Νυχτερινή φωτογραφία

Πέμπτη την προηγούμενη εβδομάδα έτυχε να κοιτάζω τον ουρανό την ώρα που πέρναγε ο ISS από Αθήνα. Καμία τύχη λόγο φωτορύπανσης… Νταξ δεν ήταν η καλύτερη ευκαιρία μιας και ήταν μόνο elevation ~10 και μόλις ~2-3 λεπτά. Αλλά και πάλι θυμήθηκα τι καλά που ήταν το καλοκαιράκι μακριά από αστικά κέντρα.
Για όσους θέλουν να δουν συνοπτικά τις ευκαιρίες θέασης των επόμενων ημερών πηγαίνετε στο http://spaceflight.nasa.gov/realdata/sightings/

Crisssb πολύ καλό το θέμα με τα δέντρα :-)

Απάντηση: Re: Νυχτερινή φωτογραφία

Λοιπόν...δεν το συζητώ, άψογη!!

Τώρα, κουβέντα να γίνεται, θα έλεγα να την ξανακάνεις :D δίνοντας περισσότερη προσοχή στο.......ενδυματολογικό σκέλος.
Τι θα λέγατε να τη δουλέψουμε στο μυαλό μας και να προτείνουμε στον Χρήστο κάτι που να είναι εφικτό μεν αλλά να ξεφύγει απο το casual ντύσιμο και να δώσει την πινελιά εκείνη που θα την απογειώσει;

Έχω μια τρομερή ιδέα για την αυτή την σύνθεση αλλά μου λείπει κάτι βασικό! :smile:

Φανταστείτε, να φαίνονται μόνο τα δύο χέρια που θα κρατάνε στο κέντρο του κοσμικού κύκλου ένα γυμνό μωράκι!

Δεν διαθέτω μωράκι ακόμη.... όποιος όμως έχει, μπορεί να χρησιμοποιήσει ελεύθερα την ιδέα!
Πιστεύω το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο και σαν εικόνα και σαν συμβολισμός!*

Όπως και να'χει σας ευχαριστώ πάρα πολύ!

*Να δείχνει στον άνθρωπο του μέλλοντος το σύμπαν και να συστήνει στο σύμπαν το νέο άνθρωπο!

Last edited:
Θα προτιμούσα μια γυμνή γυναικία πλάτη μ' ένα μικρό τατού στον ώμο και λιγότερο υπερφωτισμένη αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Μου κάνει πολύ φωτεινό το σώμα μέσα στον έναστρο ουρανό...

Θα προτιμούσα μια γυμνή γυναικία πλάτη μ' ένα μικρό τατού στον ώμο και λιγότερο υπερφωτισμένη αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Μου κάνει πολύ φωτεινό το σώμα μέσα στον έναστρο ουρανό...

Είμαι περίεργος ποια θα δεχόταν να ανεβεί νυχτιάτικο στα κορφοβούνια και να τσιτσιδωθεί μέσα στην ψύχρα (ακόμη και καλοκαιριάτικα) και να κάνει το μοντέλο για μια τέτοια φωτογραφία. :flipout:

Είμαι περίεργος ποια θα δεχόταν να ανεβεί νυχτιάτικο στα κορφοβούνια και να τσιτσιδωθεί μέσα στην ψύχρα (ακόμη και καλοκαιριάτικα) και να κάνει το μοντέλο για μια τέτοια φωτογραφία. :flipout:

Λοιπόν, άνοιξε το ποινολόγιο και γράψου μόνος σου! :flipout::flipout:
Γιατί βρε, οι φωτογραφίσεις για μαγιώ και καλοκαιρινά πότε γίνονται;
Χειμώνα κι άνοιξη, που το δέρμα είναι τσιτωμένο, οι πόροι κλειστοί και δεν ιδρώνουν οι μοντέλες.:drummer:

και εγω λεω κανα γυμνο με πολλα μουσκουλα και με πιο απαλο φως.
Να κραταει και κανα τσεκουρι μηπως η σπαθι??:)

Λοιπόν, άνοιξε το ποινολόγιο και γράψου μόνος σου! :flipout::flipout:
Γιατί βρε, οι φωτογραφίσεις για μαγιώ και καλοκαιρινά πότε γίνονται;
Χειμώνα κι άνοιξη, που το δέρμα είναι τσιτωμένο, οι πόροι κλειστοί και δεν ιδρώνουν οι μοντέλες.:drummer:

Ναι, αλλά οι αστροφωτογραφίσεις γίνονται στα κορφοβούνια και τα κατσάβραχα. Τον Ιούλιο η πόλη έβραζε κάτω κι εμείς με τον Χρήστο ψηλά στις κεραίες το είχαμε δαγκώσει κανονικά (ήμουν και με κοντομάνικο τρομάρα μου, λόγω καύσωνα είχα πάει απροετοίμαστος)

και εγω λεω κανα γυμνο με πολλα μουσκουλα και με πιο απαλο φως.
Να κραταει και κανα τσεκουρι μηπως η σπαθι??:)

Φωτόσπαθο, και ανοιχτόχρωμο μανδύα σαν τους Τζεντάι.
On a mountain far-far away...

Θα μπορουσε να ειναι και ενα ζευγαρι να φιλιεται,αν η εκτελεση ειναι καλη,θα ηταν πιστευω μια εξαιρετικη φωτο.

Re: Απάντηση: Re: Νυχτερινή φωτογραφία

Αυτή;;;; :AFADF0:

nude-in-snow-wallpaper.jpg

http://www.myconfinedspace.com/wp-content/uploads/2007/07/nude-in-snow-wallpaper.jpg