Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Σε shield του 17 μετά τη τελευταία αναβάθμιση βλέπω μόνο 10 ενώ πριν έβλεπα 1000.Χωρίς καμία άλλη αλλαγή.Δοκίμασα άλλο καλώδιο και το ίδιο καλώδιο στην τηλεόραση και βλέπω πάλι 10 στο shield και πάλι 100 στην τηλεόραση(η τηλεόραση έχει 100αρι ούτως ή άλλως).Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο? Τα καλώδια και τα 2 είναι 6αρια.

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν το modem/router σου είναι 1000αρι δώσε στο shield σταθερή ip. ΠΡΟΣΟΧΗ όχι την ίδια με αυτήν που έχει τώρα και κατά προτίμηση μακριά (" π.χ χχχ.χχχ.0.121)από τις αρχικές και θα δεις πάλι 1000.

Σε shield του 17 μετά τη τελευταία αναβάθμιση βλέπω μόνο 10 ενώ πριν έβλεπα 1000.Χωρίς καμία άλλη αλλαγή.Δοκίμασα άλλο καλώδιο και το ίδιο καλώδιο στην τηλεόραση και βλέπω πάλι 10 στο shield και πάλι 100 στην τηλεόραση(η τηλεόραση έχει 100αρι ούτως ή άλλως).Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο? Τα καλώδια και τα 2 είναι 6αρια.

Δεν κάνεις μια επανεκκίνηση router & switch αν υπάρχει;

Στάλθηκε από το 21051182G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν κάνεις μια επανεκκίνηση router & switch αν υπάρχει;

Στάλθηκε από το 21051182G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω κάνει επανεκκίνηση στα πάντα.Στα powerline έχω κάνει και αναβάθμιση.Από το ίδιο παίρνει και η τηλεόραση που μου δείχνει 100(που είναι το όριο της).Άλλαξα το καλώδιο του shield με αυτό της τηλεόρασης και μου δείχνει πάλι 10.

Έχω κάνει επανεκκίνηση στα πάντα.Στα powerline έχω κάνει και αναβάθμιση.Από το ίδιο παίρνει και η τηλεόραση που μου δείχνει 100(που είναι το όριο της).Άλλαξα το καλώδιο του shield με αυτό της τηλεόρασης και μου δείχνει πάλι 10.

Έχεις μεγάλο καλώδιο να δοκιμάσεις απο ρουτερ σε nvidia ; Μήπως κάτι συνέβη με το powerline ;
Αν δεν φταίνε αυτά, πας σε επαναφορά εργοστασιακών στο Nvidia.

Στάλθηκε από το Pixel 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν έχω τόσο μεγάλο καλώδιο και μόνο που έγραψες εργοστασιακές κουράστηκα.Δεν υπάρχει χρόνος και διάθεση αυτή τη χρονική περίοδο.Ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις και τον χρόνο σου.

Παιδια 1000αρι δικτυο δεν εχει το shield; Με το καλωδιο απο το ρουτερ της νοβα μου δινει 100. Φταιει το καλωδιο ή το ρουτερ; 100αρα γραμμη εχω αλλα οταν βαλω fiber 200 τι καλωδιο θα εχει;

Αν το Router δεν υποστηρίζει Gigabit, πάρε ένα gigabit switch, βάλτο μπροστά από το router και θα είσαι κομπλέ.

Αν το Router δεν υποστηρίζει Gigabit, πάρε ένα gigabit switch, βάλτο μπροστά από το router και θα είσαι κομπλέ.
μα δεν κανει τιποτε ετσι,αφου ουσιαστικα το 1000αρι switch απο 100αρα θυρα θα περνει.
οποτε το 1000 που θα βλεπει στο shield,εικονικο θα ειναι.

Λάθος κάνεις Δημήτρη. Αν βάλεις μπροστά από router με 100άρες ports, 1000άρι switch, ασχέτως του router, σε Gigabit θα παίζεις. Δεν το λέω εγώ :) . Και είναι δοκιμασμένο και από εμένα εδώ και αρκετά χρόνια.

μα πως γινεται αυτο?
αφου η πηγη δινει 100!
πως θα σου δωσει πραγματικο 1000 απο την στιγμη που το modem του δινει 100?
εσυ με αυτον τον τροπο τι κανεις?upscale?

