Νυχτερινή φωτογραφία

Τι να πρωτοπεις,Κώστα κάνεις θαύματα με τις φωτογραφίες σου,αλλά υπέρ αγαπάς αυτό πού κάνεις...Άλλωστε φαίνεται,κουβαλάς τρίποδο μαζί σου?αναρωτιέμαι για την δυσκολία μεταφοράς και στησίματος.

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Εχω φέρει τρίποδο αλλά ακόμα δεν το έχω πάρει μαζί μου. Οι βόλτες εδώ είναι λίγο δύσκολες, επειδή δεν μου μένει χρόνος από την δουλειά αλλά και λόγω της ζέστης (35-38 βαθμούς). Τις επόμενες εβδομάδες θα έχω κάποιο ελεύθερο χρόνο και θα μπορώ να προετοιμάσω μια πρώτη φωτογραφική βόλτα. Εχει πάρα πολλά ενδιαφέροντα θέματα που ελπίζω να τα προλάβω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάντως στις βραδυνές λήψεις, το θέμα που πραγματικά με εντυπωσίασε και έμεινα άφωνος να το παρατηρώ ήταν ένα βομβαρδιστικό Lancaster υπέροχα φωτισμένο και άριστα συντηρημένο, με ανοικτές τις καταπακτές και όλο τον εξοπλισμό εδάφους φόρωσης βομβών

Lancaster Bomber by Costas S. T., on Flickr

Καταπληκτική γιορτή. Αρχισε με μια συναυλία, στην συνέχεια είχε πτήσεις από F 18 Hornet !!, μετά με κανονιοβολισμούς από το κοινοβούλιο & μετά τα πυροτεχνήματα !

Skyfire 2016 by Costas S. T., on Flickr

Απάντηση: Re: Νυχτερινή φωτογραφία

Κώστα ελπίζω η φωτογράφηση να σου επέτρεψε να το απολαύσεις :antlers:

Re: Απάντηση: Re: Νυχτερινή φωτογραφία

Το απόλαυσα και με το παραπάνω. Η φωτογράφηση έγινε με τρίποδο & τηλεκοντρολ & το θέαμα με τα πυροτεχνήματα κράτησε 20 λεπτά !

Skyfire by Costas S. T., on Flickr

Σας ευχαριστώ πολύ. Πρώτη μου φορά φωτογράφησα πυροτεχνήματα και βγήκαν όλες οι φωτογραφίες η μια καλύτερη από την άλλη. Με βοήθησε αρκετά το γεγονός ότι εστίασα σωστά καθώς επίσης ότι είχα και τα σωστά settings. Κατά τα άλλα ο Tokina έκανε πολύ καλή δουλειά μπορώ να πω.

Skyfire 2016 by Costas S. T., on Flickr