ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
AVClub Fanatic
εγω..!!!Υπάρχει κανείς που δεν έχει κάνει το τελευταίο update ή είμαι ο μόνος;
εγω..!!!Υπάρχει κανείς που δεν έχει κάνει το τελευταίο update ή είμαι ο μόνος;
θυμησε μου πως το κανουμε αυτο...Εγώ….
Έμεινα στο παλιό, έκλεισα τα notifications και διέγραψα το update που είχε κατεβάσει..
Δεν το κουνάω από το android 9 αν δεν περάσει κανένας χρόνος στα γεμάτα.
Δεν βλέπω το λόγο να το κάνω, προς το παρόν για τις ανάγκες μου δουλεύει παραπάνω από ικανοποιητικά.
Μένω εδώ που είμαι.
Αντίθετα στο tube που το έχω μόνο για streaming εφαρμογές το εκανα (βασικά από απροσεξία το έκανε μόνο του..) ομολογώ πως ΔΕΝ έχω κανένα παράπονο προς το παρον
"Go to Settings → Device Preferences → About → System Upgrade. From there, you can turn off auto upgrade. In addition, if you click on "Check for upgrade", you can also turn off auto-download.θυμησε μου πως το κανουμε αυτο...
πως το περναμε αυτο?Έλα να βλέπω καφέδες,μπύρες και τσίπουρα να φτάνουν πάραυτα. (Μην σας μπερδεύει το kod, kodi πήγα να γράψω αλλά μου ξέφυγε το i.)
Τροποποιημένη έκδοση Kodi 19 matrix που αναπαράγει αρχεία dolby vision.mkv. Μεσα στον φάκελο εχω βάλει και τις δυο εκδόσεις 64χ και 32χ.
![]()
kodι με DV.mkv
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Βάλτο σε ενα φλασάκι και τρεξτο.πως το περναμε αυτο?
εχει διορθωσει και το θεμα με τα framedrops?
Δοκίμασα διάφορα γιατροσόφια. Τελικά μια επανεκκίνηση το έφτιαξε. Τι να πω... windows γίναμε.Για πατα το power και το κεντρικο ταυτόχρονα, αναβοσβηνει?
Σημερα βρηκα λιγο χρονο και ειπα να δοκιμάσω λιγο καλυτέρα την πειραγμένη εκδοση kodi που παιζει DV.Έλα να βλέπω καφέδες,μπύρες και τσίπουρα να φτάνουν πάραυτα. (Μην σας μπερδεύει το kod, kodi πήγα να γράψω αλλά μου ξέφυγε το i.)
Τροποποιημένη έκδοση Kodi 19 matrix που αναπαράγει αρχεία dolby vision.mkv. Μεσα στον φάκελο εχω βάλει και τις δυο εκδόσεις 64χ και 32χ.
![]()
kodι με DV.mkv
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.