Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Αν γραφει οτι δεν ολοκληρωθηκε η εγκατασταση μαλλον ειναι θεμα του αρχειου οχι του δικτυου ή κατι αλλο. Δοκιμασε να το παρεις απο το NAS copy/paste στο ιδιο το Shield και να το τρεξεις απο κει που θα το σωσεις. Αν βγαλει το ιδιο ειναι θεμα αρχειου που εχει κατεβει
το apk kodi nexus που ειχα βαλει στο pro δοκιμασα να περασω και σε αυτο.

Υπάρχει περιπτωση να ειναι 64bit η εφαρμογη που θελεις να εγκαταστησεις?
Κατι θυμαμαι για σχετικους περιορισμους στο tube μοντελο.

"Browsing the user interface remained responsive despite the relatively basic 2GB of RAM. In order for this to happen, Nvidia chose to use the 32-bit version of Android OS, instead of the 64-bit one. Everyday use is not affected by this, aside from incompatibilities with some console emulators."

Υπάρχει περιπτωση να ειναι 64bit η εφαρμογη που θελεις να εγκαταστησεις?
Κατι θυμαμαι για σχετικους περιορισμους στο tube μοντελο.

"Browsing the user interface remained responsive despite the relatively basic 2GB of RAM. In order for this to happen, Nvidia chose to use the 32-bit version of Android OS, instead of the 64-bit one. Everyday use is not affected by this, aside from incompatibilities with some console emulators."
ναι-πολυ πιθανο.
εαν το kodi nexus για το pro ειναι 64αρι,στο οποιο ειχε περασει χωρις προβλημα.
αυτο παντως που μου κανει εντυπωση,ειναι η δυσκολια στο να βγει η sd card.
μπαινει στην θυρα και δεν εχει το κλικ επαναφορας,ωστε με πατημα να στην πεταξει επανω.
φραζει μεσα και ειναι πολυ δυσκολο να την βγαλεις,
αφου ειναι χωμενη μεσα στην θυρα και δεν εχει και πολυ περιθωριο γυρω-γυρω για να κανεις και πολλα πραγματα.

δεν το πειραξα καθολου.
με το που μου εγραψε οτι δεν την υποστηριζει,δεν εκανα τιποτε.
περισσοτερο ειχα το μυαλο μου πως θα την βγαλω απο την περιεργη σχισμη,παρα πως θα την φορμαρω.
1. Η κάρτα έχει επαναφορά, καθάρισε τη θύρα, ίσως έχει σκόνες και φρακάρει η κάρτα.
2. Μπορείς να μην επιλέξεις την κάρτα για εσωτερικό χώρο, άλλωστε αν την επιλέξεις για εσωτερικό χώρο δεν θα μπορείς να την μεταφέρεις οπουδήποτε άλλου εκτός και αν την κάνεις φορματ ξανά.

1. Η κάρτα έχει επαναφορά, καθάρισε τη θύρα, ίσως έχει σκόνες και φρακάρει η κάρτα.
2. Μπορείς να μην επιλέξεις την κάρτα για εσωτερικό χώρο, άλλωστε αν την επιλέξεις για εσωτερικό χώρο δεν θα μπορείς να την μεταφέρεις οπουδήποτε άλλου εκτός και αν την κάνεις φορματ ξανά.
λες να ειναι μ@λ@κια η sd που του περασα.
θα δοκιμασω καποια αλλη να δω τι γινεται.

Σε τι φορμά ειναι? Σε exfat λογικα θα την δει.
ειναι σε ntfs.
αλλα για να λεει ο Λεω οτι εχει επαναφορα,παει να πει οτι κατασκευαστικα η καρτα που του εβαλα πρεπει να εχει θεμα,απο την στιγμη που φραζει.
εκτος και εαν εχει θεμα το shield στην θυρα του.

