Και κατάργηση αυτόματων ενημερώσεων εφαρμογών μέχρι να την φτιάξουντι κανουμε δηλαδη τωρα?
απεγκατασταση αυτης που μπηκε τωρα και μανιουαλ εγκατασταση παλαιοτερης εκδοσης?
Δοκίμασε να τις εγκαταστήσεις με τον split apk installer.Κατέβασα απο Aptoide τόσο τον Chrome όσο και τον Opera σε στικάκι και σύνδεσα το στικάκι στο Shield.
Με το FX υποτίθεται ότι εγκατέστησα τις 2 εφαρμογές.τις βλέπει μέσω sideload αλλά δεν ανοίγει καμία.
Τι κάνω λάθος?
Θέλω να μπορώ να σερφάρω από το Shield.
Επίγειο ή καλωδιακό είναι το σήμα;;Έχω ένα θέμα το συγκεκριμένο μποξάκι και την εφαρμογή κοσμοτέ tv. Μου κάνει σπασίματα στην κίνηση σε αγώνες ποδοσφαίρου. Είτε βάζω 50hz, είτε το αφήνω στη default ανάλυση. Αν βάλω την εφαρρμογή της τηλεόρασης (samsung oled) η κίνηση είναι άψογη.
Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος ανάλογο πρόβλημα;
Κάνε ένα clear cache στο box.Έχω ένα θέμα το συγκεκριμένο μποξάκι και την εφαρμογή κοσμοτέ tv. Μου κάνει σπασίματα στην κίνηση σε αγώνες ποδοσφαίρου. Είτε βάζω 50hz, είτε το αφήνω στη default ανάλυση. Αν βάλω την εφαρρμογή της τηλεόρασης (samsung oled) η κίνηση είναι άψογη.
Νομίζω πως το έχω ξανακάνει. Θα το κάνω και θα ενημερώσωΚάνε ένα clear cache στο box.
Ναι έχω κάνει. Τερματίζει η γραμμή και με sreedtest & fast.comspeed test έχεις κάνει;;
Έχω ένα θέμα το συγκεκριμένο μποξάκι και την εφαρμογή κοσμοτέ tv. Μου κάνει σπασίματα στην κίνηση σε αγώνες ποδοσφαίρου. Είτε βάζω 50hz, είτε το αφήνω στη default ανάλυση. Αν βάλω την εφαρρμογή της τηλεόρασης (samsung oled) η κίνηση είναι άψογη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.