Νυχτερινή φωτογραφία

Ηλια σε χαιρομαι που σου αρεσε...
Ηρθα ξεμπαρκος για δουλειες τις οποιες τελειωσα γρηγορα και τωρα εχω ολο τον ελευθερο χρονο μεχρι την Τριτη για βολτα και φωτογραφιση.
Ωραια πολη με πολυ κοσμο (κατι που δεν περιμενα τετοια εποχη).
Εν'καιρω θα ανεβασω και αλλες ΠΟΛΥ καλυτερες!

Ηλια σε χαιρομαι που σου αρεσε...
Ηρθα ξεμπαρκος για δουλειες τις οποιες τελειωσα γρηγορα και τωρα εχω ολο τον ελευθερο χρονο μεχρι την Τριτη για βολτα και φωτογραφιση.

Κατσε, γιατι μπερδευτηκα... που ηρθες και που εισαι τωρα και μεχρι ποια Τριτη θα... βολταρεις ελευθερος για φωτογραφιες?? :ears:

Κατσε, γιατι μπερδευτηκα... που ηρθες και που εισαι τωρα και μεχρι ποια Τριτη θα... βολταρεις ελευθερος για φωτογραφιες?? :ears:

Ηρθα προχθες και θα φυγω αυτην που μας ερχεται (8-11)

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια, χαιρομαι που σας αρεσε.
Αυριο δυστυχως τελειωνει το μικρο και εξαιρετικο φωτογραφικο διαλειμα και επιστρεφω στην ζοφερη ελλ πραγματικοτητα εχοντας πανω απο 23GB δεδομενα!!!
Το αποτελεσμα ειναι θαυμασιο.
Η πολη πραγματικα προσφερεται για φωτογραφους.
Θα ανεβασω λιγες λιγες εν´καιρο.
Παρτε αλλη μια ετσι για δειγμα..........

:music-smiley-005:

Kαταλαβα... οχι μονο θα γεμισουμε χαρακιες απο το ξυρισμα, θα κανουμε να ανεβασουμε δικια μας κανενα 3μηνο... :SFGSFGSF:

Βλεπω παρομοιο WB... χρησιμοποιεις καποιο preset ή ετσι βγαινουν απο τη μηχανη?

Ετσι οπως βγαινει απο την μηχανη.
Δεν εχω την δυνατοτητα να δω τα αρχεια nef οποτε τα δυο αρχεια αυτα ειναι απλα normal jpeg οπως τα δινει η μηχανη χωρις καμια απολυτως επεξεργασια.:guitarist:
Οποτε καταλαβαινεται....

Kαλη προσπαθεια Γιαννη...
Σαν ιδεα μου αρεσει η τελευταια.

Αλλη μια για ζεσταμα απο το εκπληκτικο Πανθεον...

(υποσχομαι οτι θα ακολουθησουν και αλλες απο το εσωτερικο του ναου)

Γιαννη, για την πρωτη εχω να πω οτι ηθελε παραπανω ψαξιμο σε γωνια ληψης και αποστασης απο το θεμα ωστε ενα φαινομενικα απλο και λιτο σκηνικο να βγει ενδιαφερον... ειναι ενα θεμα με λιγα στοιχεια, στο οποίο μπορει να πειραματιστει ενας αρχαριος (σαν και μας πιστευω) ευκολα και να δει τα διαφορετικα αποτελεσματα μετα ωστε να βελτιωσει το καδραρισμα και την προοπτικη (αφου ηδη η συνθεση ειναι απλη)...

Λεωνιδα... ερωτηση... σε μια καθαρα τουριστικη/φωτογραφικη βολτα οπως αυτη, με τι εξοπλισμο σε φακους πηγες και τι χρησιμοποιησες περισσοτερο τελικα και τι σου ελλειψε ή θα ηθελες να ειχες? Μηχανη υποθετω η D700...

Πηγα με D700 και τους 14-24, 24-70, 50, samyang 8mm fish, 70-300 tamron.
Μονο τον 50αρι χρησιμοποιησα λιγο και αυτο σε εξεζητημενες ληψεις μεσα στο μουσειο του Βατικανου (εκπλκτικο).
Ο 70-300 τελικα ηταν υπερβολη αυτο που μου ελλειψε ηταν ο 70-200 (εκανα μαλλον λαθος που δεν τον πηρα αλλα και το βαρος που κουβαλουσα καθε μερα ηταν μεγαλο.)

Ευχαριστω παιδια για το σχολιασμο στις φωτο.

Λεωνιδα ωραιες οι νυχτερινες...