Νυχτερινή φωτογραφία

Ωραιες! Θυμαμαι και τις αλλες που ειχες βαλει, πρεπει να παω και απο κει μια βολτα! Χερατες ή στηνεις τριποδακι;

Le_Roi_Rock_Bar0003 by etsap, on Flickr

@atari: τριποδακι ???? Θα με κραξουν οι παντες...
ΟΛΕΣ (σχεδον, εκτος απο τις landcsape με εκθεση περα απο 1") οι νυχτερινες που βγαζω σε κλειστους χωρους ειναι χερατες. Η σταθεροποιηση του 14-42 ειναι πολυ καλη, και το βαρος μικρο...
Για την 610 δεν χρειαζεται να ρωτησεις βεβαια...:Banane0:

Τριποδακι ρε, οχι τριποδο! Μαυρο, 10 πόντων, διακριτικότατο. Αφήνεις τη μηχανη να κανει τη δουλεια της και συ τη δουλεια σου (μπύρα).

To τριποδο που εχω ειναι αυτο εδω:

NIK01.lb_090911_dc.manfrotto-580-90.jpg

Μικρο δεν εχω (εκτος απο μια μπουρδα που δεν ξερω απο που μου εχει ξεμεινει, και δεν το πολυεμπιστευομαι γιατι ειναι "ψιλοσκορπιο") γιατι δεν εχω προλαβει να παω να κοιταξω, αλλα και να το εμπιστευτω μη μου σπασει και εχουμε ... αλλα...
Εξαλλου, αισθανομαι ηδη αβολα να βγαζω την καμερα. Αν εβγαζα και τριποδο θα ... κοκκινιζα απο ντροπη. Μου την εχουν πει ασχημα 2-3 φορες, κι απο τοτε το παιζω "1L1as"... you know...

Χαχα, ε ναι αυτο ειναι για κανόνι!

Εγώ αναφέρομαι σε αυτό, μικρό, πρακτικό, σταθερότατο!

Θα πάμε μια μέρα μαζί να σου δείξω πως γίνεται... :P

tr.JPG

Τέτοια είχα καμία ντουζίνα. .. Τα δίναμε δώρο το πάλαι ποτέ με Nikon. Δε νομίζω ότι αντέχουν ούτε την G5.Θα αρχίσει να λυγίζει σιγά σιγά και ...παπαλα ... Αλλά για μπύρα είμαι μέσα. Το λέμε τόσο καιρό. .. Στο καφέ δίπλα στο YAVA FITNESS έχεις πάει; Είναι δίπλα σου στην Κα τεχακη . Άνοιξε πριν μια εβδομάδα κι έχει πολύ ωραίο ...... καφέ 😈. Αν δε μπορείς για μπύρα, καλό είναι κι αυτό.

Μια χαρα την αντεχει και την G5. Το ανοιγεις τερμα και ειναι σταθεροτατο. Πιο πολυ ειναι απλα για να μη την αφηνεις χυμα την μηχανη, και να δινεις λιγο υψος οπου χρειαζεται! Τα υπολοιπα πμ... ;)

To τριποδο που εχω ειναι αυτο εδω:

NIK01.lb_090911_dc.manfrotto-580-90.jpg

Μικρο δεν εχω (εκτος απο μια μπουρδα που δεν ξερω απο που μου εχει ξεμεινει, και δεν το πολυεμπιστευομαι γιατι ειναι "ψιλοσκορπιο") γιατι δεν εχω προλαβει να παω να κοιταξω, αλλα και να το εμπιστευτω μη μου σπασει και εχουμε ... αλλα...
Εξαλλου, αισθανομαι ηδη αβολα να βγαζω την καμερα. Αν εβγαζα και τριποδο θα ... κοκκινιζα απο ντροπη. Μου την εχουν πει ασχημα 2-3 φορες, κι απο τοτε το παιζω "1L1as"... you know...

Δεν καταλαβαίνω... τι εννοείς " Μου την έχουν πει άσχημα 2-3 φορές" ?
Και γιατί παρακαλώ να κοκκινίζεις? τι κακό κάνεις δηλαδή?
Stage fright είναι και κοίτα να το ξεπεράσεις για να μη μας στερείς τις ωραίες σου φωτογραφίες!

Θα προσπαθήσω να μην είμαι αδιάκριτος και να μην κουβαλάω το τέρας σε τέτοια μέρη. Η ΝΕΧ3Ν και τώρα η G5 μια χαρά τα πάμε. ..
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Γεια σας. Οι φωτογραφίες σας πραγματικά είναι απίστευτες σε σημείο που να ντρέπομαι να ανεβάσω δικιά μου.. Ωστόσο είμαι τολμηρή ( :P ) και σας παραθέτω μια απο την όμορφη Πάργα!

10397818_718425641526757_8636658937381411111_n.jpg

για προσπάθησε παλι γιατι δεν φαίνεται τιποτα! μην ανεβάζεις φωτογραφιες με copy-url-image απο το facebook γιατι μετα απο λιγες ωρες γινονται expire.

@sfortis Tι εννοείτε οταν λέτε οτι μετα απο λίγες ωρες γίνονται expire;

@tiniakos Α δεν είμαστε αρκετές; Όλο άντρες ασχολούνται με τη φωτογραφια; :)

@chrisssb Καλώς σας βρήκα, σας ευχαριστώ πολύ!

@teobot Ευχαριστω. Αν σας πω οτι ουτε εγώ ξερω; Την παρατήρησα στο editing που της εκανα!