Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Υπάρχουν κάτοχοι android tv που προτείνουν τους player του shield εναντι της τηλεόρασης τους ;
Εγώ πχ βλέπω cosmotetv,Netflix,appletv,plex και kodi από την τηλεόραση μου.
Θα βάλω κάποια στιγμή να παίξουν οι αντίστοιχες εφαρμογές και από το shield αλλά μια στο τόσο.
Εκτός του κλειδώματος στο kodi του shield των καρέ υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προτιμήσω τις εφαρμογές του shield ;
Ευχαριστώ.
Δεν χρησιμοποιώ ποτέ τον media player της τηλεόρασης.
Αυτό το κάνει μόνο η σύντροφός μου λόγω ευκολίας.
Εγώ πάλι ότι θέλω να δω είτε από Kodi είτε από Netflix , προτιμώ το shield.
Στο Kodi του Shield , χρησιμοποιώ την προηγούμενη έκδοση λόγω καλύτερης υποστήριξης των φορμάτ ήχου.
Επίσης στο shield έχω πολύ καλύτερο streaming (μάλλον λόγω μεγαλύτερης ram).
Τέλος ο λόγος που προτιμώ για Netflix, kodi το shield είναι η σωστή αναπαραγωγή των frames πράγμα που στην τηλεόραση δεν γίνεται με τίποτα.

Το αφήνεις στα 60p η 59.94 και την αλλαγή στα σωστά frames την κάνει το auto frame που έχει στο Kodi.
Στην εφαρμογή του Netflix αυτό δεν γίνεται αυτόματα.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το match frame.
Για το YouTube επίσης δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα αλλά υπάρχει εναλλακτικά η εφαρμογη Stube που κάνει την αλλαγή των frames αυτόματα και σε γλιτώνει από τις διαφημίσεις του YouTube.

• Like
Reactions: petros_ksp
Η lineage os εβγαλε OFFICIAL image για το Shield https://download.lineageos.org/mdarcy . Επιτελους εχουμε εναλλακτική για το λογισμικό πλεον. Μακαρι να τα παει καλα και να ξεπερασει το λογισμικο της Nvidia. Για οποιον δεν ξερει η Lineage είναι μια οργανωση εθελοντων που βγαζουν android λογισμικα για διαφορες συσκευες και συνηθως προσφερουν : λιγοτερο bloatware, πιο γρηγορες επιδοσεις, updated firmwares, security patches και πιστοποιητικά.

Η lineage os εβγαλε OFFICIAL image για το Shield https://download.lineageos.org/mdarcy . Επιτελους εχουμε εναλλακτική για το λογισμικό πλεον. Μακαρι να τα παει καλα και να ξεπερασει το λογισμικο της Nvidia. Για οποιον δεν ξερει η Lineage είναι μια οργανωση εθελοντων που βγαζουν android λογισμικα για διαφορες συσκευες και συνηθως προσφερουν : λιγοτερο bloatware, πιο γρηγορες επιδοσεις, updated firmwares, security patches και πιστοποιητικά.

Αν και είμαι μεγάλος fan του lineageos (το έχω στο tablet μου και το είχα στο προηγούμενο κινητό μου), δεν ξέρω πόση πρόσθετη αξία δίνει σε ένα shield, το οποίο χρησιμοποιείται για πολύ specific δουλειές (για να βλέπεις ταινίες/σειρές στο kodi - άντε και κανά neflix).

Για να δούμε σιγά σιγά και την 11.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Για το YouTube επίσης δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα αλλά υπάρχει εναλλακτικά η εφαρμογη Stube που κάνει την αλλαγή των frames αυτόματα και σε γλιτώνει από τις διαφημίσεις του YouTube.

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος σε αυτό; Stube στο Play Store βρίσκω μόνο μια 'Pizza Stube', μάλλον δεν εννοείς αυτή! Sideload ίσως και από πού;

Δεν χρησιμοποιώ ποτέ τον media player της τηλεόρασης.
Αυτό το κάνει μόνο η σύντροφός μου λόγω ευκολίας.
Εγώ πάλι ότι θέλω να δω είτε από Kodi είτε από Netflix , προτιμώ το shield.
Στο Kodi του Shield , χρησιμοποιώ την προηγούμενη έκδοση λόγω καλύτερης υποστήριξης των φορμάτ ήχου.
Επίσης στο shield έχω πολύ καλύτερο streaming (μάλλον λόγω μεγαλύτερης ram).
Τέλος ο λόγος που προτιμώ για Netflix, kodi το shield είναι η σωστή αναπαραγωγή των frames πράγμα που στην τηλεόραση δεν γίνεται με τίποτα.
Δυστυχώς αυτό το match frame rate δεν δουλεύει με την appletv εφαρμογή.
Στην εφαρμογή prime video ξέρεις αν δουλεύει ;

Αν και είμαι μεγάλος fan του lineageos (το έχω στο tablet μου και το είχα στο προηγούμενο κινητό μου), δεν ξέρω πόση πρόσθετη αξία δίνει σε ένα shield, το οποίο χρησιμοποιείται για πολύ specific δουλειές (για να βλέπεις ταινίες/σειρές στο kodi - άντε και κανά neflix).
Ναι οντως θα δειξει. Ειδικα οσον αφορα ποσο αξιοποιουνται τα Hardware και αν υπαρχει AI upscaler. Αλλα είναι ακόμα μπεμπέ, ένα μήνα έχει κλείσει μόνο, θα δείξει, Πάντως επιτελους εχουμε και εναλλακτική που δεν υπήρχε πριν.

Καλησπερα εχω apple tv 4k 2021 ,αξιζει η αγορα του shield ?
Aναφερομαι ποιο πολυ σε ποιοτητα εικονας και ηχου.

εξαρτάται γενικά τι παραπάνω θες και για ποια εφαρμογη. δεν υπάρχει one device wins all. Πάντως το shield αυτό που κάνει καλύτερα είναι το upscale στην εικόνα και το passthrough για τον ήχο.

Είμα κάτοχος και των 2...

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΛΚΙΑ...

APPLE TV... ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ........... (πήρα το shield γιατί ήθελα kodi... η ποιότητα του Infuse σε Apple TV 4k ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.. - με άψογο frame rate.... )

ασε που με Airpods σε AppleTV έχεις ένα πλήρες AΨΟΓΟ ηχοσύστημα... :)

Καλησπέρα. Σήμερα προχώρησα στην παραγγελία του tv pro. Ήθελα να ρωτήσω αν περνάει dolby atmos trueHD και dolby vision μέσω του kodi

Καλησπέρα. Σήμερα προχώρησα στην παραγγελία του tv pro. Ήθελα να ρωτήσω αν περνάει dolby atmos trueHD και dolby vision μέσω του kodi
Dolby atmos/ trueHD 7,1 περνάει χωρίς κανένα πρόβλημα, Το dolby vision δεν είναι ακόμα αυτό που θα λέγαμε stable.

• Like
Reactions: n_olympios