Nvidia Shield Android TV 4K

το remote ξυπνησε στραβα σημερα. παρεδωσε πνευμα,και τωρα τι? κατι ααλο εκτος απο παραγγελια κινας υπαρχει?

το remote ξυπνησε στραβα σημερα. παρεδωσε πνευμα,και τωρα τι? κατι ααλο εκτος απο παραγγελια κινας υπαρχει?
διάφορα τέτοια κουλά μου έκανε και εμένα αλλά πάντα δούλευε μετά. Μία φορά νόμιζα ότι παρέδωσε πνεύμα αλλά τελικά δούλεψε, δε θυμάμαι πότε, μετά από ώρες ή μέρες, 1 ή μέρες

Μπορεί κάποιος να γράψει όσο πιο αναλυτικά γίνεται πως θα δω Novago στο shield ? Ποιο apk , που το βρίσκω (έχω δει κάποια site googlάροντας αλλά δεν είμαι σίγουρος), πως το περνάμε στο shield ... γενικά την διαδικασία καθώς δεν το κατέχω και ιδιαίτερα το άθλημα (you can't teach an old dog new tricks :) )
Εννοείτε πως έχω Nova και κωδικούς novago.

Μπορεί κάποιος να γράψει όσο πιο αναλυτικά γίνεται πως θα δω Novago στο shield ? Ποιο apk , που το βρίσκω (έχω δει κάποια site googlάροντας αλλά δεν είμαι σίγουρος), πως το περνάμε στο shield ... γενικά την διαδικασία καθώς δεν το κατέχω και ιδιαίτερα το άθλημα (you can't teach an old dog new tricks :) )
Εννοείτε πως έχω Nova και κωδικούς novago.
Κάποιος ? μια βοήθεια παρακαλώ... 😄

Κάποιος ? μια βοήθεια παρακαλώ... 😄
Κατεβάζεις στο PC από εδώ το apk του Nova Go ( https://www.apkmirror.com/apk/forth...0-release/nova-go-3-6-0-android-apk-download/ )
το κάνεις copy σε microSD ή σε κάποιο φάκελο που τον μοιράζεις στο δίκτυο.
Από το Shield με εφαρμογή file explorer ( π.χ. ES File Explorer ή το Xplore καλύτερα ) βρίσκεις το αρχείο APK του NovaGo και το διαλέγεις. Το εγκαθιστά, και είσαι έτοιμος.
Για να βγάλεις shortcut για το Nova GO στην αρχική σελίδα, εγκαθιστάς από το play store το Sideload Launcher και μέσω αυτού προσθέτεις το shortcut.

• Like
Reactions: Xmoran
Δεν νομίζω ότι το sideload δημιουργεί συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.Απλά μπαίνοντας στο sideload μπορεί να δει κάποιος τις εφαρμογές που έχουν γίνει ανεπίσημα εγκατάσταση.Σε διαφορετική περίπτωση για να τις δει κανείς θα έπρεπε να πάει Ρυθμίσεις-Εφαρμογές-Άνοιγμα.

Έχω novago αλλά φοβάμαι ότι στις 75 ίντσες που είναι η tv θα παθουν ζημιά τα μάτια μου από την ανάλυση του go..
Καλυτερα τα free streams Δλδ..

Κάποιος που το βλέπει σε πολλές ίντσες ας μας πει την γνώμη του.

Κατεβάζεις στο PC από εδώ το apk του Nova Go ( https://www.apkmirror.com/apk/forth...0-release/nova-go-3-6-0-android-apk-download/ )
το κάνεις copy σε microSD ή σε κάποιο φάκελο που τον μοιράζεις στο δίκτυο.
Από το Shield με εφαρμογή file explorer ( π.χ. ES File Explorer ή το Xplore καλύτερα ) βρίσκεις το αρχείο APK του NovaGo και το διαλέγεις. Το εγκαθιστά, και είσαι έτοιμος.
Για να βγάλεις shortcut για το Nova GO στην αρχική σελίδα, εγκαθιστάς από το play store το Sideload Launcher και μέσω αυτού προσθέτεις το shortcut.
Να ΄σαι καλά Bill, σ' ευχαριστώ πολύ !!

