Nvidia Shield Android TV 4K

Για την ουσία κ ιστορία του θέματος, από την στιγμή που δεν hostαρεις υλικό ή δεν παραθέτεις links τίποτα δεν είναι παράνομο, ακόμη κ η συζήτηση για υπότιτλους.

Τι σημασία εχει αν δεν κανεις host κάποιο link? Απο την στιγμή που συζητάς όχι εσυ αποκλειστικά αλλά γενικά για τον συγχρονισμό υπότιτλων με μια ταινία που αυτό αυτόματα σημαίνει οτι δεν εχει και εσυ,εγώ, οι άλλοι προσθέτουν σε αυτή υπότιτλους ειναι παράνομο. Τι δεν καταλαβαίνουμε στο πρακτικό κομμάτι?

Έχω την τελευταία έκδοση του λογισμικού. Δοκίμασα επανεκκίνηση ρούτερ... Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω..
a689806373e70e7f9c91f6ffab0eb44f.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

κατι δεν παει καλα. Οταν εχω ενεργοποιημενο το διακοπτη ethernet δεν μου βγαζει διαθεσιμα wifi. Τα βγαζει μονο οταν κλεισω το ethernet. Μηπως να δοκιμασεις ενα factory reset?

Τι σημασία εχει αν δεν κανεις host κάποιο link? Απο την στιγμή που συζητάς όχι εσυ αποκλειστικά αλλά γενικά για τον συγχρονισμό υπότιτλων με μια ταινία που αυτό αυτόματα σημαίνει οτι δεν εχει και εσυ,εγώ, οι άλλοι προσθέτουν σε αυτή υπότιτλους ειναι παράνομο. Τι δεν καταλαβαίνουμε στο πρακτικό κομμάτι?

Οπότε αρχίστε να κλειδώνεται νήματα και εδώ https://avclub.gr/forum/forumdisplay.php/82-TV
Πολλές σειρές δεν μεταδίδονται στην Ελλάδα οπότε η συζήτηση που γίνεται για την θέαση τους είναι παράνομη

στο mrmc για οποιον το εχει χρησιμοποιεισει με το nvidia atmos ηχος αν υποστηριζεται απο τον ενισχυτη περναει?

κατι δεν παει καλα. Οταν εχω ενεργοποιημενο το διακοπτη ethernet δεν μου βγαζει διαθεσιμα wifi. Τα βγαζει μονο οταν κλεισω το ethernet. Μηπως να δοκιμασεις ενα factory reset?

οταν κλεινεις το ethernet ενεργοποιειτε το wifi... κατεβα λιγο πιο κατω,γραφει αλλες επιλογες και εχει επιλογη ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΑΡΩΣΗ,μηπως το εχεις ενεργοποιημενο?

Στο 7.1 δώσαμε φιξ να για συνυπάρχουν οι επιλογές εθερνετ/γουαιφαι μαζί.ο χρήστης θα επιλέγει τον τρόπο σύνδεσης

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια ερώτηση που ίσως φανεί χαζή αλλά κόλλησα... Θέλω στο kodi να προσθέσω αφού το έχω ξεζιπαρει ένα aeon skin. Στον υπολογιστή πήγαινα στο roaming κτλ και απλά το πέταγα στον φάκελο που έπρεπε ... Εδώ πως το κάνουμε? Γίνεται?

Μια ερώτηση που ίσως φανεί χαζή αλλά κόλλησα... Θέλω στο kodi να προσθέσω αφού το έχω ξεζιπαρει ένα aeon skin. Στον υπολογιστή πήγαινα στο roaming κτλ και απλά το πέταγα στον φάκελο που έπρεπε ... Εδώ πως το κάνουμε? Γίνεται?

