Nvidia Shield Android TV 4K

Μήπως έχει να κάνει με τον τρόπο προβολής; δηλαδή παίζει μόνο όρθια;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορειτε να μου λυσετε μια απορια; Γιατι το cosmotetv go μου δουλευει μονο οταν το εχω εγκατεστημενο σε εξωτερικο στικακι, ενω οταν το εγκαθιστω στην εσωτερικη μνημη του nvidia δεν λειτουργει αλλα μονο γυριζει το κυκλακι που φορτωνει το καθε καναλι αλλα δεν παιζει κανενα;

Μπορειτε να μου λυσετε μια απορια; Γιατι το cosmotetv go μου δουλευει μονο οταν το εχω εγκατεστημενο σε εξωτερικο στικακι, ενω οταν το εγκαθιστω στην εσωτερικη μνημη του nvidia δεν λειτουργει αλλα μονο γυριζει το κυκλακι που φορτωνει το καθε καναλι αλλα δεν παιζει κανενα;

Εμένα δουλεύει στην εσωτερική μνήμη

Sent from my iPad using Tapatalk

Περίεργο κρας.
Μου το κάνει σπάνια ( μετράω 5 φορές ως τώρα εδώ και ένα χρόνο) και δεν σταματά να κάνει restart αν δεν το βγάλω από το ρεύμα για λίγα δευτερόλεπτα.
Μετά λειτουργεί σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.
Το έχει πάθει κανείς;
afd460901c5452bf0f9f536e74cf3583.jpg

Μήπως το ρεύμα δεν είναι αρκετό;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι βέβαια
Λειτουργικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το software.
Απλώς κάποιες φορές κάνει αυτό που περιγράφω που μου δίνει την εντύπωση προβλήματος στο hardware.
Ισως να έχει σχέση και με κάποιο καλώδιο.
Το ζήτημα είναι πως το κάνει πολύ σπάνια
Οι 5 φορές που περιγράφω στο ένα χρόνο που το έχω ( και το χρησιμοποιώ κάθε μέρα) δεν μου δίνουν περιθώρια για τυφλές δοκιμές

Αν το αγόρασες από άμαζον μήπως να έστελνες καμία φωτο σε αυτούς?

Same Sh1t...Different Day

Αυτό δεν δείχνει πρόβλημα στο hardware παρά στο software. Αν είχε όντως πρόβλημα η GPU του θα έβλεπες πολύ πιο πολύπλοκα σχέδια στην τηλεόραση.

κοτσαρα πάνω στο shield έναν σκληρό φορητό. στο δίκτυο είναι μέσω WiFi. στο πισι πως βλέπω τα αρχεία του σκληρού αυτού;

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

βασικά βρήκα την ρύθμιση στο shield αλλά στον windows explorer κάτω δεξιά που λέει network δεν εμφανίζεται το SHIELD να το πατήσω και να βάλω username, password!

βασικά βρήκα την ρύθμιση στο shield αλλά στον windows explorer κάτω δεξιά που λέει network δεν εμφανίζεται το SHIELD να το πατήσω και να βάλω username, password!

Κάνε reboot το pc

Αν θυμάμαι καλά, είχε ένα πρόβλημα με τα shares το shield? Δεν ξέρω αν διορθώθηκε

Πήγαινε στον explorer και στην γραμμή διεύθυνσης βάλε \\ip του shield

τελικά ήθελε μια αλλαγή στην registry για smb1 που βρήκα στο YouTube. το θέμα βέβαια που δεν έχει βρεθεί λύση (;) είναι ότι μεταφορά αρχείων στον κοτσαρισμενο σκληρό στο shield δεν γίνεται! μόνο προς και από την εσωτερική μνήμη του shield. όποιος έχει βρει λύση γιαυτό ας το πει!

ρε παιδιά στο kodi με το μαμά σκιν όταν παίζω ένα κομμάτι μουσικής πως γίνεται να δείχνει την κλασική μπάρα πόσο κομμάτι έχει ήδη παίξει, πόσο απομένει κλπ. σε ταινία αυτό γίνεται πατώντας το κεντρικό κουμπί αλλά σε μουσικό κομμάτι;