ειναι σε ntfs.
αλλα για να λεει ο Λεω οτι εχει επαναφορα,παει να πει οτι κατασκευαστικα η καρτα που του εβαλα πρεπει να εχει θεμα,απο την στιγμη που φραζει.
εκτος και εαν εχει θεμα το shield στην θυρα του.
Δοκιμασες και με τις 2 πλευρες την sd card? Οσες φορες μου εχει τυχει να προσπαθω να βαλω μια sd card και να μην μπαινει ή να μην την επαναφερει ειναι γιατι την εχω βαλει αναποδα. Ναι το εχω καταφερει να τη βαλω αναποδα, μη γελας :p

ελα ρε συ..λες?
και πως καταλαβε οτι εχω βαλει καρτα,αφου εβγαλε μηνυμα unsupported ?
εαν ειχε μπει αναποδα,θα την εβλεπε?
Οκ αυτο δεν το εχω καταφερει. Λογικα αφου διαβασε οτι η καρτα ειναι unsupported μαλλον κανονικα μπηκε. Τι να σου πω ρε συ, μου κανει εντυπωση να μη λειτουργει η επαναφορα απο τη μια αλλα το ιδιο εντυπωση μου κανει και να ειναι προβληματικη η κατασκευη της καρτας. Οντως παντως δοκιμασε και μια αλλη να δεις τι γινεται

θα το τσεκαρω με αλλη sd να δω τι γινεται.
την εκδοση nexus προσπαθω να βρω και δεν ξερω ποια και απο που να κατεβασω απο την στιγμη που-περιεργως-φοραει 32bit λειτουργικο συστημα...

θα το τσεκαρω με αλλη sd να δω τι γινεται.
την εκδοση nexus προσπαθω να βρω και δεν ξερω ποια και απο που να κατεβασω απο την στιγμη που-περιεργως-φοραει 32bit λειτουργικο συστημα...
Ειναι pre-release απ'οτι βλεπω. Σορρυ δεν ασχολουμαι με το Kodi. Δες αν σου κανει το armv7a

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
αυτη ειναι η matrix που την εχει και το store.
εκτος και εαν ειναι καποια πειραγμενη εκδοση.
την nexus θελω που παιζει τα παντα ολα.

εβαλα αλλη καρτα και κουμπωσε αψογα.
μαλλον καπου εχει πετσικαρει η αλλη...

περασα την nexus 32bit μεσω sd και με την εφαρμογη fx explorer.
ολα οκ,εκτος του οτι δεν μπορω να κατεβασω/ανεβασω το ακριβες υψος των υποτιτλων.
οταν μπαινω στο μενου του kodi(video calibration)και φτανω στο μενου subtitles position,γραφει "available only with manual subtitle position"..

αυτη ειναι η matrix που την εχει και το store.
εκτος και εαν ειναι καποια πειραγμενη εκδοση.
την nexus θελω που παιζει τα παντα ολα.

εβαλα αλλη καρτα και κουμπωσε αψογα.
μαλλον καπου εχει πετσικαρει η αλλη...
Αν δεις στο λινκ που σου εστειλα εχει και ενα λινκ που λεει pre-release και σε παει στη nexus. Αφου την εβαλες ομως οκ ολα καλα. Για υποτιτλους κλπ δεν εχω ιδεα

Αν δεις στο λινκ που σου εστειλα εχει και ενα λινκ που λεει pre-release και σε παει στη nexus. Αφου την εβαλες ομως οκ ολα καλα. Για υποτιτλους κλπ δεν εχω ιδεα
ολα δειχνουν καλα.
το βρηκα και αυτο με τους υποτιτλους.
το κανεις manual απο τα settings και τους πας οπου θες.

• Like
Reactions: Geoav75
θυμηστε μου λιγο..
πως θα παρω μεσω Plex(client)τις ταινιες που εχει μεσα ο σκληρος δισκος απο το nas?
εχω plex server στο pc,αλλα εαν κανω Login με αυτον τον λογαριασμο,θα πρεπει να μενει ανοιχτο το Pc,κατι που δεν θελω.
νσ κατεβασω την server εκδοση και στο shield?

θυμηστε μου λιγο..
πως θα παρω μεσω Plex(client)τις ταινιες που εχει μεσα ο σκληρος δισκος απο το nas?
εχω plex server στο pc,αλλα εαν κανω Login με αυτον τον λογαριασμο,θα πρεπει να μενει ανοιχτο το Pc,κατι που δεν θελω.
νσ κατεβασω την server εκδοση και στο shield?
Σωστα. Βαζεις το Plex server στο Shield. Πρεπει ομως να ειναι το Pro γιατι στο απλο δεν παιζει ο server