Νυχτερινή φωτογραφία

Γιατί θυμάται? Αφού τρέμει από συγκίνηση... :flipout:

Γιώργο (Τσουράκη) τα πιο ωραία μανταλάκια που έχω δει ποτέ! :SFGSFGSF:

Sharpened%20version%20%2819%29.JPG

Σας ευχαριστω πολυ παιδια!
Ετσι οπως καθομουνα εξω απο το αυτοκινητο ειδα την αντανακλαση που εκανε και το επιχειρησα.
(με την olympous του racer, θελω να δοκιμασω και με D700)

Παναγιώτη αποτυπώνει το κλίμα του τοπίου άψογα.Νυχτερινή με την olympus μεγειά, μεγενθυμενη στο flickr δείχνει τελεια.Καλή χρονιά.

Last edited:
Ευχαριστώ! Το μέρος που την έβγαλα(πάρκο/δασάκι) ήταν τελείως σκοτάδι πέρα από τη λάμπα που φαίνεται και μου έβγαζε μια αίσθηση αγωνίας/τρόμου...Αν είχα κάποιον μαζί μου να περπατάει προς την πόρτα και να φαίνεται μια κουνημένη φιγούρα, ίσως έδινε λίγο περισσότερο αυτή την αίσθηση..Φυσικά το nightmare ίσως είναι λίγο υπερβολικό, αλλά δεν βαριέσαι..αυτό μου ήρθε εκείνη τη στιγμή :2thumb22sup:

Η φωτογραφία είναι 4k καρέ από 4k video με την Panasonic Fz1000 και iso 6400!
Την έχω κροπάρει οπότε η ανάλυση έχει πέσει στα 5,5 mp
και έχω κάνει μια μικρή επεξεργασία κυρίως αποθορυβοποίησης με το ACDSee Ultimate 9.
Δέος by Panos Tiniakos, on Flickr

Τη λυπήθηκα τη fuji για να φάει με το καλημέρα αλμυρά και ταλαιπωρία.
Ήμουν και μακριά οπότε ήθελα τηλεφακο αλλά και το crop του 4k video.
Γενικά είχε ζόρι το σκηνικό.
Πολύς αέρας, σπρέι από τη θάλλασα ,δυσκολία να σταθεί σωστά το τρίποδο και υγρασία που μετά από λίγη ώρα σου τρυπούσε το κορμί.
Ήταν και περασμένα μεσάνυχτα αλλά πιο πολύ άφησα τη ζεστασιά του σπιτιού μου για να τραβήξω τη στιγμή.
Αν τα καταφέρω αύριο θα ανεβασω και βίντεο που νομίζω ότι έχει αποτυπώσει καλύτερα το σκηνικό.

Πραγματικά χαρά στο κουράγιο σου, και μια απορία: με τόσο νερό η φωτεινή επιγραφή πως άντεξε?