Γιατί να το ξεζιπαρεις? Μέσα από το Kodi κάνεις εγκατάσταση τα αρχεία ζιπ

Καλησπερα

Ευτυχής κάτοχος του shield από την παρασκευή και εγώ.
Έχω 2 ερωτήσεις να κάνω , πρώτον για την εκδοσή του νετφλιξ(build 5.4.1) αν είναι τελευταίο αυτό που φοράει το μηχάνημα ? με to app της τηλεοράσεις σαν να παίρνω καλύτερη ποιότητα εικόνας.Εχω τηλεόραση fullhd και το shield είναι συνδεδεμένο με καλώδιο hdmi κατευθείαν στην τηλεόραση .
Και δεύτερον έχουμε να προτείνουμε καμιά καλή μάρκα για καλώδιο hdmi ?Υπόψιν ψάχνω καλώδιο 4Κ για να συνδεθεί με τον denon x1200w.

ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Έχω την τελευταία έκδοση του λογισμικού. Δοκίμασα επανεκκίνηση ρούτερ... Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω..
a689806373e70e7f9c91f6ffab0eb44f.jpg

αν δεν έχει λυθεί το ζήτημα τότε κοίτα αν έχει κουμπώσει καλά το καλώδιο.
Θυμάμαι ότι ήθελε πίεση για να κουμπώσει γιατί και εγώ την είχα πάθει με το καλώδιο επειδή δεν είχε κουμπώσει

Αυτό ήταν. Δεν κουμπώνει καλά το καλώδιο. Το τι τράβηξα το Σάββατο- Κυριάκο, δεν λέγεται...

https://banggood.app.link/uLD6MN6EtQ
Παρέλαβα σήμερα το συγκεκριμένο remote στην Bluetooth version.
Η αλήθεια πως το πήρα ελπίζοντας πως η ένταση θα λειτουργούσε πιο άμεσα αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζει το volume μέσα από τον ενισχυτη.
Το voice search δούλεψε μια φορά και μετά κουφάθηκε όπως επίσης και το shutdown.
Η επιλογη όμως για mouse λειτουργει.
Μάλλον πιο πολύ θα ταίριαζε στο MI Box αλλά εκεί έχει μια χαρά remote.

https://banggood.app.link/uLD6MN6EtQ
Παρέλαβα σήμερα το συγκεκριμένο remote στην Bluetooth version.
Η αλήθεια πως το πήρα ελπίζοντας πως η ένταση θα λειτουργούσε πιο άμεσα αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζει το volume μέσα από τον ενισχυτη.
Το voice search δούλεψε μια φορά και μετά κουφάθηκε όπως επίσης και το shutdown.
Η επιλογη όμως για mouse λειτουργει.
....

Το πατασ μια φορα το αφηνεις και μιλας, οχι συνεχως..
Το συγκεκριμενο το προτιμω πια να το δουλευω στο x9s οπου παιζει ικανοποιητικα καλα

Το πατασ μια φορα το αφηνεις και μιλας, οχι συνεχως..
Το συγκεκριμενο το προτιμω πια να το δουλευω στο x9s οπου παιζει ικανοποιητικα καλα
Ε ναι προφανώς μια φορά.
Δεν ξέρω πάντως γιατι τρωει κολλήματα;
Τώρα που το δοκιμασα δούλεψε η φωνητική αναζήτηση.
Άλλαξα και την συνδεσημοτητα του remote από ir σε hdmi και ελέγχω έτσι και την ένταση του ενισχυτη.
Και τελικά ξαναδουλεψε το shutdown.
Ίσως να έχω θέμα με τις μπαταρίες αν και μου δείχνει 47%

Τελικά μετά τα πρώτα νούμερα που μου έκανε δεν εχω παράπονο.
Επιτέλους έχω γρήγορη ανταπόκριση και δεν περιμένω να ξυπνήσει το remote μέχρι να εκτελέσει μια εντολη.
Η ένταση ήχου επίσης λειτουργεί άμεσα και έτσι μάλλον επιτέλους ξεμπερδεψα με τα θέματα του αυθεντικού remote.
Αν είχε και κουμπιά για στοπ, forward backward θα ήταν υπερπλήρης.
Αλήθεια υπάρχει δυνατότητα στο kodi να δώσουμε διαφορετικές λειτουργίες στο remote από τις default?