Nvidia Shield Android TV 4K

Παιζει καποιος fortnite στο shield; Εδω και καμια 10αρια μερες ξαφνικα δεν αναγνωριζει το remote controler ουτε οποιοδηποτε αλλο πχ xbox one συνδεσω πανω, ενω πριν επαιζε κανονικα. Και το κανει μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι.Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταει γιατι τα μικρα εχουν τρελαθει. Το περιεργο ειναι οτι ενα ασυρματο πληκτρολογιο της πλακας το αναγνωριζει. Δοκιμασα να κανω απεγκατασταση του controler και ξανα pair αλλα δεν καταφερα κατι.

Ρε παιδιά που θα βρούμε ROMs set για το RetroArch; Ξέρει κανείς; Εστω και με pm.

Ρε παιδιά που θα βρούμε ROMs set για το RetroArch; Ξέρει κανείς; Εστω και με pm.
Έχω βολευτεί με το happy chick

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

στα καλα καθουμενα εκει που βλεπαμε ταινια το shield εσβησε και δεν ανοιγει.Δεν ηταν ιδιαίτερα ζεστο οποτε δεν ειναι απο θερμοκρασια.Το εβγαλα απο το ρευμα ,περιμενα καποιες ωρες και το ξαναεβαλα αλλα παλι δεν ανοιγει....υποψιαζομαι το τροφοδοτικο αλλα πως θα δω αν ειναι αυτο?Εχει καποιος shield 2017 απο αθηνα να μου κανει την χαρη να δοκιμασουμε αν το τροφοδοτικο λειτουργει?

Δεν χρειάζεσαι άλλο shield για να κάνεις την δοκιμή.Ένα πολυμετρο θες.Ρώτα μήπως έχει κάποιος γνωστός-φίλος κοντά σου

Same Sh1t...Different Day

Αν μη τι αλλο το customer service της nvidia ειναι σουπερ.....χαλαλι τα ευρω που κανει το shield.Kανονισα να μου στειλουν τροφοδοτικο αλλα το τσεκαρα και δουλευε αρα χαλασε το shield.Ευτυχως ειναι εντος εγγυησης οποτε θα μου στειλουν αντικατασταση δωρεαν και χωρις να τους στειλω πρωτα το χαλασμενο.....

Αν θέλεις γράψε την διαδικασία που ακολούθησες...(Μακάρι να μην αλλά) Μπορεί να χρειαστεί..

Αν θέλεις γράψε την διαδικασία που ακολούθησες...(Μακάρι να μην αλλά) Μπορεί να χρειαστεί..

μιλησα στο chat με εναν ευγενεστατο τυπο,του ειπα τι εγινε,μου ζητησε το invoice και φωτο απο το κουτι να δει το serial number.Του εδωσα ονομα και διεύθυνση και μου ειπε να περιμενω mail με tracking number.Mου ειπε δε οτι μεσα στο δεμα θα εχει ενα φακελο prepaid για να τους στειλω το παλιο πισω και οτι η ολη φαση ειναι δωρεαν....

Καλησπέρα. Έχω το nvidia shield και προβολέα τον epson 9400 που παίζει 4Κ υλικό. Ως ενισχυτή χρησιμοποιώ τον Yamaha 775 που έχει hdmi 1.4. Παρότι θεωρητικά το hdr δεν περνάει αν δεν έχει ο ενισχυτής hdmi 2.0, όταν παίζω hdr υλικό από netflix ή kodi, ο προβολέας στις πληροφορίες λέει ότι παίζει υλικό hdr. υπάρχει περίπτωση ο ενισχυτής να φοrάει hdmi 2.0 επειδή αγοράστηκε το 2015 παρότι στις προδιαγραφές λέει 1.4; Πώς εξηγείται αλλιώς αυτό;

