Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Πρωτη επαφη προχτες με το νεοαφιχθεν shield pro.

Στην αρχη νομιζα οτι ηρθε μονο το remote..... δεν ειχα αντιληφθει ποσο μικροσκοπικο ειναι ....το εβαλα στην τσεπη μου μεχρι να το στησω...:flipout:

Λοιπον για να αρχισω τις αποριες τωρα γιατι ειναι το πρωτο μου ουσιαστικα MP μετα απο πολυετη χρηση HTPC.

Τι δισκους αναγνωριζει ?

Του εβαλα ενα usb3 flash memory και μου ζητησε να το φορμαρει.....για να το δει. Παει καλα το κανω αλλα σε περιβαλλον windows 7 δεν την βλεπω την μνημη, Σε τι φορμα πρεπει ναναι για να το δει και στα windows και στο Shield pro ?

Αν θες να βλεπεις το στικακι η σκληρο δισκο...για ταινες απλα μην κανεις τιποτα απο το shield .βαλε ενα πλειερ η κοντι και μεσα απο εκει θα το βλεπεις μια χαρα ειτε σκληρο ειτε στιακι!

Αν πάτησες Ναι στο πρώτο παράθυρο που σου πέταξε μάλλον έκανες επέκταση του εσωτερικού χώρου και γι'αυτό δεν τον έβλεπε ο υπολογιστής.Εγώ έχω δοκιμάσει σκληρό μέχρι 2 τερα χωρίς τροφοδοσία και δουλεύει μια χαρά(έχω το προηγούμενο μοντέλο αλλά δεν νομίζω να έχει διάφορες σε αυτό το θέμα)

Same Sh1t...Different Day

Μήπως το έκανες επέκταση του εσωτερικού χώρου του shield?

Σαμπως θυμαμαι ?

Ανατρεπεται αυτο ?

Στο μεταξυ δοκιμασα και το εκανα σε win10 format σε exfat αλλα δεν το βλεπει το shield.

:BDGBGDB55:

Το ξαναβαλα στο shield το εκανε αυτος format σε fat 32 αλλα αυτο εχει τον γνωστο περιορισμο των 2gb.

να κανω ενα reset του να τελειωνω λετε ?

Σαμπως θυμαμαι ?

Ανατρεπεται αυτο ?

Στο μεταξυ δοκιμασα και το εκανα σε win10 format σε exfat αλλα δεν το βλεπει το shield.

:BDGBGDB55:

Το ξαναβαλα στο shield το εκανε αυτος format σε fat 32 αλλα αυτο εχει τον γνωστο περιορισμο των 2gb.

να κανω ενα reset του να τελειωνω λετε ?
Το shield υποστηρίζει exfat, θα έπρεπε να το δει. Από ποια εφαρμογή βλέπεις το στικ στο shield?

Αμ δεν το βλεπω !!! Παρα μονο μου λεει να το φορμαρω.

Ποση μνημη εχει εσωτερικα στα αληθεια το shield γιατι αν λαβω υποψιν οτι αυτο που μου λεει ειναι πολυ κοντα στο στικακι μαλλον εχω κανει την παπαντζα που λετε.....

Να κανω reset to factory να τελειωνω ?

Σαν fat32 δεν το βλέπει ο υπολογιστής για να τον κάνεις φορμάτ σε οποιοδήποτε φορμα θέλεις?

Same Sh1t...Different Day

Έδωσα στον μπαντζανάκη μου το Xiaomi Mi Box S και είμαι σε δίλλημα αν πρέπει να πάρω το ίδιο ή να πάω στο Shield.
Aξίζουν αυτά τα 160 ευρώ που θέλει επιπλέον το Shield δεδομένου ότι το box θα χρησιμοποιηθεί μόνο για λίγο Stremio και ίσως IPTV?
Φαντάζομαι ότι θα γλυτώσω από τα τρελλά του Xiaomi όπως το να συνδέεται όποτε θέλει με το ιντερνετ ή το WiFi αλλά και να τρέμει το φυλλοκάρδι μου όταν εμφανίζεται κάποιο update αν πρέπει να το κάνω ή όχι;

