Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Μαυρο σε ολα τα καναλια στην cosmote tv(error_code_io_bad_http_status)
Δοκιμασα τα παντα,αλλα εδω κια 15 ημερες το μαυρο επιμενει.
Ισως η cosmote πρεπει να κανει αναβαθμιση στο app.

καποιες φορες ειχα και αργη αποκριση
το error_code_io_bad_http_status και στα 2 shield που ειχα,ηταν πολυ συχνο.
συνηθως εφτιαχνε με επανεκινηση του shield.

Εχω κανει πανω απο δεκα επανεκινησεις, χωρις αποτελεσμα.
Φοβαμαι πως μονο με factory reset θα στρωσει.

Εχει κανεις θεμα με το να συνδεθει στο cosmote app/log in ? Βαζω τον 4ψηφιο και με πεταει στην αρχικη για συνδεση του id.

Έχω ένα θέμα με το media player Nvidia shield pro 2019
Το έχω συνδέσει στον ενισχυτή Denon AVC X6800H τις ταινίες από σκληρό δίσκο τις παίζει.αψογα με όλους του ήχους το ίδιο και το Netflix
Αλλά όταν βάζω να παίζει You Tube ήχος δεν υπάρχει τι δεν κάνω καλά

Δεν κάνεις κάτι λάθος. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο format ήχου που δεν το αποκωδικοποιει κ ειναι θέμα hardware. Επίσης δεν παίζει VP9 version 2, αλλά τότε δεν ξέρω αν θα έβλεπες κ εικόνα (έστω μουγγη)

Όταν το βάζω στην τηλεόραση παίζει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα

Όλα εντάξει έπρεπε να ενεργοποιήσω την ένδειξη HDMI-CEC Enable ενώ εγώ είχα την.ενδειξη HDMI -CEC

SHIELD TV is now more accessible to people with disabilities with design improvements and compatibility with assistive technologies:

• A pairing alert sound to assist users when pairing the SHIELD Remote and Controller in both OOBE and Settings
  • Added Bounce Keys feature
  • Accessibility Key Repeat feature implementation
  • Added settings UI for accessibility timeout
  • Support TalkBack TTS in 23 European languages
Resolved Bugs

Audio dropout with Disney+

Να έφτιαχναν και το πρόβλημα με το τηλεκοντρόλ που δεν ανταποκρίνεται στα πρώτα λεπτά όταν ανοίγεις το NVIDIA, θα ήταν μια χαρά

• Like
Reactions: boniak and Midnight
Να έφτιαχναν και το πρόβλημα με το τηλεκοντρόλ που δεν ανταποκρίνεται στα πρώτα λεπτά όταν ανοίγεις το NVIDIA, θα ήταν μια χαρά
Δεν είχα ποτε τέτοιο πρόβλημα. Εχει αναφερθει ως common issue κάτι τετοιο? χμμμμ

Είχαν βγάλει και ένα update που διόρθωνε το πρόβλημα, αλλα χωρίς αποτέλεσμα.
Xmm δε θυμαμαι να μου παρουσιασε κατι τετοιο πάντως, μήπως ηταν κάποια παρτίδα πχ τα πρώτα που είχαν βγει ή κατι άλλο? anyway

Μπααα...λιγα δευτερολεπτα. Το xiaοmi mi box αργει

Συμφωνώ! Συνεχώς το αντιμετωπίζω όταν ανοίγω τη συσκευή... δεν κινείται τίποτα! Είναι θέμα bluetooth; δεν ξέρω, ουτε το έψαξα και πολύ.

• Like
Reactions: enterhere