• Like
Reactions: billpeppas
Να ΄σαι καλά Bill, σ' ευχαριστώ πολύ !!
Θα σε βοηθήσει και η εφαρμογή Send Files to TV, εφ' όσον έχεις κινητό Android.
Την εγκαθιστάς σε κινητό και Shield και στελνεις πολύ εύκολα όποιο αρχείο θέλεις στο Shield.
Μετά, αν είναι apk, το εγκαθιστάς με το X-plore.

• Like
Reactions: billpeppas
Έχω novago αλλά φοβάμαι ότι στις 75 ίντσες που είναι η tv θα παθουν ζημιά τα μάτια μου από την ανάλυση του go..
Καλυτερα τα free streams Δλδ..

Κάποιος που το βλέπει σε πολλές ίντσες ας μας πει την γνώμη του.
Μια χαρα στην 65αρα oled μου εγω το go

• Like
Reactions: nemesi54
576p παίζει;

Ναι αλλα βλεπεται μια χαρα. Αν κανεις και match refresh rate (beta) φτιαχνει και την κινηση λιγο οποτε ειναι οκ βλεπεις ανεκτα μια χαρα. Εγω βλεπω χρονια ετσι.

Απορία πως κάνω το shield όταν έχει διακοπή ρεύματος όταν ανοίγει να μην ανοίγει και η τηλεόραση μαζι;

Απορία πως κάνω το shield όταν έχει διακοπή ρεύματος όταν ανοίγει να μην ανοίγει και η τηλεόραση μαζι;
Απενεργοποίησε το HDMI CEC ή αν έχει επιλογή να ανοίγει χωρίς να ανοίξει η TV. Δες και στο shield και στην TV αν έχει τέτοια επιλογή

Απενεργοποίησε το HDMI CEC ή αν έχει επιλογή να ανοίγει χωρίς να ανοίξει η TV. Δες και στο shield και στην TV αν έχει τέτοια επιλογή
Επίσης γνωρίζεις πως να έχω προσβάση στο shield εκτός σπιτιού δηλαδη να περάσω ένα αρχείο στο δίσκο εκτός σπιτιού;

Επίσης γνωρίζεις πως να έχω προσβάση στο shield εκτός σπιτιού δηλαδη να περάσω ένα αρχείο στο δίσκο εκτός σπιτιού;
Μέσω VPN φαντάζομαι θα μπορείς. Αν έχεις fritzbox έχει VPN και μπορείς να έχεις πρόσβαση στο τοπικό δίκτυο αφού συνδεθείς μέσω VPN

α) σταθερή public ip ( 7 ευρώ τον μήνα περίπου ανάλογα τον πάροχο ) η συνδρομη σε dyndns η no-ip.
β) έναν file explorer π.χ es file explorer εγκατεστημένο στο shield μέσω του οποίου θα έχεις πάντα ανοιχτή την 3721 στο shield πράγμα που σημαίνει ότι το shield θα πρέπει να παραμένει ανοικτό 24/24.
γ) σταθερή local (εσωτερική) ip στο shield.\
δ) άνοιγμα στο router σου της 3721 πόρτας ( Port forward )για την local (εσωτερική) ip του shield.
ε) εγκαταστημένο στο pc σου κάποιο ftp πρόγραμμα π.χ cute ftp.
ζ) σύνδεση internet με μεγάλο upload.

α) σταθερή public ip ( 7 ευρώ τον μήνα περίπου ανάλογα τον πάροχο ) η συνδρομη σε dyndns η no-ip.
β) έναν file explorer π.χ es file explorer εγκατεστημένο στο shield μέσω του οποίου θα έχεις πάντα ανοιχτή την 3721 στο shield πράγμα που σημαίνει ότι το shield θα πρέπει να παραμένει ανοικτό 24/24.
γ) σταθερή local (εσωτερική) ip στο shield.\
δ) άνοιγμα στο router σου της 3721 πόρτας ( Port forward )για την local (εσωτερική) ip του shield.
ε) εγκαταστημένο στο pc σου κάποιο ftp πρόγραμμα π.χ cute ftp.
ζ) σύνδεση internet με μεγάλο upload.
Σε αναμονή να είναι πάλι δουλεύει το shield