Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Εγώ….
Έμεινα στο παλιό, έκλεισα τα notifications και διέγραψα το update που είχε κατεβάσει..
Δεν το κουνάω από το android 9 αν δεν περάσει κανένας χρόνος στα γεμάτα.
Δεν βλέπω το λόγο να το κάνω, προς το παρόν για τις ανάγκες μου δουλεύει παραπάνω από ικανοποιητικά.
Μένω εδώ που είμαι.
Αντίθετα στο tube που το έχω μόνο για streaming εφαρμογές το εκανα (βασικά από απροσεξία το έκανε μόνο του..) ομολογώ πως ΔΕΝ έχω κανένα παράπονο προς το παρον

Εγώ….

Έμεινα στο παλιό, έκλεισα τα notifications και διέγραψα το update που είχε κατεβάσει..

Δεν το κουνάω από το android 9 αν δεν περάσει κανένας χρόνος στα γεμάτα.
Δεν βλέπω το λόγο να το κάνω, προς το παρόν για τις ανάγκες μου δουλεύει παραπάνω από ικανοποιητικά.
Μένω εδώ που είμαι.
Αντίθετα στο tube που το έχω μόνο για streaming εφαρμογές το εκανα (βασικά από απροσεξία το έκανε μόνο του..) ομολογώ πως ΔΕΝ έχω κανένα παράπονο προς το παρον
θυμησε μου πως το κανουμε αυτο...

..συνεχιζει βεβαια και κανει αυτο το πραγμα με το buffering στο plex οταν ξεκιναει η ταινια.
εχθες εκανα απεγκατασταση στο Plex και το ξαναπερασα.
δεν αλλαξε κατι.
αυτος ειναι και ο μοαδικος λογος που σκεφτομαι να παω στο καινουργιο update μπας και..
η αλλη λυση ειναι ενα hard reset και πιστευω και η πιο ασφαλης.

θυμησε μου πως το κανουμε αυτο...
"Go to Settings → Device Preferences → About → System Upgrade. From there, you can turn off auto upgrade. In addition, if you click on "Check for upgrade", you can also turn off auto-download.

If it's already downloaded but not installed, to make sure that download does nothing, do the following:

Go to Settings → Apps → See all Apps → Show System Apps, then scroll down to "System Upgrade" (towards the bottom) and click on it. In that menu, delete all data - and turn off notifications. This will delete the update it downloaded. Turning off notifications means it will never bug you to upgrade (or let you know an upgrade is available) again."

Έλα να βλέπω καφέδες,μπύρες και τσίπουρα να φτάνουν πάραυτα. (Μην σας μπερδεύει το kod, kodi πήγα να γράψω αλλά μου ξέφυγε το i.)
Τροποποιημένη έκδοση Kodi 19 matrix που αναπαράγει αρχεία dolby vision.mkv. Μεσα στον φάκελο εχω βάλει και τις δυο εκδόσεις 64χ και 32χ.

πως το περναμε αυτο?
εχει διορθωσει και το θεμα με τα framedrops?

Με sideload και δεν χρειάζεται να απεγκαταστήσεις τυχόν άλλες εκδόσεις του kodi που έχεις ήδη εγκατεστημένες.
Έχεις ενεργοποιήσει το Adjust display refresh rate? και έχεις προσθέσει όλες τις αναλύσεις στην Whitelist?

Υπάρχει κανείς που έπειτα από τα τελευταία updates κτλ έχει Plex και να λειτουργεί ? 'Εχω περάσει και τα hotfixes, περιμένω κάθε φορά με οποιοδήποτε update (είτε του Plex, είτε του Server, είτε των hotfixes), μπας και λειτουργήσει ξανά ο Server μου, αλλά τίποτα. Δεν έχω κάνει ούτε restore, ούτε clean start, ούτε τίποτα. Το έχω αφήσει 2 μήνες όπως ήταν πριν την 11, μπας και επανέλθει με κάποιο update. Τον είχα σεταρισμένο σε εξωτερικό στικάκι USB (fat32), αλλά τίποτα. Δεν τον βλέπει ποτέ και όπως και σε άλλους, στα settings δεν εμφανίζει τις ρυθμίσεις του Server (μονο την επικεφαλίδα για τα settings του). Υποτίθεται ότι θα έπρεπε να δουλεύει πλέον για fat32 usb. Έχει κανείς καμιά ιδέα ? Πρέπει να τον διαγράψω και ξανά απ την αρχή ? Σε windows προφανώς βλέπω κανονικά το στικάκι και στα android/data βλέπω κανονικά τον φάκελο του server. Αντιθέτως, στο shield, είτε στον file explorer είτε στο x-plore δεν δίνει πρόσβαση...

Γρήγορη ερώτηση για νεοεισερχόμενο στην παρέα με pro, υπάρχει πλάγιος τρόπος custom προγραμματισμού του χειριστηρίου για να λειτουργεί ( με υπέρυθρες ) τα βασικά σε παλαιό AV ενισχυτή (που φυσικά δεν υπάρχει στους κωδικούς)??

Thnx

απορια πριν το upadate η μεταφορα αρχειων απο pc μεσω smb ηταν 10mb/s τωρα παει μεχρι 5 και πεφτει 2.5

Έλα να βλέπω καφέδες,μπύρες και τσίπουρα να φτάνουν πάραυτα. (Μην σας μπερδεύει το kod, kodi πήγα να γράψω αλλά μου ξέφυγε το i.)
Τροποποιημένη έκδοση Kodi 19 matrix που αναπαράγει αρχεία dolby vision.mkv. Μεσα στον φάκελο εχω βάλει και τις δυο εκδόσεις 64χ και 32χ.

Σημερα βρηκα λιγο χρονο και ειπα να δοκιμάσω λιγο καλυτέρα την πειραγμένη εκδοση kodi που παιζει DV.
Ναι μεν παίζει αλλα το judder είναι τρελό.
Είναι στα ορια του flickering και δεν ξερω αν είναι θεμα μονο της έκδοσης ή κατι παιζει σε συνδυασμό με το shield ( αν και με το Netflix δεν ειχα ποτε θεμα).
Σε HDR σαφως δεν υπάρχει τετοιο θεμα παρολα αυτά η εικονα σε DV σε ότι αφορα χρώματα και ζωντανια είναι 2 κλικ πιο πάνω.

Δεν εχω τετοιο πρόβλημα (η έτσι νομίζω) θα το τεστάρω και με τα μάτια του γιου μου γιατί όπως λέει η παροιμία άλλα τα μάτια του λαγού άλλα της κουκουβάγιας.Σε τι αρχεία στο κάνει? mp4 η mkv?