Νυχτερινή φωτογραφία

Φραγκίσκο εξαιρετική...Μάλλον τόν λόγο τόν βρήκαν άλλοι καί ξέρουν καλά τό γιατί.

Last edited:
Απάντηση: Re: Νυχτερινή φωτογραφία

Φραγκίσκο εξαιρετική...Μάλλον τόν λόγο τόν βρήκαν άλλοι καί ξέρουν καλά τό γιατί.
Τι να πω, ίσως έχεις δίκιο. Ευχαριστώ όπως και να έχει!

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φώτο της Αθηνας απο την παρνηθα στο καταφυγιο Φλαμπουρι Σαββατο βραδυ.

DSC_0377.jpg

Νικο σου αρεσει? Με την 7100

Super moon! by sfortis, on Flickr

με την μικρή Nikon J5 @ 110mm (2 ληψεις, combined exposure στο φεγγαρι)

περιεργα πραγματα...ξαφνικά σημερα το πρωι εγινε ενας χαμος στο κινητο απο notifications του flickr. Μου γράφει μια μεσα, συγχαρητηρια που ειναι η φωτο σου στο Explore! Δεν ειχα καταλάβει τι εννοει, ομως διάβασα το εξής:

Explore is Flickr's way of showcasing the most interesting photos within a given point in time -- usually over a 24 hour period.

Flickr receives about 6,000 uploads every minute -- That's about 8.6 million photos a day! From this huge group of images, the Flickr Interestingness algorithm chooses only 500 images to showcase for each 24-hour period. That's only one image in every 17,000!

https://www.flickr.com/photos/ironrodart/6144091654

εμεινα λιγο παγωτό να πω την αλήθεια!! :blink::D:rolleyes:

Η φωτογραφία σου είναι φοβερή αλλά χωρίς να θέλω να τη μειώσω νομίζω ότι το flickr πια έχει γίνει ένα νέο facebook με likes ,φίλους
και όλα τα καλά και τα κακά του.
Μπορεί να κάνω και λάθος εγώ το χρησιμοποιώ μόνο για τα upload μου εδώ.

περιεργα πραγματα...ξαφνικά σημερα το πρωι εγινε ενας χαμος στο κινητο απο notifications του flickr. Μου γράφει μια μεσα, συγχαρητηρια που ειναι η φωτο σου στο Explore! Δεν ειχα καταλάβει τι εννοει, ομως διάβασα το εξής:

Explore is Flickr's way of showcasing the most interesting photos within a given point in time -- usually over a 24 hour period.

Flickr receives about 6,000 uploads every minute -- That's about 8.6 million photos a day! From this huge group of images, the Flickr Interestingness algorithm chooses only 500 images to showcase for each 24-hour period. That's only one image in every 17,000!

https://www.flickr.com/photos/ironrodart/6144091654

εμεινα λιγο παγωτό να πω την αλήθεια!! :blink::D:rolleyes:

χαχα ωραίος!! congrats! κι εγώ την πάτησα έτσι την προηγούμενη εβδομάδα!

το flickr απ όσο έμαθα έχει κάποιους αλγόριθμους βασισμένους σε κάποια κριτήρια να επιλεγεί κάποιες φώτο στο explore!!