Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Θύμισε μας ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα που έχεις....

Δεν δέχεται την αλλαγή στην θέση των υποτίτλων.
Πιστευω πως το προβλημα ωφελείται στην αλλαγη του frame rate που αλλάζει στην προσπάθεια ρύθμισης.
Αν πχ εχω ρυθμιζόμενο το kodi στα 24fps τοτε λειτουργεί.
Το θεμα είναι όμως να λειτουργεί και όταν το εχω στα 60 και αλλαζει αυτόματα το rate

Attachments

• 3c21489580a3ec5e1509c283fa2d989f2a49d407.jpg
    3c21489580a3ec5e1509c283fa2d989f2a49d407.jpg
    23.7 KB · Views: 369
Μάλιστα..
Θα κάνεις την διαδικασία ορίζοντας χειροκίνητα το frame rate που θες..
ΚΑΙ στα 23.98 ΚΑΙ στα 60 ΚΑΙ όπου άλλου σε ενδιαφέρει.
Όταν τον κάνεις και είσαι ικανοποιημένος τότε βαλτο στο αυτόματο, λογικά θα είσαι οκ.

Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Μάλιστα..
Θα κάνεις την διαδικασία ορίζοντας χειροκίνητα το frame rate που θες..
ΚΑΙ στα 23.98 ΚΑΙ στα 60 ΚΑΙ όπου άλλου σε ενδιαφέρει.
Όταν τον κάνεις και είσαι ικανοποιημένος τότε βαλτο στο αυτόματο, λογικά θα είσαι οκ.

Δεν δουλεύει, το bug υποτίθεται το έφτιαξαν και θα έπρεπε να είναι στην 18.6, δεν ξέρω αν σε τελευταίες nightly όντως το έχουν φτιάξει αλλά δεν το πέρασαν στην stable 18.6 ακόμη

Και όμως δουλεύει.
Τελικά στην 18.6 ο συγκεκριμένος τρόπος δουλεύει ενώ στην 18.5 δεν ισχύει το ίδιο.
Επιτέλους.

y0P6BQ4.jpg

:elefant::elefant:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Άλλαξε στα αγγλικά και δεν θα έχεις θέμα. Δεν ξέρω τι άλλαξε από 17/2 και εμφανίστηκε αυτό το πρόβλημα
Τα add-ons που έκαναν update πριν τις 17 tulip routine libraries, artwork beef, movie database
Το ίδιο γίνεται και στο titan bingie, από #2737 και μετά
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=334820&pid=2924954#pid2924954
Leo δοκίμασες να αλλάξεις ξανά κάποιο aeon skin στα ελληνικά;
Δουλεύει τώρα η εξακολουθεί να κρασαρει το kodi;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Leo δοκίμασες να αλλάξεις ξανά κάποιο aeon skin στα ελληνικά;
Δουλεύει τώρα η εξακολουθεί να κρασαρει το kodi;

Aeon δεν δοκίμασα αλλά το titan bingie εξακολουθεί να έχει πρόβλημα, οπότε γύρισα στο estuary προς το παρόν

θελώ να αγορασω ένα καλο tv box για την τηλεοραση της μανας μου.. η χρηση θα είναι kodi, netftlix , internet..
το ποσο που διαθέτω είναι μεχρι 300 ευρω
ειδα αυτό https://www.skroutz.gr/s/10788136/NVidia-Shield-TV-Pro.html?from=autocomplete&o=nvidia+shield

είναι παρα πολύ καλο??
εχω δει και καποια .
https://www.pcsteps.gr/233000-αγορά-tv-box-από-κίνα-ελλάδα/#__TV_Box
από αυτά πιο αξιζει?

απλα πια είναι η γνωμη σας για το NVIDIA SHIELD TV Pro 2019?

τι διαφορες εχει το NVIDIA SHIELD TV σε σχεση με τα αλλα τv-boxes? που κυκλοφορουν στην αγορα?

Το shield αξίζει. Εμένα μου έλυσε τα χέρια διότι γίνεται plex server και έτσι βλέπω από ταμπλέτ ότι θέλω με υπότιτλους

τι διαφορες εχει το NVIDIA SHIELD TV σε σχεση με τα αλλα τv-boxes? που κυκλοφορουν στην αγορα?

Είναι πιο δυνατό τα παίζει όλα νεράκι και δέχεται update για πολύ καιρό

το shield (δυστηχως,γιατι δεν υπαρχει ανταγωνισμος) ειναι πολυ μακρια καλυτερο απο οτι υπαρχει σε tvbox.Aκομα και αν παρεις ενα αξιοπρεπες box αργα ή γρηγορα θα δεις οτι μια δεν θα παιζει κατι,μια θα κανει σπασιματα στην εικονα,μια θα εχει καποιο bug .....κτλ.Αυτο που πληρωνεις στο shield ειναι οτι ξενοιαζεις,παιζει τα παντα,κανει τα παντα,εχει τρομερη υποστηριξη και ,μιλωντας εκ πειρας ,το καλυτερο customer service που εχω συναντησει.Αν δεν σε πολυενδιαφερουν τα games ή ο plex παρε το μικρο με 173 ευρω απο το amazon .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο?
το PRO δεν υπαρχει (σε λογικη τιμη) πουθενα,το απλο που ετοιμαζομαι να παραγγηλω και εγω ,υπαρχει στο αμαζον προς το παρον,την προηγουμενη βδομαδα δεν υπηρχε ουτε αυτο.

θελώ να αγορασω ένα καλο tv box για την τηλεοραση της μανας μου.. η χρηση θα είναι kodi, netftlix , internet..
το ποσο που διαθέτω είναι μεχρι 300 ευρω
ειδα αυτό https://www.skroutz.gr/s/10788136/NVidia-Shield-TV-Pro.html?from=autocomplete&o=nvidia+shield

είναι παρα πολύ καλο??
εχω δει και καποια .
https://www.pcsteps.gr/233000-αγορά-tv-box-από-κίνα-ελλάδα/#__TV_Box
από αυτά πιο αξιζει?

απλα πια είναι η γνωμη σας για το NVIDIA SHIELD TV Pro 2019?

Γι αυτα που ζητάς δε χρειαζεται να δωσεις 150 που εχει το shield , μπορεις με το 1/3 να παρεις ενα firetv stick και να κανεις την ιδια δουλεια. Netflix, kodi, internet νερακι τα παιζει , βαλε κι αλλα 20 παρε ενα bt πληκτρολογια και τα υπολοιπα κρατησε τα.

εγω εχω το shield απο το 2015 και μου εχει λυσει τα χερια εβαλα και εναν nas server και πλεον δεν εχω ξανασχοληθει με τιποτα οσο αφορα τις ταινειες μου την μουσικη μου κλπ

την Παρασκευη 3 του μηνος (που πληρωνομαι) θα παραγγηλω ενα nvidia shield 2019 απο amazon.Εαν καποιος σκεφτεται να παρει και εκεινος ενα μπορουμε να παραγγείλουμε μαζι και να μοιραστουμε τα express μεταφορικα.Απο Ιταλια βγαίνει 162.61 το κομματι συν 17,07 Express (2 - 4 working days) = 179.68.