Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

απο που εννοεις Πετρο?
Λοιπόν να σου πω πως το έχω εγώ. Από την εφαρμογή refresh rate επιλέγεις τις εφαρμογές που θες πχ cosmote tv, Netflix κτλ και πατάς match frame rate στην κάθε μία, αφού πρώτα πας στις επιλογές προγραμματιστη και ενεργοποίησεις την επιλογή network debugging. Έτσι κάθε φορά που ανοίγεις πχ την cosmote θα πηγαίνει αυτόματα στα σωστά hz. Επίσης από το advanced settings βάλε το delay στο 0.

οπα..!!κατσε να το ψαξω σε λιγο που θα ελευθερωθει η τιβι και θα σου πω..!thx..!!

οι επιλογές προγραμματιστη ειναι ανοιχτες,ή τις ενεργοποιω απο καπου?

οπα..!!κατσε να το ψαξω σε λιγο που θα ελευθερωθει η τιβι και θα σου πω..!thx..!!
Επίσης συγκεκριμένα για το cosmote tv, μέσω της εφαρμογής refresh rate όρισε το display mode στα 1080p 50h μόνιμα για αυτήν την εφαρμογή μόνο και θα παίζει τέλεια. Δεν χρειάζεται να το βάλεις στο αυτόματο.

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
Παιδια οποιος εχει το τελευταιο shield, παταει την επιλογη match frame rate και καθαρισε. Βρισκει μονο του το refresh rate σε καθε προγραμμα που βλεπεις. Εχω ξενοιασει 2 χρονια τωρα

Παιδια οποιος εχει το τελευταιο shield, παταει την επιλογη match frame rate και καθαρισε. Βρισκει μονο του το refresh rate σε καθε προγραμμα που βλεπεις. Εχω ξενοιασει 2 χρονια τωρα
δηλαδη στο custom το εχεις none?

Λοιπόν να σου πω πως το έχω εγώ. Από την εφαρμογή refresh rate επιλέγεις τις εφαρμογές που θες πχ cosmote tv, Netflix κτλ και πατάς match frame rate στην κάθε μία, αφού πρώτα πας στις επιλογές προγραμματιστη και ενεργοποίησεις την επιλογή network debugging. Έτσι κάθε φορά που ανοίγεις πχ την cosmote θα πηγαίνει αυτόματα στα σωστά hz. Επίσης από το advanced settings βάλε το delay στο 0.
εδω το εχασα..
δεν εχω βρει κατι.
πως παω εκει?

To εχω 4Κ 60 για το κεντρικο μενου κλπ. Οταν βλεπω cosmote ή νοβα παταω το κουμπακι και βρισκει το framerate μονο του. Στο kodi το κανει απο μονο του το kodi

Ποιο κουμπακι εννοεις ?

To εχω 4Κ 60 για το κεντρικο μενου κλπ. Οταν βλεπω cosmote ή νοβα παταω το κουμπακι και βρισκει το framerate μονο του. Στο kodi το κανει απο μονο του το kodi
Στο kodi πρέπει να κάνουμε κάποια ρύθμιση ή δεν χρειάζεται;

Έχεις ενεργοποίησει τις επιλογές προγραμματιστη;
οπα Πετρο...τωρα καταλαβα..
εσυ μιλας για την αλλη εφαρμογη και οχι αυτην που δινει η nvdia..
o polakis αναφερεται στης nvidia και απ`οτι καταλαβα,απλα την ενεργοποιει οπου την χρειαστει και γυριζει αυτοματα στο rr που τρεχει σωστα η καθε εφαρμογη,
χωρις να εχει πειραξει τιποτε απο τα custom settings.

το δοκιμασα σε 3-4 video στο netflix,και η απλη λυση της ενεργοποιησης που προτεινει ο polakis,φαινεται οτι πηγαινει καλα.

το μονο που παρατηρησα προχθες το βραδυ που εβλεπα το dune αλλα και κανα 2 ακομα ταινιες που δοκιμασα,
ειναι οτι στο Kodi,μοιαζει να εχω ενα μικρο delay στον ηχο.ελαχιστο αλλα νομιζω οτι υπαρχει.

Τελικά με το Netflix δε βολευόμαστε με τη default 60hz 4κ ρυθμιση; κάπου πήρε το μάτι μου ότι στο Netflix το περιεχόμενο έτσι παίζει by default.

Τελικά με το Netflix δε βολευόμαστε με τη default 60hz 4κ ρυθμιση; κάπου πήρε το μάτι μου ότι στο Netflix το περιεχόμενο έτσι παίζει by default.
εγω το μποξακι το εχω στα 59,4 οπως προτεινεται.
δεν ξερω εαν εχει διαφορα με το στρογγυλο 60,αλλα στο 59,4 εμενα κλωτσαει.
οταν το γυρισω στο 60 στρωνει.

• Like
Reactions: Panoramix
Αυτήν την εφαρμογή ποτέ δεν κατάλαβα πως δουλεύει .
Όσες φορές πήγα να την ρυθμίσω μόνο προβλήματα δημιούργησα στην αναπαραγωγή των βίντεο, παρά έλυσα.
Μήπως να εφτιαχνες έναν αναλυτικό οδηγό με screen shots μπας και βγει άκρη;

ααα..!!
αρα εαν δεν του δηλωσω τιποτε απο το custom και το βαλω στο off,
θα παταω το match frame και θα πηγαινει αυτοματα στα σωστα hz?
δηλαδη εαν βαλω cosmotetv με το match frame θα παει αυτοματα στα 50hz που παιζει σωστα ο οτε?
Δεν δουλεύει σε όλες τις εφαρμογές αλλά στο Netflix είναι μια χαρά.

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π