Nvidia Shield Android TV 4K

Καλημέρα παιδιά,έχετε να προτείνετε κάποιο gamepad που να είναι συμβατό με το nvidia,αλλά μην μας πάρουν τα νεφρά;
Ευχαριστώ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλημέρα παιδιά,έχετε να προτείνετε κάποιο gamepad που να είναι συμβατό με το nvidia,αλλά μην μας πάρουν τα νεφρά;
Ευχαριστώ
Το gamepad του Shield ειναι πολυ ποιοτικο!

Έχω δοκιμάσει ps4 και έπαιξε μια χαρά.Του Xbox προτείνεται ως μια από τις καλύτερες εναλλακτικές

Same Sh1t...Different Day

Διάβασε εδώ στο γειτονικό satleo, αλλά και πιο πάνω στο thread.
Δες και εδώ αλλά και συνολικά στο thread ξεκινώντας από τα πιο πρόσφατα.
Και από τα 2 θα βρεις γενικά πολύ πληροφορία, όχι απόλυτα για το shield, αλλά πολλά χρήσιμα για την hbbtv

Με ταλαιπωρεί το remote τελευταία.
Μπορώ να κάνω κάτι;
Μάλλον μπαίνει σε sleep mode και καθυστερεί να ξυπνήσει όποτε το χρειάζομαι.
Έχω κάνει τικ στις επιλογές προγραμματιστή το keep awake when playing media.

Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.agondev.easyfiretools&hl=el
στο shield δουλευει μια χαρα στο zidoo x9s δεν μου δουλεψε.
μπορεις να κανεις εγκατασταση απο το κινητο σου στην συσκευη οποια εφαρμογη θελεις να στειλεις σε οποιο φακελο θελεις αρχεια αλλα και να παρεις οτι θελεις απο την συσκευη στο κινητο σου.

για να λειτουργησει πηγαινετε στις ρυθμισεις του shield -προτιμησεις συσκευης -πληροφοριες -εκδοση ,θα πατησετε 5 φορες επανω του και θα σας εμφανισει ενα μνμ που θα γραφει ειστε τωρα προγραμματιστης,
θα γυρισετε πισω και στις προτιμησεις συσκευης θα βρειτε την κατηγορια επιλογες για προγραμματιστες ,εδω θα βρειτε την εππιλογη network debugging και θα την ενεργοποιησετε,σε 10 δευτερα λογικα θα δειτε την ip σασ 192χχχχχχ:5555
αφου ολοκληρωσετε αυτα τα βηματα ανοιξτε την εφαρμογη στοι κινητο σας και επανω δεξια θα δειτε 2 εικονιδια,θα πατησετε πρωτα το εικονιδιο με το wifi για να κανει αναζητηση της συσκευης,θα σας εμφανισει ενα πινακακι στο κινητο με τις διαθεσιμες συσκευες στο δικτυο σας,θα κλικαρετε πανω στο shield θα σας εμφανισει οτι συνδεθηκε και μετα θα πατησετε το δευτερο εικονιδιο ,εαν ολα πηγαν καλα θα πρασινισει κατι που σημαινει πως σθνδεθηκε το κινητο με το shield.
εαν για καποιο λογο δεν βρισκει το shiled το κινητο σας μπορειτε να περασετε χειροκινητα απο της ρυθμισεις της εφαρμογης την ip σας

Ωραίος φίλε, θα το δοκιμασω

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν μου εμφανίζει το εικονκό πληκτρολόγιο στην οθόνη. Παλαιότερα δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

Είμαι με την τελευταία έκδοση 8.2.0, που την πέρασα σήμερα το πρωί.

μετα την τελευταία έκδοση 8.2.0
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.