Υπάρχουν και ενδιάμεσες λύσεις όπως το Shield tube στα 150-160 ευρώ καθώς και το fire tv cube στα 120-130 ευρώ με υποστήριξη Dolby vision και DD+ Atmos και θα έχεις την alexa να σου κάνει θελήματα.:HTEHETH63:
Αν έχεις γνωστό στην Γερμανία μπορείς να το βρεις και κοντά στην τιμή του mi.
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-neukoelln/fire-tv-cube/k0l3386

Υπάρχουν και ενδιάμεσες λύσεις όπως το Shield tube στα 150-160 ευρώ καθώς και το fire tv cube στα 120-130 ευρώ με υποστήριξη Dolby vision και DD+ Atmos και θα έχεις την alexa να σου κάνει θελήματα.:HTEHETH63:

Το fire Tv cube με το shield pro τι διαφορα εχουν ?

To shield pro τρέχει καθαρό android tv OS υποστηρίζει plex server και emby server καθώς και dolby true hd/atmos ενώ το fire Tv cube τρέχει android tv αλλά με fire Tv UI και υποστήριζε μόνο DD+/Atmos.

To shield pro τρέχει καθαρό android tv OS υποστηρίζει plex server και emby server καθώς και dolby true hd/atmos ενώ το fire Tv cube τρέχει android tv αλλά με fire Tv UI και υποστήριζε μόνο DD+/Atmos.
Επειδή οι τηλεοράσεις μας δεν κάνουν pass-through DTS:X, μόνο με SHIELD PRO είμαστε καλυμένοι δυστυχώς.

Απάντηση: Re: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Σ'ευχαριστώ πολύ.
Το Fire TV tube δέχεται εφαρμογές με sideload?

Με όσες έχω δοκιμάσει δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα εκτός από το cosmote ott το οποίο εγκατέστησα μέσω του aurora store.

Ναι, είναι πραγματικά κρίμα να υπάρχει μόνο μια επιλογή για HD audio σε Android TV. Γι αυτό επέλεξα το shield. Ακόμα και η καινούργια μου τηλεόραση του 2020 σνομπάρει το HD audio.

Μάλλον δεν είναι καν λύση για την περίπτωσή μου αφού δεν έχει usb έτσι ώστε να συνδέσω το UGREEN HUB ή μήπως η micro usb που έχει λειτουργεί και σαν usb?

Έχει USB type C που απ'ότι διαβάζω, δουλεύει και με hub, αλλά δεν είναι απλό καθώς χρειάζεται και εξωτερική τροφοδοσία.

μπορεί καποιος να με βοηθήσει να συνδεσω το plex για να δω τις 4κ ταινίες του πσ με dolby atmos και χωρίς buffering ;εχω την ηχομπαρα jbl 9.1,είναι σημαντικό

Έδωσα στον μπαντζανάκη μου το Xiaomi Mi Box S και είμαι σε δίλλημα αν πρέπει να πάρω το ίδιο ή να πάω στο Shield.
Aξίζουν αυτά τα 160 ευρώ που θέλει επιπλέον το Shield δεδομένου ότι το box θα χρησιμοποιηθεί μόνο για λίγο Stremio και ίσως IPTV?
Φαντάζομαι ότι θα γλυτώσω από τα τρελλά του Xiaomi όπως το να συνδέεται όποτε θέλει με το ιντερνετ ή το WiFi αλλά και να τρέμει το φυλλοκάρδι μου όταν εμφανίζεται κάποιο update αν πρέπει να το κάνω ή όχι;
Σωκράτη, έχοντας στα χέρια μου το Firestick 4k, Firestick απλά, κ για 1-2 μέρες chromecast sabrina, μόνο με το Shield βρήκα την υγειά μου κ αντικατέστησα το PC για streaming. Καμιά σχέση με τα υπόλοιπα. Πολύ γρηγορότερο, υποστηρίζει όλα τα HD formats ήχου, παίρνει όλες τις android εφαρμογές, κάνει upscaling ακόμα κ στο κοντι....

Δίνεις παραπάνω αλλά ξενοιαζεις.

Το έχω μόνο 2 εβδομάδες αλλά μέχρι τώρα παίζει τα πάντα. Ακόμα κ HDR από kodi που δεν το κάνει ουτε το PC μου.

Καλύτερα να δώσεις τα 150 για το απλο αν δεν θέλεις να δώσεις 200 για το προ