Nvidia Shield Android TV 4K

Χα χα χα.
Ρε συ απορώ. Ξέχασε το HDMI 2.1.
Πάντως τα μισά που λέει δεν ισχύουν. Επίσης αν διαβάσει κανείς σοβαρά reviews (και όχι πληρωμένα ή από fans) θα δει ότι κ το Apple TV έχει τα θέματα του σε εικόνα και κάπου πήρε το κάτι μου ότι δεν μπορεί να παίξει σωστά 25Hz videos (τα Αγγλικά κυρίως).
Καθόλου όσο θα γράφεται ανακρίβειες .
Και το ξαναλέω πάντα υπάρχει το μέτρο σύγκρισης και πιο ψαγμένος θα το ψάξει περισσότερο ,αρκεί να τα δει και να τα πιάσει από κοντά .

Εγω Μακη μονο μια απορια εχω και αυτη ειναι η εξης: Γραφοντας τα οσα γραφεις για το xbox προσπαθεις να δείξεις σε εμας οτι ειναι το σουπερ μηχανακι η να πεισεις τον εαυτο σου οτι δεν εκανες πατατα δίνοντας 600+ ευρω ενω υπαρχουν μηχανακια που κανου σχεδον τα ιδια πραγματα και κοστιζουν το ενα δεκατο η αντε στην καλυτερη των περιπτωσεων (nvidea) το ενα τριτο της τιμης του xbox.
Προς αποφυγην παραξηγησεων μιλαω για το xbox σαν media player και οχι σαν παιχνιδομηχανη.

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Εντάξει μιας και τα βαφτίσια έχουν γίνει της μόδας ...
Υπάρχει πάντοτε το μέτρο σύγκρισης και το μέτρο σύγκρισης είναι το Apple TV του ρίχνει στα αυτιά στο shield από ποιότητα εικόνας και σαφέστατα είναι μια απροβλημάτιστη συσκευή που δεν έχει καμία σχέση με Android shield tv .

Πάμε παρακάτω ,παιχνίδια γελάει και πιο πικραμένος ,πάλι μέτρο σύγκρισης Xbox ps pro ,δεν πιάνει τα γραφικά ούτε στο ένα εκατομμύριο ειδικότερα όταν μιλάμε για αποκλειστικά βαριά παιχνίδια enhanced .
Ούτε βέβαια μπορεί να διαχειριστεί το 4K hdr ,το free sync ,frane rade ούτε να παίξει native 4K resolution at 60 frames που εκεί χρειάζεται και δυνατό hardaware.

Σαφέστατα το streaming είναι το μέλλον και στα παιχνίδια ,εδώ όμως δεν μιλάμε για ταινίες ,χρειάζεται όμως πολύ δουλειά ακόμη για να πιάσει τα spec που έχω αναφέρει πιο πάνω αλλά συγχρόνως να έχεις γραμμή που να υποστηρίζει σύνδεση πάνω από 150 mbps.
Έχεις γίνει κουραστικός
Φτάνει.
Αν θες να περιαυτολογήσεις για την κονσόλα σου καν'το στο θέμα του Xbox.
Εδώ όπως βλέπεις δεν ενδιαφέρει κανέναν.
Το θέμα αφορά το player της nvidia

Πάντως πάντα το είχα απορία: γιατί η nVIDIA δεν έβγαλε ποτέ η ίδια έναν player ο οποίος να βασίζεται κυρίως στο Picture Quality και στη συμβατότητα με όλα τα format.
Θα μου πείτε υπάρχει το Kodi. Εντάξει αλλά η nVIDIA ξέρει καλύτερα σίγουρα το μηχάνημά της.

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Καθόλου όσο θα γράφεται ανακρίβειες .
Και το ξαναλέω πάντα υπάρχει το μέτρο σύγκρισης και πιο ψαγμένος θα το ψάξει περισσότερο ,αρκεί να τα δει και να τα πιάσει από κοντά .

όλα atmos και τα μυαλά στα κάγκελα.
Εντάξει, χωρίς απόδειξη απλά δεν ισχύει τίποτα από ότι λες.

Πάντως πάντα το είχα απορία: γιατί η nVIDIA δεν έβγαλε ποτέ η ίδια έναν player ο οποίος να βασίζεται κυρίως στο Picture Quality και στη συμβατότητα με όλα τα format.
Θα μου πείτε υπάρχει το Kodi. Εντάξει αλλά η nVIDIA ξέρει καλύτερα σίγουρα το μηχάνημά της.

Χρηματοδοτεί η ίδια το project του Kodi (από τους βασικους υποστηριχτές μάλιστα) όποτε ‛θεωρειτε’ ότι είναι και ‛δικός’ της player..

Δεν ηταν αυτος ο βασικος της σκοπος. Το shield οταν βγηκε ηταν το showcase προιον για την mobile πλατφορμα της (Tegra) τοσο σε ταμπλετες, οσο και σε κινητα.
Απέτυχε και γιαυτο και δεν αναμένεται (εκτος συγκλονιστικού απροόπτου) νέο μοντέλο (shield 2).