Καλησπέρα. Έχω το nvidia shield και προβολέα τον epson 9400 που παίζει 4Κ υλικό. Ως ενισχυτή χρησιμοποιώ τον Yamaha 775 που έχει hdmi 1.4. Παρότι θεωρητικά το hdr δεν περνάει αν δεν έχει ο ενισχυτής hdmi 2.0, όταν παίζω hdr υλικό από netflix ή kodi, ο προβολέας στις πληροφορίες λέει ότι παίζει υλικό hdr. υπάρχει περίπτωση ο ενισχυτής να φοrάει hdmi 2.0 επειδή αγοράστηκε το 2015 παρότι στις προδιαγραφές λέει 1.4; Πώς εξηγείται αλλιώς αυτό;

hdr με hdmi 1.4 o κανονας λεει πως δεν βλεπεις,για καποιες συσκευες ομως με φρεσκο firmware update ο κανονας δεν ισχυει και παιζουν hdr με hdmi 1.4.Μαλλον εσυ εισαι σε αυτη την περιπτωση.Ειναι λιγο φλου η φαση.....

Καλησπέρα,

Για κάποιο λόγο το shield μου κάθε τρεις κ λίγο μου κόβει το ultra HD στο νετφλιξ και το γυρνάει σε HD. Όταν κάνω ένα restart ισιώνει. Πιστεύω ότι έχει να κάνει με οταν μπαίνει σε sleep το shield.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει και πως διορθώνεται?

Επίσης, είχα διαβάσει εδώ ότι σε πολλούς το νετφλιξ από kodi plug in τους παίζει dolby atmos. Σε μένα που το πέρασα παίζει dd+ (δεν ενεργοποιείται το dolby atmos στο SoundBar όπως θα έπρεπε) και επίσης παίζει μόνο HD υλικό. (στο plugin δε φτιάχνει με το restart όπως η εφαρμογή)

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

RMA συνεχεια.....παρολο το οτι το customer service της Nvidia τα σπαει ,ζουμε στην Ελλαδα και αν πανε ολα καλα κατι θα παθουμε.Σε επικοινωνια με την FEDEX ελλας να ερθουν να παρουν το ηδη προπληρωμενο πακετο ,μου ζητανε βεβαιωσεις και εξουσιοδοτησεις απο την nvidia usa με υπογραφη και σφραγιδα της εταιριας, οτι δεχετε τις χρεωσεις του δεματος για nvidia ολλανδιας απο εμενα για Ελληνικους φορολογικους λογους......Οταν το εξηγησα (προσπαθησα) στο rma service της nvidia βραχυκυκλωσε ο ανθρωπος....χαχαχαχα

Σε παρόμοια φάση με εκτυπωτή όμως HP η UPS δεν μου ζήτησε τίποτα.
Παρέλαβα καινούργιο εκτυπωτή από Ευρώπη και τον έβγαλα από την συσκευασία.
Μετά μου ήρθε email και τοποθέτησα τον παλιό στο ίδιο κιβώτιο και με το αυτοκόλλητο που είχε η πρώτη συσκευασία που κόλλησα πάνω τους τηλεφώνησα και ήρθαν και παρέλαβαν.

κάτοχος του pop corn hour Α-410 και ειχα σκέψεις να ''εχτιζα'' ενα HTPC..αλλα φιλοι μεσα και απο εδω ,μου πρότειναν να κοιταξω για NVidia Shield. ....H συνδεσιμότητα θα ειναι με Pioneer lx57 και απο εκει στον Epson 9200......φουλλ ενα 90-95% mkv (BD Remux ,4Κ, HDR ,3D) και το υπόλοιπο 10-5% Netflix... το ερωτημα ειναι,με τις ταινιες 3D mkv και τους 3d υπότιτλους τι γινεται..? Παιζει κανονικα? γιατι με το Α-410 εχω προβλημα με 3d υπότιτλους... Ευχαριστω...!!!

Για mkv 3d δηλαδή sbs ή ou δεν θα έχεις θέμα με το Kodi, ούτε και με τους υπότιτλους πάλι με το Kodi