Αυτό ούτως ή άλλως το αλλάζεις από τα 3d settings της τηλεόρασης σου.Εχω μια ταινια 3D σε MKV και ειναι half , δηλαδη η εικονα ειναι πανω κατω. Αυτη πως παιζει στο Shield? και τι γινεται με τους υποτιτλους πρεπει να κανω καποια επεξεργασια πιο πριν?
Εχω μια ταινια 3D σε MKV και ειναι half , δηλαδη η εικονα ειναι πανω κατω. Αυτη πως παιζει στο Shield? και τι γινεται με τους υποτιτλους πρεπει να κανω καποια επεξεργασια πιο πριν?
Ακριβώς ότι σου είπε ο thanito θα δεις την επιλογή over under στη τηλεόραση η στο προβολικο αν έχουν τηλεόραση ή προβολικό λειτουργιά 3D αν τώρα θέλεις μια 3D να στη παίξει σαν 2D επιλεγείς Normal στο πρόγραμμα αναπαραγωγής που θα χρησιμοποιησεις.Αυτό ούτως ή άλλως το αλλάζεις από τα 3d settings της τηλεόρασης σου.
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Δουλεύει
Same Sh1t...Different Day
Και σε μένα δουλεύει, είμαι στο τελευταίο firmware αν παίζει κάποιο ρόλο γιατί τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα σαν να ανέφερε στις σημειώσεις της έκδοσης! Να το ψάξεις όμως για να μην σε πάρω στο λαιμό μου!
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
εμενα με το καινουργιο σταματησε να δουλευει το controler δεν εχω καταλαβει τον λογο το καταργησα προσπαθω να το κανω pair αλλα δεν αναβει το φωτακι που λεει να πατησω κατα την διαδικασια pair δεν εχω βγαλει ακρη γιατι
Αυτό νομίζω αφορά την τηλεόραση όχι το Nvidia... όντως παίζει τέρμα το hdr όσον αφορά φωτεινότητα κτλ γιατί αυτό είναι και το νόημα του (γιαυτό λένε ότι οι πραγματικές hdr τηλεοράσεις είναι αυτές που πλησιάζουν συγκεκριμένο αριθμό nits κτλ) αλλά επειδή και εμένα με ενοχλούσε σχετικά και παρόλο που έχω τηλεόραση που φτάνει τα nits που χρειάζονται και εγώ προτίμησα να ρίξω (λίγο όμως αλλιώς δες το χωρίς HDR) κάποιες ρυθμίσεις ειδικά όσον αφορά την φωτεινότητα και στις ρυθμίσεις για το μαύρο. Κανονικά όμως στο HDR υποτίθεται ότι πρέπει να αφήνεις την TV να κάνει τα κόλπα της..
https://www.google.com/amp/s/9to5google.com/2019/10/17/nvidia-shield-tv-pro-amazon/amp/
Αυτό το είδες;
"...Upscale HD video to 4K in real-time using the power of AI and the Tegra X1+ processor..."
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.