Γίνεται γιατί πολύ απλά τον διαμοιρασμό τον αναλαμβάνει το switch. Το router απλά δίνει internet στο switch, το switch όμως αναλαμβάνει τον διαμοιρασμό στο LAN. Απαραίτητη προϋπόθεση στο LAN να πέφτουν gigabit συσκευές και μόνο. Αν βάλεις μια συσκευή (πχ PC στο router) και μία συσκευή στο switch, (πχ shield) θα μιλάνε σε fast ethernet. Αν βάλεις το PC το οποίο έχει gigabit δίκτυο στο switch και βάλεις και το shield στο switch, θα μιλάνε σε gigabit ethernet. Δεν τα λέω εγώ αυτά, βασικές αρχές των δικτύων είναι.

μα δεν κανει τιποτε ετσι,αφου ουσιαστικα το 1000αρι switch απο 100αρα θυρα θα περνει.
οποτε το 1000 που θα βλεπει στο shield,εικονικο θα ειναι.
Με 1000αρι switch (router) και 100αρι modem εκείνο που αναβαθμίζεις ειναι το τοπικό σου δίκτυο, δηλαδή την ταχύτητα μεταφοράς αρχείων μεταξύ δυο η περισσοτέρων συσκευών οι οποίες υποστηρίζουν 10/100/1000 πχ pc->nas η nas->shield το οποιο παιζει πολυ μεγαλο ρόλο στην αναπαραγωγή "βαριών" αρχείων.

Ρε παιδιά επειδή θα τρελαθώ.. στο Shield 2019 θα έπρεπε να εμφανίζεται στο store η εφαρμογή Disney+ σωστά;

Ρε παιδιά επειδή θα τρελαθώ.. στο Shield 2019 θα έπρεπε να εμφανίζεται στο store η εφαρμογή Disney+ σωστά;
Εξαρτάται από ποια χώρα είναι το google account εμένα εμφανίζεται σε αμερικανικό μέιλ

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει σημασία αν είναι com ή gr. Χώρα Ελλάδα δηλωμένη, ότι υπάρχει Ελλάδα εμφανίζεται πρώτο πρώτο.. το disney+ λίγες μέρες πριν την έναρξη δεν θα έπρεπε να εμφανίζεται; Αν μπω στο play store απο shield και ψάξω δεν βρίσκει τίποτα, αν μπω από browser μου λέει ότι είναι διαθέσιμη σε κάποιες απο τις συσκευές μου αλλά και που το λέει είναι απενεργοποιημένο το κουμπί της εγκατάστασης.

Είδα ότι έχει προβλήματα στο να εμφανίσει το disney+ αν είσαι γραμμένος για δοκιμές στα google play services, βγήκα από το πρόγραμμα δοκιμών, έκανα clear data και cache στις υπηρεσίες google play... επανεκκίνηση τζίφος. Αν είχε κάποιος άλλος αυτό το θέμα και βρήκε λύση, ας στείλει ένα pm μην γεμίζουμε με offtopic εδώ.

Είδα ότι έχει προβλήματα στο να εμφανίσει το disney+ αν είσαι γραμμένος για δοκιμές στα google play services, βγήκα από το πρόγραμμα δοκιμών, έκανα clear data και cache στις υπηρεσίες google play... επανεκκίνηση τζίφος. Αν είχε κάποιος άλλος αυτό το θέμα και βρήκε λύση, ας στείλει ένα pm μην γεμίζουμε με offtopic εδώ.
Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα με λύση

Γιατρέ βρε;
Μυστικό είναι;
Πάντως θυμάμαι πριν μήνες το είχα περάσει με το Streamlocator.
Εφόσον μπαίνει με VPN πιστεύω πως δεν είναι κάποιο θέμα που θα πρέπει να ψάξουμε λύση.
Απλώς η Disney δεν το έχει ανοίξει ακόμα.

Γιατρέ βρε;
Μυστικό είναι;
Πάντως θυμάμαι πριν μήνες το είχα περάσει με το Streamlocator.
Εφόσον μπαίνει με VPN πιστεύω πως δεν είναι κάποιο θέμα που θα πρέπει να ψάξουμε λύση.
Απλώς η Disney δεν το έχει ανοίξει ακόμα.
Όχι όχι δεν είναι μυστικό, δεν ήθελα να σπαμαρω το νήμα. Το κατεβάζετε από δω το apk και το στέλνετε στο shield