήσει το κουμπί δεν θα το είχα καταλάβει. Όμως,το πάτησα, με έπιασαν τα ψυχαναγκαστικά μου και ήθελα να το διορθώσω :)

Δεν εχω παρατηρησει τετοιο πραγμα ουτε με το προηγουμενο ουτε με το τελευταιο λογισμικο...
Μηπως ηταν κανενα 'τυχαιο κολλημα'?

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Δεν εχω παρατηρησει τετοιο πραγμα ουτε με το προηγουμενο ουτε με το τελευταιο λογισμικο...
Μηπως ηταν κανενα 'τυχαιο κολλημα'?
Ναι. Έχει γίνει φορές μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού

Το μοντέλο του 2015 (φαντάζομαι και του 2017) έχει διακόπτη προσέγγισης από μπροστά στη δεξιά μεριά. Έτσι το ανάβεις όταν το έχεις σε κατάσταση shutdown. Εννοείτε ότι δεν βάζεις-βγάζεις καλώδια...
Που ζούμε; :BDGBGDB55:

Σύμφωνα με αυτό εδώ το μοντέλο του 2017 δεν έχει sleep/wake/shutdown button (προσωπικά για μένα μικρό το κακό γιατί όπως είπα είναι σε πολύπριζο που κλείνει).

Έπαιζε υλικό 24p αλλά το info της TV έδειχνε 60p. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν π είχα πατήσει το κουμπί δεν θα το είχα καταλάβει. Όμως,το πάτησα, με έπιασαν τα ψυχαναγκαστικά μου και ήθελα να το διορθώσω :)

Και εγώ είδα σε 2 σαραντάλεπτα βίντεο με τον MX στα 60 (εν γνώση μου) αλλά δεν κατάλαβα τίποτα. Ίσα ίσα που είχε ομαλότατη κίνηση και πολύ καλή εικόνα! (βέβαια έχω ενεργοποιημένο το True Motion, ίσως αυτό να έπαιξε ρόλο?)

Και εγώ είδα σε 2 σαραντάλεπτα βίντεο με τον MX στα 60 (εν γνώση μου) αλλά δεν κατάλαβα τίποτα. Ίσα ίσα που είχε ομαλότατη κίνηση και πολύ καλή εικόνα! (βέβαια έχω ενεργοποιημένο το True Motion, ίσως αυτό να έπαιξε ρόλο?)

Ουτε εγω καταλαβα τιποτα, για αυτο και αναφερθηκα στα "ψυχαναγκαστικα" μου :)
True motion ή γενικα οποιασδηποτε μορφης frame interpolation το εχω παντα κλειστο γιατι το σιχαινομαι και με πιανει ναυτια οταν το βλεπω ενεργοποιημενο σε φιλους.

Το δικό μου πάντως παιδιά άρχισε εδώ και 4 μέρες περίπου να κάνει τρομερό frame skipping και τοπικά και μη και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο θερμοκρασία δεν ανεβάζει, πρόβλημα με σύνδεση δεν έχω παρατηρήσει, έσβησα Κόντι και ξαναπέρασα πάλι τα ίδια, το έβαλα σε 2 τηλεοράσεις πάλι το ίδιο, αν κάποιος έχει κάποια λύση στο τι φταίει ας βοηθήσει, αλλιώς τελευταία λύση που σκέφτομαι είναι factory reset

Το δικό μου πάντως παιδιά άρχισε εδώ και 4 μέρες περίπου να κάνει τρομερό frame skipping και τοπικά και μη και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο θερμοκρασία δεν ανεβάζει, πρόβλημα με σύνδεση δεν έχω παρατηρήσει, έσβησα Κόντι και ξαναπέρασα πάλι τα ίδια, το έβαλα σε 2 τηλεοράσεις πάλι το ίδιο, αν κάποιος έχει κάποια λύση στο τι φταίει ας βοηθήσει, αλλιώς τελευταία λύση που σκέφτομαι είναι factory reset
Βλέπεις υλικό τοπικά ή από add on?
Αν είναι από add-on δοκίμασε με τοπικό.

Με ποιο player? Kodi? Στο Kodi το κάνει αν ανοίξεις το shield πριν από την tv/av και διορθώνεται με restart του Kodi

Εμένα παιδιά το κάνει και σε addon αλλά και σε δίσκο τώρα υποψιάζομαι ότι ή ο δίσκος την κάνει την δουλειά έχω ένα 750 γιγα επάνω ή το Κόντι κάτι έπαθε ή κάποια άλλη εφαρμογή κάτι κάνει πάντως σε παιχνίδια youtube app δεν παρατηρώ κάτι

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Σας το κάνει και με τις τελευταίες αναβαθμίσεις;

βρε σεις, μην τρελλαινεστε! :)
Ειπα, μου το εχει κανει 3-4 φορες μεσα σε 2 χρονια. Και το raspberry pi που ειχα παλαιοτερα ως media center μου το εκανε μερικες φορες (με αλλον ενισχυτη και με αλλη τηλεοραση)

Λύθηκε το πρόβλημα με ένα wireless switch και ένα smart plug.Τώρα, χρειάζεται να κάνω register το shield; αν ναι, πως το κάνω;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λύθηκε το πρόβλημα με ένα wireless switch και ένα smart plug.Τώρα, χρειάζεται να κάνω register το shield; αν ναι, πως το κάνω;

Ισως να το "εχασα" λιγο το θεμα, αλλα θυμησε μας, τι ακριβως θελεις να κανεις και τι ακριβως αγορασες;

Ισως να το "εχασα" λιγο το θεμα, αλλα θυμησε μας, τι ακριβως θελεις να κανεις και τι ακριβως αγορασες;
Να κάνω power off το κουτί και να το ανοίγω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα, υπάρχει εφαρμογή της wind vision στο nvidia shield; Συγγνώμη εάν έχει απαντηθεί το συγκεκριμένο ερώτημα αλλά κατάφερα να εντοπίσω κάτι σχετικό.
Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα, υπάρχει εφαρμογή της wind vision στο nvidia shield; Συγγνώμη εάν έχει απαντηθεί το συγκεκριμένο ερώτημα αλλά κατάφερα να εντοπίσω κάτι σχετικό.
Ευχαριστώ πολύ.

Πήγαινε playstore κάνε αναζήτηση για wind vision app και διάβασε τα σχόλια & κριτικές.
Υπάρχει σαν εφαρμογή αν σε ικανοποιεί την βάζεις εφόσον έχεις συνδρομή wind vision στο shield.

Ποια είναι η διαφορά τους; Χρησιμοποίησες και τα 2 μαζί ταυτόχρονα;

Ποια είναι η διαφορά τους; Χρησιμοποίησες και τα 2 μαζί ταυτόχρονα;
Ναι, έχω κάνει σενάριο , με κλικ ανοίγει/κλείνει το ρεύμα στο socket.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk