Ρε παιδιά βίντεο dolby vision παίζει; με κοδι τ το ανοίγει ως ήχο;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dolby Vision μονο από streaming υπηρεσίες
Όχι ρε συ τι ήχο, το mandalorian σε DV έκδοση είναι 2160.Και ο μχ τα ίδια κάνει.λεω μήπως επειδής είναι το 17 μοντέλο και δεν το υποστηρίζειυπομονη μεχρι να βγει το kodi 19 matrix που θα υποστηριζει ολους τους ηχους.
Το σιλδ παίζει dolby vision αρχεία;Dolby Vision μονο από streaming υπηρεσίες
Το σιλδ παίζει dolby vision αρχεία;
Τα ναρκος σε dolby hdr τα παίζει βλέπω το κοδιΘα τα παίξει σε απλό HDR.
Τα ναρκος σε dolby hdr τα παίζει βλέπω το κοδι
Την έχω περάσει, γενικά δεν είμαι διστακτικός απέναντι στις ενημερώσεις της nVidia. Δεν έχω δει κάτι αρνητικό.
Καλημέρα σας, έχω το kodi 2017 παίζω με Ελληνικό build μα δεν έχω καταφέρει να δω Netflix μπορεί κάποιος να μου πει αν παίζει;
να δεις netfilx μέσα από το kodi; ή από το netflix app;
Καλημέρα σας, έχω το kodi 2017 παίζω με Ελληνικό build μα δεν έχω καταφέρει να δω Netflix μπορεί κάποιος να μου πει αν παίζει;
Ναι εννοείται ότι θα έχει καλύτερη απόδοση. Θα σου έλεγα να πάρεις το pro βέβαια αν τα έχεις τα λεφτά αλλά και το απλό είναι ανώτεροΚαλησπερα ενδιαφέρομαι για αγορά Nvidia Shield Android TV 4K το απλό (οχι το pro)γνωρίζει κάποιος ένα σαιτ με την πιο οικονομική πρόταση?
Τώρα εχω ένα xiaomi tv box s θα έχει καλύτερη απόδοση το Nvidia Shield Android TV 4K ?
ευχαριστώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.