Νυχτερινή φωτογραφία

Re: Φωτογράφηση τη νύχτα

Ζητώ συγνώμη για τις ανακρίβειες που αναφέρω παραπάνω. Δεν ήταν τόσο τραγικά. Τελικά τσεκάρισα τα properties στο .jpeg και είχα f3.5 και 1/4sec. Το ISO δεν το κατέγραψε. Και δεν ήταν Νοέμβριος, ήταν Ιούνιος (γερνάω…) Όλα τα υπόλοιπα ισχίουν.

Ζητώ συγνώμη για τις ανακρίβειες που αναφέρω παραπάνω. Δεν ήταν τόσο τραγικά. Τελικά τσεκάρισα τα properties στο .jpeg και είχα f3.5 και 1/4sec. Το ISO δεν το κατέγραψε. Και δεν ήταν Νοέμβριος, ήταν Ιούνιος (γερνάω…) Όλα τα υπόλοιπα ισχίουν.
Από το exif προκύπτει οτι το iso είναι 800.

Τρίκαλα, Θεσσαλία, Ελλάδα.

Χριστουγεννιατικος στολισμος στην πολη και το ποταμι.

Επαθα πλακα.

4228061806_595c335f72_b.jpg

4227291293_5d0abc4a1d_b.jpg

4227290603_4507bb76a9_b.jpg

Πολυ ωραιος στολισμος, απλος αλλα εντυπωσιακος. Καθολου κιτς, αντιθετα με τις περισσοτερες πολεις. Φυσικα το ποταμι βοηθαει πολυ.

Αυτά είναι!!Και μετά βλέπεις τον στολισμό σε άλλες πόλεις (Κόρινθος) και αναρωτιέσαι ποιός Δήμος είναι νικητής για το βραβείο κιτσαρίων!!

Ωραίες φωτογραφίες,ειδικά αυτή κάτω από τη γέφυρα...

Αυτά είναι!!Και μετά βλέπεις τον στολισμό σε άλλες πόλεις (Κόρινθος) και αναρωτιέσαι ποιός Δήμος είναι νικητής για το βραβείο κιτσαρίων!!

Ωραίες φωτογραφίες,ειδικά αυτή κάτω από τη γέφυρα...

Χε.

Εκει που νομιζεις οτι η Κορινθος ειναι φαβορι για το βραβειο, βλεπεις και κατι αλλα πολυ χειροτερα. Κιτρινα Κοκκινα Πρασινα φωτα που αναβοσβηνουν τρελα...

Παντως με τα Τρικαλα επαθα πλακα.

Αλλη μια κατω απο τη γεφυρα.

4228059774_54c13b5548_b.jpg

Πανέμορφη όντως!!!

:rolleyes1:

Last edited:

Βλεποντας τις φωτογραφιες του vasada και διαβαζοντας τα σχολια του για το στολισμο, οπως και αυτα του ncups ειπα να ανεβασω μερικες ληψεις απο τον "περιβοητο" και "διασημο" Χριστουγεννιατικο στολισμο της Βιεννης (και μια απο τη Μπρατισλαβα και πολυ της ειναι)...

Μεχρι τωρα, με τον παροξυσμο των Ελληνων για Χριστουγεννα στη Βιεννη-Πραγα-Βουδαπεστη νομιζα πως αν δεν παω τουλαχιστον μια φορα, δε θα εχω δει τιποτε στη ζωη μου....

Αμ δε... Τρικαλα και παλι Τρικαλα μου φαινεται...:drummer:

Η πρωτη ειναι Μπρατισλαβα

attachment.php

Και αυτες Βιεννη

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Δεν ειναι ολες νυχτερινες αλλα.... (δυο ειναι προς το σουρουπο :singer:)

Attachments

• IMG_4802-2-3.jpg
    IMG_4802-2-3.jpg
    121 KB · Views: 118
  • IMG_5097 copy-3.jpg
    IMG_5097 copy-3.jpg
    108.4 KB · Views: 116
  • IMG_5211.jpg
    IMG_5211.jpg
    70.1 KB · Views: 115
  • IMG_5285.jpg
    IMG_5285.jpg
    75.2 KB · Views: 115
  • IMG_5291-3.jpg
    IMG_5291-3.jpg
    92.7 KB · Views: 115
  • IMG_5300.jpg
    IMG_5300.jpg
    96.5 KB · Views: 116

H Kaertner str. στη Βιέννη μπορεί να μην είναι πολύ στολισμένη, αλλά πάντα είναι στολισμένη με γούστο. Εμένα μου αρέσει πολύ στα μαγαζάκι πίσω από τον Άγιο Μάρκο.