Δεν ηταν αυτος ο βασικος της σκοπος. Το shield οταν βγηκε ηταν το showcase προιον για την mobile πλατφορμα της (Tegra) τοσο σε ταμπλετες, οσο και σε κινητα.
Απέτυχε και γιαυτο και δεν αναμένεται (εκτος συγκλονιστικού απροόπτου) νέο μοντέλο (shield 2).

Και η τιμή του ακατέβατη βρε παιδί μου. Έλεος δηλαδή... :P

το κομματι του tablet οντως απετυχε αν και θεωρειται απο τα καλυτερα 8αρια που εχουν περασει απο την αγορα.
To shield tv δεν μπορω να πιστεψω οτι απετυχε εμπορικα. Ειναι στην αγορα 3 χρονια και ακομα θεωρειται ως η καλυτερη υλοποιηση του android tv. Το γεγονος οτι εχει σπρωξει χρηματα η nvidia και στο κομματι gaming, τοσο για shield tv exclusives οσο για την υπηρεσια streaming παιχνιδιων, δεν με αφηνει να πιστεψω οτι θεωρουν ολο το εγχειρημα αποτυχημενο. Η μεταβαση στο Χ2 δεν εγινε ποτε, ισως επειδη δεν υπηρξε η αναγκη. Ακομα και μια καθαροαιμη παιχνιδομηχανη (με last gen γραφικα) βασιζεται στον Χ1. Πιο πολυ απο εκεινο κομματι της αγορας (handheld consoles) περιμενω να υπαρξει αναβαθμιση προς τον Χ2, παρα απο τους media players.

το κομματι του tablet οντως απετυχε αν και θεωρειται απο τα καλυτερα 8αρια που εχουν περασει απο την αγορα.
To shield tv δεν μπορω να πιστεψω οτι απετυχε εμπορικα. Ειναι στην αγορα 3 χρονια και ακομα θεωρειται ως η καλυτερη υλοποιηση του android tv. Το γεγονος οτι εχει σπρωξει χρηματα η nvidia και στο κομματι gaming, τοσο για shield tv exclusives οσο για την υπηρεσια streaming παιχνιδιων, δεν με αφηνει να πιστεψω οτι θεωρουν ολο το εγχειρημα αποτυχημενο. Η μεταβαση στο Χ2 δεν εγινε ποτε, ισως επειδη δεν υπηρξε η αναγκη. Ακομα και μια καθαροαιμη παιχνιδομηχανη (με last gen γραφικα) βασιζεται στον Χ1. Πιο πολυ απο εκεινο κομματι της αγορας (handheld consoles) περιμενω να υπαρξει αναβαθμιση προς τον Χ2, παρα απο τους media players.

Δεν εγραψα οτι το shield απέτυχε.
Η tegra πλατφόρμα ως mobile λύση απέτυχε. Συνεπως δεν εχουν καμμια διάθεση να εξελίξουν το tegra μονο και μονο για ενα shield 2.

Δεν εγραψα οτι το shield απέτυχε.
Η tegra πλατφόρμα ως mobile λύση απέτυχε. Συνεπως δεν εχουν καμμια διάθεση να εξελίξουν το tegra μονο και μονο για ενα shield 2.

και το switch? tegra ειναι, mobile ειναι, επιτυχια, σιγουρα ειναι :)

Attachments

• fsf.jpg
    fsf.jpg
    57.9 KB · Views: 190
  • hgh.jpg
    hgh.jpg
    76.1 KB · Views: 189
Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Χρηματοδοτεί η ίδια το project του Kodi (από τους βασικους υποστηριχτές μάλιστα) όποτε ‛θεωρειτε’ ότι είναι και ‛δικός’ της player..
Η αλήθεια είναι πως τώρα τελευταία δεν την βλέπω στους σπόνσορες του ενώ παλαιότερα υπήρχε!

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Λογικα δεν θα λειτουργει με το shield?
Μου αρεσει και το keyboard στο πισω μερος που ισως να φανει χρήσιμο στο kodi

https://www.banggood.com/H1-2_4G-Wi...1210014.html?version=2&currency=USD&value_ids[0]=31879&utm_source=facebook&utm_medium=cpc_elc&utm_content=zia&utm_campaign=12th-ele-dpt-rm-bg-nr18&ID=531878
Ενδιαφέρον

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σύνδεσα με καλώδιο ethernet το pc και το shield μπήκα κανονικά με τους κωδικούς αλλά δεν με αφήνει να μεταφέρω τα αρχεία στον εξωτερικό δίσκο που έχω βάλει πάνω στο shield

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατάφερα και συνδέθηκα μεταφέρω αρχεία στο δικη του μνήμη που είναι 16gb αλλά δεν μπορώ στον εξωτερικό δίσκο

Κατάφερα και συνδέθηκα μεταφέρω αρχεία στο δικη του μνήμη που είναι 16gb αλλά δεν μπορώ στον εξωτερικό δίσκο

Στο wifi file sharing επέλεξε start, ειναι ftp server οπότε χρησιμοποίησε ftp client
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lonelycatgames.Xplore