Νυχτερινή φωτογραφία

Ισως θα πρέπει να βρείς ένα ποιό καθαρό θέμα και να προσεγγίσεις με καλύτερη σύνθεση ή τουλάχιστον με ένα καλύτερο κάδρο την φωτογράφησή σου. Εδω ήσουν πολύ μακριά, η φωτογραφία είναι στραβή και το θέμα σου είναι απροσδιόριστο εως χαμένο. Καλύτερα να δοκιμάσεις κάτι ποιό συγκεκριμένο και κοντινό όπως είναι ένα κτίριο, ένας δρόμος, ένα μνημείο κλπ που στην νυκτερινή λήψη μπορείς να το καταγράψεις ποιό εύκολα και ποιό δημιουργικά

Η στραβή φωτογραφία θεώρησα ότι είναι ίσια λόγω του δέντρου στα δεξιά.
Τώρα το κτίριο κ το μνημείο δεν με πολυσυγκινουν σαν θέματα. Αν μου προτείνεις να πάω και για ψάρεμα θα ανησυχησω λολ. Ευχαριστώ για την κριτική πάντως

Να κοιτάς στα κάδρα σου να έχεις ίσιο ορίζοντα άσχετα αν κάποιο δέντρο ειναι στραβό :)

Κώστα και οι νυχτερινές σου άπαιχτες με την ταπεινή d7000 πού γράφει πολύ καλά παρά ταύτα.

Ευχαριστώ πολύ.

Δεν είχα τρίποδο μαζί και έβγαλα πολλές λήψεις με την μηχανή ακουμπισμένη κάτω. Εαν ανοίξεις την φωτογραφία από το flickr και την μεγαλώσεις θα με δεις στην αντανάκλαση του προφυλακτήρα που έχω την μηχανή στα πόδια μου !

Μέχρι τώρα έχω τραβήξει ακουμπητός σε κολώνες, αυτοκίνητα, παράπετα κ.λ.π. ... Αλλά στο έδαφος? Καλά λένε "όσο ζεις μαθαίνεις" ! :a0210:

Εγω το έχω παρακάνει. Δεν έναι εύκολο να έχω μαζί μου το 3ποδο λόγω βάρους και η εύκολη λύση είναι ... στο έδαφος.
Και ο ευρυγώνιος κάνει την δουλειά του μέχρι την οροφή !

Εγω το έχω παρακάνει. Δεν έναι εύκολο να έχω μαζί μου το 3ποδο λόγω βάρους και η εύκολη λύση είναι ... στο έδαφος.
Και ο ευρυγώνιος κάνει την δουλειά του μέχρι την οροφή

Κ μάλιστα δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Και μια τελευταία νυκτερινή εδάφους ..

Εδω είχα την τύχη να έχω και ένα χαλί μπροστά από το αυτοκίνητο οπότε και έπεσε και ξάπλα για εστίαση από το σκόπευτρο της μηχανής ..

Κώστα τo σετ με τα αυτοκίνητα πολύ καλο!
Στην τελευταια η κολόνα λίγο με χαλάει αλλά δεν παύει το αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικό.

Όμορφη λήψη και το θέμα κατάλληλο για νυκτερινή φωτογραφία (το κάγκελο καλύτερα να έλειπε ..). Βλέπω ότι προτιμάς τις μεγάλες εκθέσεις που δεν σου προσφέρουν και τίποτα παραπάνω. Εγώ σε τέτοια θέματα επιλέγω εκθέσεις < 10" που γράφουν ποιό soft τα φωτεινά. Σου προτείνω να δοκιμάσεις

Last edited:
Ευχαριστώ, Κώστα. Έχω και χωρίς το κάγκελο, αλλά αυτή μου άρεσε περισσότερο για να είμαι ειλικρινής.
Όσον αφορά στον χρόνο έκθεσης, να 'σαι σίγουρος πως θα το δοκιμάσω.