Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Τελικά το fix για όταν δεν παίζει ο ήχος είναι (πέρα από την επανεκκίνηση) να πας στις ρυθμίσεις του ήχου, να κόψεις την αυτόματη ανίχνευση και να βάλεις εσύ τα formats που περνάει ο ενισχυτής σου.

Νομίζω ότι έχω συναντήσει και 25 και 50 σε κάποιες σειρές...
δηλαδη μαρκαρουμε στην list μονο 1080 και 2160 23.976 και 24,fps και καμμια αλλη ?οποτε στην αρχη πριν μπουμε μεσα φαινεται 1080 και 2160 μονο?την πανω απο την white list επιλογη την αφηνουμε ως εχει δηλαδη 3840χ... η πειραζουμε και εκει?
Αυτο το hotfix ερχεται μονο του η πρεπει να κανουμε κατι εχω το 9.0.1

Μπες εδω και δωσε το serial number και θα στο στειλουν.

Μπες εδω και δωσε το serial number και θα στο στειλουν.

Ερχεται απευθειας στη συσκευή?

Αυτό το φιξ που λέτε παραπάνω με gdoc, δεν έχει ήδη μπει στα μηχανάκια μας; Από το serial που βλέπω, μου φαίνεται πώς ναι...

Αυτό το φιξ που λέτε παραπάνω με gdoc, δεν έχει ήδη μπει στα μηχανάκια μας; Από το serial που βλέπω, μου φαίνεται πώς ναι...
στο μηχανημα σου ποια εκδοση σου βγαζει 9.01?

Eχω δυο shield tube στην κατοχη μου στο ενα εκανα την μαλ...... και εκανα update με αποτελεσμα να μην δουλευει το refresh rate ενω στο παλιο δουλευει αψογα και εναλλασει μονο του το frame rate.
Οσοι εχετε κανει update εδω μεσα πως δουλευεται αυτην την στιγμη και αλλαζει το frame rate.

Εγώ το δουλεύω ως εξής: Αν η εφαρμογή το κάνει από μόνη της (π.χ. kodi), δεν κάνω κάτι. Αν δεν το κάνει, χρησιμοποιώ την "Match frame rate" επιλογή.

και σου δουλευει στο Netflix με το "Match frame rate"?
εμενα οποτε το πατας για να αλλαξει της περισσοτερες φορες με πεταει εκτος ταινιας στο μενου του netflix

Καποιος που εχει netflix και εχει κανει αναβναθμιση σε android 11 πως αλλαζει το frame rate?