Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Αν έχεις ρούτερ με 2 μπάντες, να τα βάλεις σε ξεχωριστές μέσω wifi.
Δεν ξέρω τι εννοείς με τις δύο μπάντες αλλά αυτό φαντάζομαι πως θα είχε ουσία αν έπαιζα και στις δύο συσκευές ασύρματα.
Εδώ όμως έχω το shield με καλώδιο Lan και δεν παίζει όταν είναι απλώς ανοικτό το Mi box που είναι συνδεμένο ασύρματα.
Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως όταν βγάζω το καλώδιο από το shield και δουλεύουν και οι δύο συσκευές με WiFi δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Τώρα, πως γίνεται με καλώδιο το shield να επηρεάζεται από το ασύρματο mibox, και όταν τα έχω και τα δύο ασύρματα να μην υπάρχει θέμα, είναι από τα ανεξήγητα που συχνά μου τυχαινουν.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Δεν ξέρω τι εννοείς με τις δύο μπάντες αλλά αυτό φαντάζομαι πως θα είχε ουσία αν έπαιζα και στις δύο συσκευές ασύρματα.
Εδώ όμως έχω το shield με καλώδιο Lan και δεν παίζει όταν είναι απλώς ανοικτό το Mi box που είναι συνδεμένο ασύρματα.
Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως όταν βγάζω το καλώδιο από το shield και δουλεύουν και οι δύο συσκευές με WiFi δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Τώρα, πως γίνεται με καλώδιο το shield να επηρεάζεται από το ασύρματο mibox, και όταν τα έχω και τα δύο ασύρματα να μην υπάρχει θέμα, είναι από τα ανεξήγητα που συχνά μου τυχαινουν.
Έχεις βρει μόνος σου τη λύση τότε.. Αν έχεις καλή ταχύτητα, δεν χρειάζεται να συνδέεις τον shield με ethernet.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Έχεις βρει μόνος σου τη λύση τότε.. Αν έχεις καλή ταχύτητα, δεν χρειάζεται να συνδέεις τον shield με ethernet.
Ναι μεν αλλά αποκλείεται με WiFi να έχω την ίδια ταχύτητα σε σχέση με το καλώδιο
Του ρουτερ βρίσκεται σε διπλανό δωμάτιο και υπάρχει ένας τοίχος ενδιάμεσα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Ναι μεν αλλά αποκλείεται με WiFi να έχω την ίδια ταχύτητα σε σχέση με το καλώδιο
Του ρουτερ βρίσκεται σε διπλανό δωμάτιο και υπάρχει ένας τοίχος ενδιάμεσα.
Εγώ με 100αρα fiber δεν έχω σχεδόν καμία απώλεια στο mi box που είναι σε άλλο δωμάτιο.

Για streaming σπάνια χρειάζεσαι πάνω από 20.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Εγώ με 100αρα fiber δεν έχω καμία απώλεια στο mi box που είναι σε άλλο δωμάτιο.

Για streaming σπάνια χρειάζεσαι πάνω από 20.
Αυτό το μέτρησες με κάποιο τρόπο;
Πχ ένα αρχείο 50 gb είσαι σίγουρος ότι θα έπαιζε το ίδιο με καλώδιο και WiFi η τελικά στην δεύτερη περίπτωση θα είχε σπασίματα;
Από την αλλη παίζει ρόλο και το ρουτερ του καθενός.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (20

Αυτό το μέτρησες με κάποιο τρόπο;
Πχ ένα αρχείο 50 gb είσαι σίγουρος ότι θα έπαιζε το ίδιο με καλώδιο και WiFi η τελικά στην δεύτερη περίπτωση θα είχε σπασίματα;
Από την αλλη παίζει ρόλο και το ρουτερ του καθενός.
Speedtest

Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Είναι μεγάλη η διαφορά.
Σε WiFi χάνω πάνω από 10 MB.
Με kodi, αρχείο 31gb που streamαρω ενσύρματα, με WiFi δεν είναι δυνατόν.
Το μόντεμ σου έχει 2.4 και 5 Ghz;

δεν νομιζω να υποστηρίζει 5ghz . Ειναι αρκετα παλιο router - netgear n300 dgn2200
Απ τη στιγμή που είσαι συνδεδεμένος με καλώδιο δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι με το wifi.
Δες αυτό που λένε τα παιδιά με την ip..

Ρυθμίσεις/δίκτυο και διαδίκτυο/ethernet/ρυθμίσεις διεύθυνσης ip/στατικό/ και περνάς την ip που θέλεις.

Αμάν ρε παιδιά έχετε δίκιο.
Παίρνουν την ίδια ip.
Πως στην ευχή γίνεται αυτό;
Πως μπορώ να δώσω στο shield συγκεκριμενη IP?

Δεν νομίζω το ρουτερ να έδωσε από μόνο του την ίδια ip και στα δυο.

Ναι εγώ την έκανα την ζημιά αλλά δεν το θυμόμουν.
Είχα κάνει μια αλλαγή πριν ένα μήνα στο dns γιατι δεν κατέβαιναν υπότιτλοι απο κάποια πρόσθετα και άλλαξα κατά λάθος την ip του mibox.
Το πως τα κατάφερα να διαλέξω την ίδια ακόμη δεν ξέρω

Δεν νομίζω το ρουτερ να έδωσε από μόνο του την ίδια ip και στα δυο.
+1

Γι'αυτό δεν μου πήγε εκεί το μυαλό.

Είσαι αετός Λεό.