Γεια σας,μεχρι προτεινος επισκεπτομουν μονο το νημα με τις τηλεορασεις ομως επειδη διαπιστωσα οτι ειχα μια εμμονη στο να τραβαω φωτογραφιες και βιντεο με το κιν. μου πηρα την αποφαση να αγορασω την pamasonic DMC TZ-20,γνωριζω οτι οι dslr ειναι παρα πολυ καλες αλλα ηθελα μια compact γιατι μεταφερεται ποιο ευκολα και ποιο διακριτικα.Εχω διαβασει καποια πραγματα απο το νημα αλλα ακομη ειμαι αδαης και ερασιτεχνης οσο και αν το παλευω προσπαθωντας να κανω καποιες ληψεις(ειναι ενας λογος που στην παρεα με κραζουνε καθως ειμαι παντου και παντα με την φωτ.μηχανη στο χερι).Δεν θελω να μακρυγορησω αλλο,καποια θα τα μαθω εμπειρικα,αυτο που θελω να ρωτησω λοιπον ειναι για τις νυχτερινες ληψεις.Η μηχανη μου εχει μενου οπου μπορω να τροποποιησω ταχυτητα κλειστρου,iso και πολλα αλλα και να τις αποθηκευσω και θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου ελεγε καποιες ρυθμισεις για να εξασφαλισω την καλυτερη ληψη(συμφωνα παντα με τις δυνατοτητες της φωτογρ.μηχανης) σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου.Ελπιζω να μην ειμαι εκτος θεματος,ευχαριστω εκ των προτερων.