Ξεκινάμε με τα εύκολα και αν δεν στρώσει θα πάμε και στα σχετικά δύσκολα.θυμίστε μου με την τελευταία αναβάθμιση χάλασε κάτι στο τηλεκοντρόλ; το χάνει μετά από 2 με 3 μέρες και θέλει ξανά pairing
το έκανα χτες... περιμένω να δω εάν θα το ξανά κάνει και ενημερώνω... ευχαριστώΞεκινάμε με τα εύκολα και αν δεν στρώσει θα πάμε και στα σχετικά δύσκολα.
Πήγαινε στις ρυθμίσεις/εφαρμογές/εφαρμογές συστήματος/bluetooth/κανε αναγκαστική διακοπή/κανε διαγραφή κρυφής μνήμης (cache)/κανε διαγραφή δεδομένων (data)/κανε επανεκκίνηση το shield και αν δεν στρώσει (που θα στρώσει) τα ξαναλέμε.
Προσοχή τις διαγραφές cache και data να τις κάνεις με την σειρά που σου γράφω.
Aμην...Τις επόμενες μέρες έρχεται το ‘πολυαναμενομενο’ update Shield Experience 9.0.1
Ανάμεσα στα αλλά που θα έχει τα σημαντικά fix θα είναι:
Αναμένουμε λοιπον
- Resolves PLEX Media Server issue
- Fixes storage permissions on media player, file browser, and emulator apps
- Fixes stutter when playing interlaced content
Θα βγάλει κατευθείαν την καινούργια λογικάεγω που εχω standby την προηγουμενη την οποια δεν την εκανα Install ποτε,τι κανω?
ενα ρισετ να τελειωνω και να βρεις κατευθειαν την τελευταια?
δεν καταλαβες..θα περιμενω να δω τι θα γραψετε και μετα θα κανω οτι κανω...Εσυ μου φαινεται πως 'τρωγεσαι'...
Δεν καθεσε κανα δυο μερες να δεις τι γινεται?
Πανε Settings → Apps → See all Apps → Show System Apps, πανε στο "System Upgrade" και καντο on. Εκει διεγραψε το all data .
Θα διαγραψει το παλιο download και θα κατεβασει το καινουριο.
(ΚΑι αυτο για σιγουρια σε καθε περιπτωση...)
σε ποια εφαρμογη εννοεις?Πρωτη προσπαθεια match frame rate στο 4Κ καναλι πετυχημενη. Καλα παμε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.