Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Καλησπερα παιδια.Προσπαθω να σεταρω το ΚΟΔΙ,αλλα δεν μπορω να περασω (ελληνικα στο πληκτρολογιο), τους κοινοχρηστους φακελους του πι-σι.Μπορει να βοηθησει καποιος;

Παιδευομουν απο της 14.30' να σεταρω το KODI, για να μου δωσει προσβαση στους κοινοχρηστους φακελους του Η/Υ,η λυση βρεθηκε στο παρακατω video.Kodi will not connect to a Windows Network (SMB).

Ρε παιδιά κάνω κλικ στο παραπάνω λινκ και μου ζητά το YouTube επιβεβαίωση ηλικίας μέσω Google που μου ζητά να στείλω ταυτότητα ή πιστωτική κάρτα.
Τι είναι πάλι αυτο;

Λοιπον το κατεβασα.Που θελεις να το ανεβασω να το παρεις;

κατι πρπει να γινεται με τις ρυθμισεις στο κινητο σου.

Tο αγορασμένο 27 Φεβρουαρίου Shield από Amazon.com,σήμερα παρέδωσε πνεύμα το remote.;Eχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά ζευγάρια μπαταρίες,αλλά τζίφος.

Μέχρι να δεις τι θα κανείς δούλεψε το από την εφαρμογή στο κινητό.
Μήπως θέλει να καταργησεις και να το ξανακάνεις pairing?

Λογικά θα σου στείλουν άλλο αλλά μιλά και με το Amazon αλλά και την nvidia στο support

Mίλησα πρώτα με το chat της Amazon.
Εκεί αφού μου έστειλαν να κάνω κάποια βήματα μπας και λειτουργήσει αλλά δεν,μου είπαν ότι η εγγύηση της Amazon είναι για 1 μήνα αλλά από την nVidia,12.
Στην συνέχεια μίλησα με την nVidia όπου μου είπαν-μετά από κάποιες δοκιμές-ότι θα μου στείλουν άλλο.
Τους ρώτησα αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω copy τον διάλογο για την περίπτωση που μου ζητήσουν να πληρώσω τελωνείο,και μου απάντησαν ότι δεν θα πληρώσω γιατί αποστολέας θα είναι η Amazon RMA...
Που να'ξεραν.

Tο αγορασμένο 27 Φεβρουαρίου Shield από Amazon.com,σήμερα παρέδωσε πνεύμα το remote.;Eχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά ζευγάρια μπαταρίες,αλλά τζίφος.

Έτσι στα καλά καθούμενα; Χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι; (π.χ. κάποια πτώση)
Δηλαδή πήγες να ανοίξεις σήμερα και απλά δεν δούλευε;

Πάντως γενικά δεν έχει ακουστεί κάτι για θέμα αξιοπιστίας του shield ή των περιφερειακών του, χωρίς βέβαια να σημαίνει αυτό πως οτιδήποτε δεν είναι πιθανό να χαλάσει σε οποιονδήποτε χρήστη.

Εν πάση περιπτώσει, αφού συμφώνησε η nvidia να στο αλλάξει, όλα καλά υποθέτω (εκτός και αν σου κάνει τίποτα περίεργα το τελωνείο).

Δοκίμασες να το καταργήσεις και να το κάνεις ξανά pair? Το ίδιο συνέβη και στο δικό μου και έφτιαξε με αυτο το τρόπο

Δοκίμασες να το καταργήσεις και να το κάνεις ξανά pair? Το ίδιο συνέβη και στο δικό μου και έφτιαξε με αυτο το τρόπο
Το δοκίμασα μαζί με ακόμα 3-4 τρόπους που μου είπαν να δοκιμάσω από το support της nVidia.Δεν ανάβει καν το backlight του.

Παιδιά καλησπέρα. Έχω δύο κόρες που με ρωτάνε αν υπάρχουν παιχνίδια για παιδιά στο shield μας. Έχετε καμιά πρόταση?

Βασικά για gaming στο shield, νομίζω υπάρχουν 3 βασικές επιλογές:

1. Streaming: Είτε από το cloud (πληρώνοντας συνδρομή στην nvidia), είτε από κάποιο (δυνατό) pc στο lan με καλή κάρτα γραφικών nvidia.

2. Emulators (π.χ. retroarch): Για παλιά (κυρίως) παιχνίδια, στυλ snes, mega drive, mame, κτλ.

3. Sideloading: Καθως το shield δεν έχει το πλούσιο play store που έχει για παραδειγμα ένα κινητό samsung, εφόσον βρεθεί το apk ενός παιχνιδιού, αυτό στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να εγκατασταθεί χερατα (εκτός play store). Αυτή την λύση, την προτείνω μόνο σε πολύ προχωρημένους χρήστες (που ξέρουν τι κάνουν και αντιλαμβάνονται πιθανές επιπλοκές).

• Like
Reactions: garefal
Καλησπέρα! Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα με το shield. Πριν λίγο καιρό έβγαζε μήνυμα ότι γέμισε ο χώρος.
πήγα στις εφαρμογές, και ειδα ότι το 'αποθηκευτικός χώρος μέσων' ήταν πρακτικά όσος χώρος είχε απομείνει, περίπου 10GB. το εκανα εκκαθάριση και επανήλθε.
Χθες πάλι το ίδιο μήνυμα.

Υπάρχει κάποια λύση πριν κανω επαναφορά εργοστασιακών;;

γενικά δεν εχω και πολλες εφαρμογές εγκατεστημένες ( cosmote tv, plex, netflix, apple tv, spotify, καθόλου games)