Νυχτερινή φωτογραφία

απο την προχτεσινη πανσεληνο αν και δε την προλαβα χαμηλα γαμωτο γιατι δουλευα -.-
img2068n.jpg

Αν την πετύχαινες χαμηλά, θα ήταν πιο πορτοκαλί. Τώρα έχει το φυσικό της χρώμα.
βασικα στη συγκεκριμενη περιπτωση την εχω τραβηξει με διαφορετικο wb γιατι μου αρεσε πιο πολυ :P

@davinci Star rails ήθελες να τραβήξεις ή απλά μια νυχτερινή με μεγάλη έκθεση και φόκους στα σπιτια δεξιά?
Αν είναι το πρώτο δες τα ποστς του Chris έχω την εντύπωση ότι ειδικά όταν μιλάμε για κάτι τοσο μακρινο εστίαση στο άπειρο θα σε κάλυπτει. Μια φορά που είχα δοκιμάσει σε κάτι πολύ πιο κοντινο σε τελείως σκοτάδι είχα εστιάσει καταρχήν με την βοήθεια φλασιας σε af και μετά είχα γυρίσει την μηχανή σε mf ωστε να μην ξαναδοκιμάσει να εστιάσει.

@davinci Star rails ήθελες να τραβήξεις ή απλά μια νυχτερινή με μεγάλη έκθεση και φόκους στα σπιτια δεξιά?
Αν είναι το πρώτο δες τα ποστς του Chris έχω την εντύπωση ότι ειδικά όταν μιλάμε για κάτι τοσο μακρινο εστίαση στο άπειρο θα σε κάλυπτει. Μια φορά που είχα δοκιμάσει σε κάτι πολύ πιο κοντινο σε τελείως σκοτάδι είχα εστιάσει καταρχήν με την βοήθεια φλασιας σε af και μετά είχα γυρίσει την μηχανή σε mf ωστε να μην ξαναδοκιμάσει να εστιάσει.

Ακριβώς!

σε απολυτο σκοταδι εξω στην αυλη μου.η φωτογραφια χανει λιγο λογω σμικρυνσης για να την ανεβασω στο imageshack
img2127vh.jpg

Είσαι ένοχος κοπής χεριών της κοπέλας... :smash::flipout:

Εκτός από την πλάκα, εάν το δούμε ερασιτεχνικά, νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν φαίνονται τα χέρια γιατί όπως το καταλαβαίνω το θέμα της φωτογραφίας δεν είναι η κοπέλα, διαφορετικά θα ήταν γυρισμένη στο φακό.

223813_10151154419049776_1047471772_n.jpg

να και μία δική μου με Nikon D5100 με θέα τη λίμνη της Καστοριάς.
...εχετε δίκιο αλλα εκανα την φωτογραφια crop στο photshop γιατι εγερνε η λιμνη και χυνοτανε στα δεξια του καδρου...επειδη δεν ειχα τριπόδι την ειχα ακουμπησει καπου και δεν ειχα τον ελεγχο να ειναι και αλφαδιασμένη....Οπότε....αν την αφηνα οπως βγήκε θα ειχα το προβλημα που σας περιγραφω....μπρος γκρεμός...