Η Μπρατισλάβα φαίνεται λιγάκι επαρχία. Η φωτο είναι μπροστά στην ελληνική πρεσβεία, έτσι;

H Kaertner str. στη Βιέννη μπορεί να μην είναι πολύ στολισμένη, αλλά πάντα είναι στολισμένη με γούστο. Εμένα μου αρέσει πολύ στα μαγαζάκι πίσω από τον Άγιο Μάρκο.

Η Μπρατισλάβα φαίνεται λιγάκι επαρχία. Η φωτο είναι μπροστά στην ελληνική πρεσβεία, έτσι;

Νομιζω Βλαση, οτι ο κεντρικος δρομος της Βιεννης ειναι μονιμως στολισμενος... λογω των ακριβων καταστηματων και των πανεμορφων κτιριων... οτιδηποτε προσθετο, πχ λαμπιονια, νομιζω θελει μεγαλη προσοχη, αλλοιως το αποτελεσμα θα ειναι χειροτερο (κατα τη γνωμη μου). Προσωπικα δε μου αρεσε ο στολισμος... προχειροδουλεια... και ενα δεντρο μπροστα στον Αγιο Στεφανο... για κλαματα...

Το Δημαρχειο τους εντυπωσιακο... απο μακρια... απο κοντα μια απο τα ιδια... ειδικα οταν ειδα, οτι πανω στο κτιριο ειχαν τοποθετηθει φωτεινες πινακιδες με τους.... χορηγους !!!!! Τετοια ουτε στην Αμερικη νομιζω γινονται...

Η Μπρατισλαβα, οντως, επαρχια.... γι αυτο και περνας καλυτερα και φτηνοτερα.... Η φωτο ειναι οντως μπροστα στην Ελληνικη Πρεσβεια...

Ελπίζω να μην κάνω κατάχρηση του χώρου μας , αλλά θέλω να μοιραστώ μαζί σας την γιορτινή Αθήνα... Γιορτή δεν είναι μόνο τα στολίδια, αλλά κι η ίδια η Πόλη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

:4624::4624::4624:

Attachments

• PC193864 RES.jpg
    PC193864 RES.jpg
    111.9 KB · Views: 113
  • PC193851 RES.JPG
    PC193851 RES.JPG
    131 KB · Views: 115
  • PC193838 RES.JPG
    PC193838 RES.JPG
    160.3 KB · Views: 115
  • PC193833 RES.JPG
    PC193833 RES.JPG
    133.5 KB · Views: 113
  • PC193829 RES.JPG
    PC193829 RES.JPG
    115.1 KB · Views: 114
  • PC193869 RES.JPG
    PC193869 RES.JPG
    134.7 KB · Views: 114

Ετοιμαζεται κανεις για ληψη πυροτεχνηματων ?

Το εγραψα σε αλλο νημα το μεταφερω κι εδω...

Ο καιρος μας τα χαλασε λιγο τις δυο τελευταιες μερες, αλλα ειδομεν... εχει ομιχλη.

Αποφασισα να εχω τον 18-55 και οχι τον 70-300 γιατι θα σταθω τελικα κοντα στο σημειο που θα σκανε τα πυροτεχνηματα... με +2 C και ομιχλη (βλεπε υγρασια) δεν ειναι για πολλα πολλα.

Το μονοποδο ακομα σκεφτομαι αν θα βοηθησει και αν θα πρεπει να το παρω μαζι η να ψαξω καπου να ακουμπησω τη μηχανη.

Ελπιζω να βοηθησει και η πανσεληνος και να σταθει σε καλο σημειο να τη.... χωρεσω κι αυτη στο καδρο. Αν δεν... του χρονου παλι...