Αν μπορείς, γράψε μας ποιες 2 δοκίμασες.Σε ευχαριστω για την απαντηση. Θα δοκιμασω αυτην που δουλευες την Sandisk Extreme Pro , να παρω αυτην με 64 GB η με τα 128 GB? Αυτο μου γραφει στις 2 microSD που δοκιμασα.
Αν μπορείς, γράψε μας ποιες 2 δοκίμασες.Σε ευχαριστω για την απαντηση. Θα δοκιμασω αυτην που δουλευες την Sandisk Extreme Pro , να παρω αυτην με 64 GB η με τα 128 GB? Αυτο μου γραφει στις 2 microSD που δοκιμασα.
Καλησπερα , αυτες τις 2 δοκιμασα, αλλα και στις 2 μου εβγαλε αυτο που γραφω στην ποιο πανω απαντηση !!Αν μπορείς, γράψε μας ποιες 2 δοκίμασες.
Τι SD κάρτα του έβαλες?Σε ευχαριστω για την απαντηση. Θα δοκιμασω αυτην που δουλευες την Sandisk Extreme Pro , να παρω αυτην με 64 GB η με τα 128 GB? Αυτο μου γραφει στις 2 microSD που δοκιμασα.
Χωρητικότητα16 GBΤύπος ΚάρταςmicroSDHCBus SpeedUHS-IExtraμε αντάπτοραΤι SD κάρτα του έβαλες?
Μοντέλα και προδιαγραφές.
Έγραφαν έστω class 10?
Δεν φαίνεται στις φωτογραφίες
Θα έπρεπε να είσαι οκ θαρρώ.Χωρητικότητα16 GBΤύπος ΚάρταςmicroSDHCBus SpeedUHS-IExtraμε αντάπτορα
Επιδόσεις
Speed Class10UHS Speed ClassU1Application ClassA1Ταχύτητα Ανάγνωσης98 MB/sΤαχύτητα Εγγραφής100 MB/s
Αυτα ειναι τα χαρακτηριστικα και απο τις 2 καρτες και την 16 GB και την 64.
Και εγω αυτο νομιζα, δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ειναι συμβατες. Εκανα ξανα δοκιμες και με τις 2 SD αλλα ξανα το ιδιο μηνυμα μου βγαζει. Μηπως θελει καποια ρυθμιση το Nvidia?Θα έπρεπε να είσαι οκ θαρρώ.
Δοκίμασε να τις έχεις φορμαρισμενες σε exfat πριν τις βάλεις στο shield.Και εγω αυτο νομιζα, δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ειναι συμβατες. Εκανα ξανα δοκιμες και με τις 2 SD αλλα ξανα το ιδιο μηνυμα μου βγαζει. Μηπως θελει καποια ρυθμιση το Nvidia?
Σε ευχαριστω πολυ , θα κανω τις δοκιμες, καλο βραδυ!!Δοκίμασε να τις έχεις φορμαρισμενες σε exfat πριν τις βάλεις στο shield.
256κ υπάρχει το τσέκαρα και είναι προεπιλεγμένο σε αυτή την τιμή.Το μέγιστο είναι 16m. Μήπως αυτό ήθελε να πει ο φίλος;Ίσως να κάνω λάθος αλλά αν θυμάμαι καλά εκεί δεν υπάρχει επιλογή για 256 ΜΒ άλλα για 256 ΚΒ.
Δεν έχει σχέση με το shield αλλά με το Kodi που default έχεις χαμηλές τιμές buffering.Το αρχείο advancedsettings.xml πειραζαμε κάποτε για να αλλάξουμε το μέγεθος θυμάμαι.Αλλά μόνο σε "αργά" μηχανάκια.Στο σιλντ δεν θυμάμαι να μου έκανε ποτέ νερά..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.