winlink
AVClub Addicted Member
Που και πως; Δεν το είχα υπόψη μου, δώσε λίγη βοήθεια.το match framerate υπάρχει ήδη στο του '15
Σόρρυ για το ελαφρύ off-topic
Που και πως; Δεν το είχα υπόψη μου, δώσε λίγη βοήθεια.το match framerate υπάρχει ήδη στο του '15
αρα ειναι η ιδια διαδικασια.Θα σε γελάσω, και δεν το θέλω. Τώρα δεν είμαι κοντά στο shield, αλλά το τελευταίο major SHIELD Experience είναι από τις 26/8/2020.
OK, το βρήκα στο changelog, "SHIELD 2015/2017: Adds ‘Match frame rate (beta)’ feature to quick settings and customized menu button".
Thanks
Στο streaming τι κάνεις;εγω τους πεταω στον ιδιο φακελο απο το γνωστο sub4 και τελειωνει η υποθεση.
Εμένα για κάποιο περίεργο λόγο άλλαξε το launcher σε 11 αν και στις ρυθμίσεις ακόμα λέει 9. Έμεινε στο νέο launcher για μερικές ώρες και μετά γύρισε στο παλιό. Το έχει κάνει 3 φορές τις τελευταίες μέρες…Φαίνεται ότι το Android 11 θα είναι σύντομα κοντά μας.
Μάλλον θα μπαίνεις και με VPN άλλης χώραςΕμένα για κάποιο περίεργο λόγο άλλαξε το launcher σε 11 αν και στις ρυθμίσεις ακόμα λέει 9. Έμεινε στο νέο launcher για μερικές ώρες και μετά γύρισε στο παλιό. Το έχει κάνει 3 φορές τις τελευταίες μέρες…
Στο streaming τι κάνεις;
Καλησπερα φιλε, μπορουμε να κανουμε την αναβαθμιση χωρις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? Για να μην τα ξαναστηνουμε ολα απο την αρχη?Ήρθε και σε εμένα η 11...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.