Νυχτερινή φωτογραφία

Είπαμε ο Ιωσήφ περνάει φάσεις και εμείς απολαμβάνουμε! Μπράβο Ιωσήφ, keep photo-exploring!

Last edited:
Απάντηση: Re: Νυχτερινή φωτογραφία

Υπέροχη η Αστυπαλιά όπως την λένε οι ντόπιοι . Ιωσήφ καταπληκτική Μου θύμισε αυτοσχέδιο πυροτέχνημα που κάναμε στην Ανάσταση .

Περάσαν πολλοί από το Αιγαίο και φτιάξαν κράμα ανεπανάληπτο... Εξαιρετική!

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Πρώτη φορά πήγα Αστυπάλαια αυτό το ΣΚ, και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις το νησί. Πανέμορφη χώρα, όμορφες παραλίες και πολύ καλό φαγητό. Είναι αρκετά ήσυχο βέβαια, τουλάχιστον αυτή την περίοδο. Περισσότερο ενδείκνυται για χαλάρωση θα έλεγα, αλλά πολύ αξιόλογος προορισμός.

Απάντηση: Re: Νυχτερινή φωτογραφία

Την επόμενη φορά προτείνω να κάτσεις περισσότερο, η χώρα μαγευτική αλλά και το υπόλοιπο νησί παρότι μικρό είναι πανέμορφο και αξίζει να το γνωρισει κανείς τουλάχιστον μια βδομάδα, πολύ ωραία και η νυχτερινή φωτογραφία σου, από την γωνία που τραβήχτηκε το κάδρο διαπιστώνω οτι μάλλον μέναμε περίπου στον ίδιο χώρο. Ένα δικό μου άλμπουμ που είχα ανεβάσει το 2013 όταν πήγα έχει και κάποιες ακόμη φωτό από το υπόλοιπο νησί (εκτός της χώρας) : https://goo.gl/photos/a5PpUUYwAot2mfmB8

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Νυχτερινή φωτογραφία

Την επόμενη φορά προτείνω να κάτσεις περισσότερο, η χώρα μαγευτική αλλά και το υπόλοιπο νησί παρότι μικρό είναι πανέμορφο και αξίζει να το γνωρισει κανείς τουλάχιστον μια βδομάδα, πολύ ωραία και η νυχτερινή φωτογραφία σου, από την γωνία που τραβήχτηκε το κάδρο διαπιστώνω οτι μάλλον μέναμε περίπου στον ίδιο χώρο. Ένα δικό μου άλμπουμ που είχα ανεβάσει το 2013 όταν πήγα έχει και κάποιες ακόμη φωτό από το υπόλοιπο νησί (εκτός της χώρας) : https://goo.gl/photos/a5PpUUYwAot2mfmB8

Ευχαριστώ Κώστα. Μια βδομάδα θα ήταν ιδανικά. Εγώ πήγα Παρασκευή και έφυγα Δευτέρα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να φύγω.. Άσε που ενώ Αθήνα έβρεχε εκεί ο καιρός ήταν καλοκαιρινός.

Κοίταξα τώρα το άλμπουμ σου και διαπίστωσα ότι έχουμε τραβήξει πάρα πολλά, σχεδόν ίδια, πλάνα :laugh: Πολύ καλές οι φωτογραφίες σου.

Όντως πρέπει να μέναμε στην ίδια περιοχή, και πιθανόν και στο ίδιο ξενοδοχείο..

_DSC0885 by Nek, on Flickr

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Νυχτερινή φωτογραφία

Στην Αστυπάλαια ήμουν την εποχή που ο Αντρέας (γυρνα πίσω) πρότεινε τον Σαρτζετακη για πρόεδρο.
Ήμουν φαντάρος στα χαρτιά, αλλά η παραμονή μας ήταν κάτι παραπάνω απο τουρίστα με δωρεάν διανομή και την τροφή σε χρήμα. Οι φωτογραφίες σου σε μένα λένε πολλά. Το σημαντικότερο όμως που έζησα σε αυτό το νησί, είναι η προβολή ταινίας στο πολιτιστικό νομίζω ή ένα κτήριο αντίστοιχο. Αυτό που έζησα το είδα χρόνια πολλά μετά όταν είδα το Σινεμα Ο Παράδεισος. Όλη αυτή τη μαγεία που έχει ο "σινεμάς" και την αποτυπώνει ο Τορνατόρε ήταν στην Αστυπάλαια. Η ταινια; Η Αλίκη στο Ναυτικο. Γενάρη Φλεβάρη Μάρτη με μεθύσια κερασμένα απο τους κατοίκους, γλωσσες στιφάδο, κακαβιές και διάβασμα με κερι στο πυροβολείο όπως μπαίνεις στο λιμάνι δεξιά.
Αυτά.