Nvidia Shield Android TV 4K

Ενδιαφέρομαι για το shield, όχι μόνο ως player, αλλά και ως μινι σύστημα υπολογιστή στο εξοχικό. Δεν μπορώ να κάνω όμως χωρίς snapseed. Γίνεται? Υπάρχει εναλλακτικό αξιόπιστο app store που να έχει τις περισσότερες καλές εφαρμογές του κανονικού android?

Τις βάζεις με sideloading.Αυτό προϋποθέτει ότι θα βρεις το apk με κάποιο τρόπο και θα το κάνεις εγκατάσταση στο shield με έναν file explorer.

Same Sh1t...Different Day

ρε παιδιά το apk της ερτ που το βρίσκουμε γιατί το Roland garros το έχει πολλές φορές? γιατί το play store του shield δεν το έχει!

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ρε παιδιά το apk της ερτ που το βρίσκουμε γιατί το Roland garros το έχει πολλές φορές? γιατί το play store του shield δεν το έχει!

https://m.apkpure.com/ert-gr/gr.ert.app
Απλά θέλει ή ποντίκι ή air mouse για να την δουλέψεις άνετα

Sent from my iPad using Tapatalk

Πάντως καλή φάση που με το Netflix addon στο kodi παίζει κανονικά Dolby Atmos.. δεν το είχα πάρει καν χαμπάρι ότι έτσι θα γινόταν..

https://m.apkpure.com/ert-gr/gr.ert.app
Απλά θέλει ή ποντίκι ή air mouse για να την δουλέψεις άνετα

Sent from my iPad using Tapatalk
το δοκίμασα αλλά πάω να το κάνω εγκατάσταση με xplore και λεει δεν εγκατασταθηκε. δεν καταλαβαίνω γιατί..

Όποιος ενδιαφέρεται για Nvidia shield pm το δίνω

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όποιος ενδιαφέρεται για Nvidia shield pm το δίνω

εάν επιτρέπεται γιατί;

Θα πάω σε κονσόλα γιατί ζητάει ο μικρός να παιζει. Κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος με το shield

εχει γινει αναφορα το οτι δεν παιζει vision ειναι γνωστο αυτο και κυριως το γνωριζουν οι κατοχοι...καποθ εδω μεσα σ ενα νημα αν ψαξεια θα το βρεις

Παρακαλώ μια ηρεμία και να σταματήσει η αντιπαράθεση. MakisM, το καταλάβαμε τι θέλεις να πεις. Σε παρακαλώ να μην ξανααναφέρεις το Xbox στο παρών νήμα.

Last edited:
δεν ξερω αν έχει ξαναερωτηθεί αλλα αν αγοράσω remote shield για το μοντελλον 2017 που εχει μπαταρίες που μπορείς να αλλαξεις λειτουργεί με το μοντελλο 2015 χωρις πρόβλημα?

Χαρίζεται το παρακάτω HDMI ARC Adapter to HDMI + Optical/Toslink SPDIF Audio Converter 3D 1080P 4K CEC

Αν το θέλει κάποιος που του χρειάζεται, ας μου πει και μέσα στη βδομάδα θα το στείλω με ΕΛΤΑ.

το CEC δουλεύει κανονικά, αλλά για κάποιο λόγο σε μένα, δεν στέλνει ήχο στην οπτική. Το έλυσα το πρόβλημα με οπτική κατευθείαν στην τηλεόραση...

δεν ξερω αν έχει ξαναερωτηθεί αλλα αν αγοράσω remote shield για το μοντελλον 2017 που εχει μπαταρίες που μπορείς να αλλαξεις λειτουργεί με το μοντελλο 2015 χωρις πρόβλημα?
κανενα προβλημα εχω 2 shield 2015/2017 και τα δουλευω με remote control απο το 2017