Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

7 χρονια συνεχίζει ακάθεκτο....μας λειπει κατι για να θελουμε επόμενη έκδοση ?? :unsure:

Βασικα λειπει...να βγαζει HDR από το youtube...

Last edited:
εαν καποιος δεν εχει shield pro ,αξιζει να αγορασει ενα το 2026 ή να κοιταξει καποιο αλλο νεο box για streaming ? πχ google streamer....

εαν καποιος δεν εχει shield pro ,αξιζει να αγορασει ενα το 2026 ή να κοιταξει καποιο αλλο νεο box για streaming ? πχ google streamer....
Περιμενε για το νεο Apple TV 4K που σε λιγο καιρο θα βγει.

Θα μπορείς να βάλεις στρεμιο και κοντι? Αν όχι, χάνεις μεγάλο ποσοστό αγοραστών. Στο shield από την άλλη βάζεις την μάνα σου και τον πατέρα σου και δεν κάνει κιχ. Έχω ακόμη του 17 και δεν έχω σκεφτεί στιγμή να αναβαθμίσω (παρά μόνο το τηλεκοντρόλ).

Same Sh1t...Different Day.

Θα μπορείς να βάλεις στρεμιο και κοντι? Αν όχι, χάνεις μεγάλο ποσοστό αγοραστών. Στο shield από την άλλη βάζεις την μάνα σου και τον πατέρα σου και δεν κάνει κιχ. Έχω ακόμη του 17 και δεν έχω σκεφτεί στιγμή να αναβαθμίσω (παρά μόνο το τηλεκοντρόλ).

Same Sh1t...Different Day.

Υπάρχει το stremio όμως κουτσουρεμένο από ότι έχω διαβάσει. Kodi με side loading . Αυτό που ξεχωρίζει στο Apple TV είναι το infuse app με το οποίο στριμάρεις άψογα τις ταινίες σου (από plex server) σε Dolby vision και με ήχο Spatial Audio στα AirPods σου αν έχεις Dolby atmos soundtrack. Επίσης παίζει εξαιρετικά το plex.

Sent from my iPhone using Tapatalk