Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Οχι ΑΛΛΑ δε ξερω τι ισχυει απο προχθες λογω BREXIT ! Ψαχτο οπωσδήποτε!

Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το nvidia shield θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να παίξω τα παιχνίδια του pc(πχ call of duty: Modern warfare) μέσω του geforce now. Ευχαριστώ πολύ.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Καλησπέρα,
βλέποντας την πρώτη ταινία στο μηχάνημα μετά από λίγη ώρα έγινε μαύρη η οθόνη και άκουγα μόνο ήχο.Αλλάζοντας την πηγή είχα και πάλι εικόνα αλλά μετά από λίγο το ίδιο πράγμα.Στην αρχή πίστευα ότι ήταν θέμα HDMI και έβαλα ένα καινούργιο αλλά πάλι τα ίδια είχα.Το έχει συναντήσει κάποιος αυτό?Μήπως έχει να κάνει με ρυθμίσεις εικόνας?

Καλησπέρα,
βλέποντας την πρώτη ταινία στο μηχάνημα μετά από λίγη ώρα έγινε μαύρη η οθόνη και άκουγα μόνο ήχο.Αλλάζοντας την πηγή είχα και πάλι εικόνα αλλά μετά από λίγο το ίδιο πράγμα.Στην αρχή πίστευα ότι ήταν θέμα HDMI και έβαλα ένα καινούργιο αλλά πάλι τα ίδια είχα.Το έχει συναντήσει κάποιος αυτό?Μήπως έχει να κάνει με ρυθμίσεις εικόνας?

δωσε περισσοτερες πληροφοριες για να σε βοηθησουν αδερφε...ισως να φταιει η τιβι σου ισωσ το πλεξ ισωσ το κοντι ισως ο mx player πες μας ποιο προγραμμα χρησιμοποιεις

Για εξοικονόμηση ενέργειας μου κάνει.Απενεργοποίηση οθόνης κάτι τέτοιο

Same Sh1t...Different Day

Μήπως γνωρίζει κάποιος για αυτο που ρώτησα πιο πάνω? Συγνώμη που ρωτάω και 2η φορά αλλά επειδή θα το παρω μεταχειρισμένο θέλω να δω αν αξίζει

δωσε περισσοτερες πληροφοριες για να σε βοηθησουν αδερφε...ισως να φταιει η τιβι σου ισωσ το πλεξ ισωσ το κοντι ισως ο mx player πες μας ποιο προγραμμα χρησιμοποιεις

Το ίδιο μου έκανε και με Plex και με Kodi.Άρα δεν είναι θέμα player.Η συνδεσμολογία μου είναι Nvidia->Samsung Q90R Soundbar->LG OLEDC7
Πριν είχα ένα Xiaomi MIbox S και δεν είχα θέμα.
Διάβασα στο forum της Nvidia ότι μπορεί να πρέπει να απενεργοποιήσω τις επιλογές για αυτόματο ανοιγοκλείσιμο TV μαζί με Shield κ.τ.λ. αλλά αυτό ήταν για την παλιά version.
Δεν πρόλαβα όμως να το δοκιμάσω.

Ενδιαφέρον μηχανάκι. Μόλις έφτασε ένα Pro κι εδώ. Ωραίο upscaling κάνει.

Από αύριο θα παίζει κανονικά και αυτό στο 7.2.4 στον δεύτερο όροφο που είναι στημένο το Atmos... .

Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Μήπως γνωρίζει κάποιος για αυτο που ρώτησα πιο πάνω? Συγνώμη που ρωτάω και 2η φορά αλλά επειδή θα το παρω μεταχειρισμένο θέλω να δω αν αξίζει

απο οτι γνωριζω ναι μπορεις να κανεις streaming τα games απο το pc στο shield και να παιξεις κανονικα.

Ενδιαφέρον μηχανάκι. Μόλις έφτασε ένα Pro κι εδώ. Ωραίο upscaling κάνει.

Από αύριο θα παίζει κανονικά και αυτό στο 7.2.4 στον δεύτερο όροφο που είναι στημένο το Atmos... .
Ο καλύτερος player ever

Μπορεί να μείνει μόνιμα αναμμένο όπως πχ το Raspberry?
Η καταναλώνει αρκετά ?

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk