Νυχτερινή φωτογραφία

Το ιστορικό των φωτογραφιών..
Έπαιζα με Kodi όταν άκουσα φασαρία .. κοίταξα και είδα να στήνουν ράγες όποτε κατάλαβα τι θα παιχτεί. Η κάμερα έτοιμη κατέβηκα κάτω με την Α9 και τον 70-200mm, είδα το ενδιαφέρον από ένα κάμερα μαν για τη κάμερα έτσι πιάσαμε κουβέντα. Σονάκιας ο τύπος με τις Sony α7s mark1 και mark 2 συν την α6500... άρρωστος.
Ήταν μεσημέρι γύρω στις 4 συν όταν αρχισε να σκοτεινιάζει με πλησιάζει ένας τύπος και μου λέει . φιλαράκι από ποιο πρακτορείο είσαι .. προσωπικές λήψεις απάντησα. Θα σε παρακαλούσα να μη το κάνεις γιατί θα βρω το μπελά μου αν δημοσιευτούν ακόμη και συ μπορεί να φας μήνυση από τους ηθοιποιούς αν στραβώσουν. Η απάντηση μου .. χέστηκα αν κάποιος από τους ηθοποιούς με μηνύσει που κάτω από το σπιτι μου κάνει γύρισμα αν όμως εσύ θα βρεις το μπελά σου πάω πάσο και φεύγω τώρα. Όχι κάτσε να δεις αν θες και στο τέλος ρώτησε τους ηθοποιούς αν θες να βγάλεις μαζί τους φωτογραφία.... γέλασα έφυγα λέγοντας χαχαα με μπέρδεψες με ψώνια.
Ανέβηκα σπίτι και συνέχισα να παιδεύω το KODI όμως με έτρωγε η περιέργεια γιατί άκουγα ξανά και ξανά τη σκηνή που τραβούσαν έτσι ακόμη μια φορά βγήκα στο παράθυρό μου και ειδα το βασικό ηθοποιό της σκηνης πιάσαμε κουβέντα και ρώτησα στο τέλος αν μπορώ να τον φωτογραφίσω .. το ρωτάς ήταν η απάντηση του. Αρχισα να φωτογραφίζω έξω σκοτάδι και δύσκολη η φωτογράφιση με τον τον 70-200mm f4. Φόρεσα τον 55mm 1.8 και είδα φως.
.. ο παραγωγός .. έτσι συστήθηκε ο τύπος που προφρανώς ήταν βοηθός σκηνοθέτη πετάχτηκε λεγοντας .. ρε φίλε τι είπαμε. Πήρα άδεια από τον ηθοιποιό ήταν η απάντηση μου και τον έγγραψα........ Όμως οι φωτογραφίες μακρινές με ελάχιστο ελεγχόμενο χώρο.

Μπερδεμένη κατάσταση, αν δεν σε έπρηζαν μπορεί να τους έβγαζες μερικά καλά πλάνα για το αρχείο τους. Μπράβο στον ανοιχτόμυαλο ηθοποιό...

Πολυ ομορφη
Επανω στο τερμα της πρόσωψης, ετσι ηταν το κτιριο ή ειναι παραμορφωση απο τον φακο ?

Θαενκς!

Και τα δύο :D

Είναι καμπύλο το κτίριο και στην αρχική φωτογραφία παραστράβωνε, οπότε προσπάθησα να το φέρω με διορθώσεις όσο πιο κοντά μπορούσα σ'αυτό που έβλεπα.

Το κτίριο φαίνεται εδώ πχ
teatro-real-opera-house-in-plaza-oriente-madrid-spain-picture-id517861661